Expressen > Nyheter

Thursday, 24 January, 14:40

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, Fri, hyra, nybyggt, boende
Länstidningen i Jämtland - 11 dec 17 kl. 14:00

Förslaget: Fri surf i Lit och Brunflo

Det var ett centerförslag som resulterade i ett fri wifi i Östersunds centrum. Nu kommer nästa C-förslag: Gratis surf i Brunflo och Lit..

Nyan - 17 jun 15 kl. 09:55

MLK kan hyra Bollhalla

Två av elva ändringsförslag godkändes då stadsfullmäktige behandlade budgeten för 2016 på tisdag kväll. Centerns Britt Lundberg står bakom båda. Hon fick ett enigt fullmäktige med på förslaget att hyra ut Bollhalla till någon i huset verksam förening enligt samma regler som gäller för ridklubben Sleipner.

Realtid - 28 feb 11 kl. 10:06

Hyra nybyggt billigare än köpa

"Renässans för hyres- rätten", säger en professor..

Blekinge Läns tidning - 11 mar 16 kl. 16:52

Pollinerande får fri hyra hos Olofströmshus

Grisar, höns och getter har man tidigare introducerat. I vår väntar 100 000 surrande och pollinerande nykomlingar..

SmålandsPosten - 20 maj 17 kl. 04:00

Fri hyra guld värd

Mitt hem är min borg, lyder det gamla ordspråket enligt vilket bostaden är en plats för trygghet och beständighet. Den som nickar igenkännande skall känna sig lyckligt lottad; detta är på intet sätt en odelad sanning i Sverige i dag..

SmålandsPosten - 11 aug 17 kl. 04:00

Fri hyra för fler hus

Snart drar höstterminen igång för studenterna på Linnéuniversitetet – men i Växjö råder återigen bostadskris inför terminsstarten..

Länstidningen i Jämtland - 22 jul 16 kl. 10:48

Förslaget: Fri datasurf i Östersund

Thomas Andersson (C) föreslår i en motion till kommunfullmäktige att fritt Wifi ska erbjudas på allmänna platser i Östersunds kommun. – Det ska inte bara gälla centrala Östersund utan meningen är att det även ska finnas på mindre orter utanför, säger Thomas Andersson som själv bor utanför stan i Fåker..

Skånskan - 19 maj 18 kl. 08:30

Nybyggt bibliotek politikernas förstaval

SVEDALA En majoritet av politikerna i kultur- och fritidsnämnden anser att ett nybyggt bibliotek på gamla Icatomten är den bästa lösningen för framtiden.
Nu är målsättningen att klubba ett beslut vid nämndens nästa möte i juni.Att bygga ett helt nytt bibliotek i Svedala är dyrt, men innebär samtidigt en möjlighet att planera för och utforma lokalerna helt efter önskemål och behov.

SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:09

Nybyggt boende kan kosta 190 miljoner

Omsorgsnämnden vill att det nya särskilda boendet i Alvesta ska ligga på Tingsbacken. Ett av två framtagna förslag och till en kostnad på 190 miljoner. Att det behövs fler bostäder för äldre i behov av särskilt boende är klart.

UNT - 20 dec 12 kl. 17:51

Nybyggt gömsle för örnspanare

På hemlig plats nära Färnebofjärdens nationalpark finns ett nybyggt gömsle där naturfotografer och ornitologer och andra intresserade kan hyra in sig för att fotografera bland annat örnar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

SD-topp frias från hets mot folkgrupp

Sverigedemokraternas gruppledare Christopher Larsson, 42, i Karlskrona, publicerade ett inlägg om minareten i Karlskrona på Facebook.Han åtalades för hets mot folkgrupp.På torsdagen friades han från anklagelserna..

Expressen - 30 minuter sedan

Advokaten till kidnappade miljardärsfrun håller presskonferens

Norska Anne-Elisabeth Hagen har varit förvunnen sewdan 31 oktober förra året.Polisen misstänker kidnappning och klockan 14.00 håller den drabbade familjens advokat en presskonferens om händelseutvecklingen..

Expressen - 45 minuter sedan

Elsa, 14, kördes ihjäl – nu döms återfallsfrbrytaren

Elsa, 14, kördes ihjäl av återfallsförbrytaren den 23 november.Två månader innan påkörningen slapp mannen fängelse för att han ”planerat att ordna upp sitt liv”.Nu faller den nya domen i Mora tingsrätt..

Expressen - 45 minuter sedan

Stor polisinsats i centrala Stockholm

En stor polisinsats pågår i centrala Stockholm, uppger Aftonbladet. Enligt tidningens uppgifter har vittnen larmat polisen efter att ha hört en okänd man prata om ett kommande terrordåd..

Expressen - 45 minuter sedan

Duon misstänks för flera brott mot äldre – polis släpper bild

En 90-årig kvinna bestals på sitt bankkort och tjuvarna plockade snabbt ut 19 000 kronor från hennes konto.Nu misstänker polisen två personer som fastnat på övervakningsfilmer för ett tiotal brott mot äldre och går ut med en efterlysning på duon.– Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som tror sig ha sett de här personerna, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson i region Öst..

Expressen - 1 timme sedan

Facebook: Vi känner en djup sorg

En man sköt ihjäl sina två barn för att därefter ta sitt eget liv i Sala kommun, enligt polisen.Mannen berättade i en livesändning på Facebook vad han gjort innan han tog sitt liv.Nu kommenterar Facebook händelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Hemliga kordordet avslöjar svenska sexköp på Tinder

På Tinder trängs tusentals dejtsugna svenska singlar dagligen.Men nu har den populära appen även blivit en plattform för sexhandel, avslöjar SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Per Bolund vill ta över efter Gustav Fridolin

Per Bolund kandiderar till att bli språkrör efter Gustav Fridolin, rapporterar DN.Han hänvisar till Greta Thunberg.– När hon säger till alla vuxna att det är dags att ta ansvar, säger han till DN..

Expressen - 1 timme sedan

Enkelt blodprov kan avslöja Alzheimers – 16 år i förväg

Ett enkelt blodprov kan avslöja om man riskerar att få Alzheimers sjukdom så långt som 16 år innan första symptomen.Det visar en ny tysk-amerikansk forskarstudie som publiceras i Nature Medicine.– Att kunna börja behandla mycket tidigare är betydelsefullt, säger Bengt Winblad, demensforskare och professor i geriatrik på Karolinska institutet.

Expressen - 1 timme sedan

Bilen fattade eld – långa köer på E18

En bil började brinna våldsamt på E18 i Kista norr om Stockholm.Långa köer bildades medan räddningstjänsten försökte släcka bilbranden.– Inga personskador rapporteras från platsen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.