DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 06:52

DI - 11 jan 19 kl. 16:37

Latour köper norskt bolag med omsättning på 162 miljonerInvestmentbolaget Latour köper via dotterbolaget Aritco norska TKS Heis, en tillverkare och installatör av plattformshissar och installatör av personhissar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Latour, Aritco, TKS Heis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latour, köper, norskt, bolagmed , omsättning, 162miljoner
DI - 15 jan 16 kl. 17:06

Latour köper norskt bolag

Latour har genom dotterbolaget Specma Seals tecknat avtal om att köpa det norska bolaget All Sealing Solutions från bolagets grundare och anställda.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 mar 18 kl. 12:22

Latour köper Schweiziskt bolag med 45 miljoner i omsättning

Latour förvärvat Sensortec Holding, ett schweiziskt bolag inom sensorer och transmittrar för fastighetsautomation. .

DI - 30 apr 18 kl. 16:27

Latour köper amerikanskt bolag

Investmentbolaget Latour har genom sitt helägda dotterbolag Hultafors Group tecknat avtal om att förvärva amerikanska Johnson Level & Tool. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Realtid - 02 maj 18 kl. 12:35

Latour köper amerikanskt bolag

Investmentbolaget Latour har genom sitt helägda dotterbolag Hultafors Group tecknat avtal om att förvärva det amerikanska bolaget Johnson Level & Tool..

DI - 05 sep 18 kl. 16:36

Latour köper tyskt bolag

Latours affärsområde Swegon köper tyska Zent-Frenger, en leverantör av kyltak och värmepumpar. Det förvärvade bolaget omsatte 29 miljoner euro under 2017 och ett hundratal anställda. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 03 apr 17 kl. 15:55

Latour köper tyska AAT

Latour köper genom sitt dotterbolag Reac det tyska bolaget AAT, som levererar elektriska produkter och lösningar för trappklättring och drivaggregat för den europeiska så kallade Mobility Rehab-marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 09:34

Latour köper bolag inom byggnadsautomation

Latour har via Latour Industries tecknat avtal om förvärv av 100 procent av aktierna i Bastec från bolagets grundare och delägare..

DI - 18 dec 15 kl. 08:41

Latour storhandlar i tyskt bolag

Latour har via sitt helägda dotterbolag Latour-Gruppen förvärvat 66,1 procent av aktierna i bolaget Neuffer Fenster + Türen i Tyskland. Tillträde sker den 1 januari 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 20 jun 18 kl. 15:07

Latour köper företag i Spanien

Latours helägda bolag, Nord-Lock Group, köper samtliga aktier i det spanska distributionsföretaget IDQ Investigación Diseno y Calidad, S.A.U.

Realtid - 01 sep 14 kl. 15:20

Latour köper Luftmiljö

Förvärvar Lidköpings-bolag inom affärsområde Swegon..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 8 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 9 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 10 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 11 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 11 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 11 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 12 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 12 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 12 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.