Expressen > Nyheter

Monday, 22 April, 18:59

Expressen - 11 jan 19 kl. 16:35

Förslaget: Fri hyra på nybyggt boendeFri hyressättning vid nybyggnation ska införas.Lägenheternas kvalitet och läge ska få ett större genomslag i hyressättningen.Det innebär att det kan bli dyrare att bo..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, Fri, hyra, nybyggt, boende
Länstidningen i Jämtland - 11 dec 17 kl. 14:00

Förslaget: Fri surf i Lit och Brunflo

Det var ett centerförslag som resulterade i ett fri wifi i Östersunds centrum. Nu kommer nästa C-förslag: Gratis surf i Brunflo och Lit..

Nyan - 17 jun 15 kl. 09:55

MLK kan hyra Bollhalla

Två av elva ändringsförslag godkändes då stadsfullmäktige behandlade budgeten för 2016 på tisdag kväll. Centerns Britt Lundberg står bakom båda. Hon fick ett enigt fullmäktige med på förslaget att hyra ut Bollhalla till någon i huset verksam förening enligt samma regler som gäller för ridklubben Sleipner.

Realtid - 28 feb 11 kl. 10:06

Hyra nybyggt billigare än köpa

"Renässans för hyres- rätten", säger en professor..

Blekinge Läns tidning - 11 mar 16 kl. 16:52

Pollinerande får fri hyra hos Olofströmshus

Grisar, höns och getter har man tidigare introducerat. I vår väntar 100 000 surrande och pollinerande nykomlingar..

SmålandsPosten - 20 maj 17 kl. 04:00

Fri hyra guld värd

Mitt hem är min borg, lyder det gamla ordspråket enligt vilket bostaden är en plats för trygghet och beständighet. Den som nickar igenkännande skall känna sig lyckligt lottad; detta är på intet sätt en odelad sanning i Sverige i dag..

SmålandsPosten - 11 aug 17 kl. 04:00

Fri hyra för fler hus

Snart drar höstterminen igång för studenterna på Linnéuniversitetet – men i Växjö råder återigen bostadskris inför terminsstarten..

Länstidningen i Jämtland - 22 jul 16 kl. 10:48

Förslaget: Fri datasurf i Östersund

Thomas Andersson (C) föreslår i en motion till kommunfullmäktige att fritt Wifi ska erbjudas på allmänna platser i Östersunds kommun. – Det ska inte bara gälla centrala Östersund utan meningen är att det även ska finnas på mindre orter utanför, säger Thomas Andersson som själv bor utanför stan i Fåker..

Skånskan - 19 maj 18 kl. 08:30

Nybyggt bibliotek politikernas förstaval

SVEDALA En majoritet av politikerna i kultur- och fritidsnämnden anser att ett nybyggt bibliotek på gamla Icatomten är den bästa lösningen för framtiden.
Nu är målsättningen att klubba ett beslut vid nämndens nästa möte i juni.Att bygga ett helt nytt bibliotek i Svedala är dyrt, men innebär samtidigt en möjlighet att planera för och utforma lokalerna helt efter önskemål och behov.

SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:09

Nybyggt boende kan kosta 190 miljoner

Omsorgsnämnden vill att det nya särskilda boendet i Alvesta ska ligga på Tingsbacken. Ett av två framtagna förslag och till en kostnad på 190 miljoner. Att det behövs fler bostäder för äldre i behov av särskilt boende är klart.

UNT - 20 dec 12 kl. 17:51

Nybyggt gömsle för örnspanare

På hemlig plats nära Färnebofjärdens nationalpark finns ett nybyggt gömsle där naturfotografer och ornitologer och andra intresserade kan hyra in sig för att fotografera bland annat örnar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Brand på skola i Botkyrka

Det brinner på Skyttorpskolan i Botkyrka. Flera räddningsenheter är nu på väg till skolan. – En person har ringt in och sagt att det ryker från skolan, säger Micael Jansson, operativ chef på Södertörns brandförsvar.

Expressen - 15 minuter sedan

Ny skogsbrand – sex hektar brinner

Det brinner i ett skogsområde i Tidingshyttan utanför Tjällmo i Motala kommun, skriver Norrköpings Tidningar..

Expressen - 45 minuter sedan

Prinsparets påskhälsning

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har på sitt Instagramkonto publicerat en bild på sig själva i ett snöigt landskap med texten ”Hoppas att ni har haft en fin påsk!”, följt av en sol..

Expressen - 1 timme sedan

Bil dödskraschade in i Åsas trädgård

Åsa Everås såg hur en personbil kom flygande över trädgårdshäcken och landade på familjens gräsmatta.Tre vuxna och tre barn färdades i bilen – en kvinna dog i olyckan– Jag sprang ut och skrek till min man att han skulle ringa 112. Det var kaos i hela trädgården, berättar Åsa Everås..

Expressen - 1 timme sedan

Brand på herrgård – polis och räddningstjänst på plats

Det brinner på Norsborgs herrgård, i Botkyrka kommun. Polis och räddningstjänst befinner sig på platsen, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 1 timme sedan

Flygkaos: SAS-piloter varslar om strejk

Flygkaos väntar om SAS-piloterna gör slag i saken och verkställer den strejk som utlysts av nordiska flygförare. Med förhandlingarna fortfarande på bordet riskerar 1 500 flygplan i Sverige, Norge och Danmark att bli stående redan nästa fredag.– Skulle en strejk bryta ut så lär den bli ganska omfattande, säger Knut Morten Johansen som är informationschef på SAS.

Expressen - 2 timmar sedan

17-åring döms för våldtäkt mot barn

En 17-åring hemmahörande i Västerbottens län döms för två fall av grov våldtäkt mot barn. Han utsatte under 2016 och 2017 flera barn för sexuella övergrepp, skriver SVT Västerbotten..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Kalix – tre häktade

Tre män har häktats misstänkta för mordförsök på en man i 40-årsåldern i en ort utanför Kalix på skärtorsdagen. De tre männen är i åldrarna 30–50 år och de häktades i Gällivare tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för försök till mord, den högre misstankegraden, rapporterar SVT Norrbotten..

Expressen - 2 timmar sedan

25 grader varmt – sedan vänder det

Vi har blivit bortskämda med sommarvärme på flera håll i landet under påsken och det ser ut att fortsätta i veckan – med upp till 25 graders värme. Men alla orter har inte samma tur, det väntas både regn och vind på sina håll och lagom till valborg kan supervärmen ha blåst bort. .

Expressen - 2 timmar sedan

Männen våldtog och mördade Liga – går fria

Liga Skromane, 33, reste till Indien för en behandling mot PTSD. Plötsligt försvann hon.40 dagar senare hittades Liga – våldtagen och mördad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.