SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 10:16

SVT - 11 jan 19 kl. 16:30

Starka reaktioner på Lööfs besked i regeringsfråganUnder fredagen kom beskedet från Centerpartiet. Vid en presskonferens meddelade Annie Lööf att partiet efter många förhandlingsrundor föredrar Stefan Löfven (S) som statsminister. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lööfs, Centerpartiet, Annie Lööf, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, reaktioner, Lööfs, beskedi , regeringsfrågan
GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 10:09

Starka reaktioner på Akademiens besked

Att Nobelpriset skjuts upp ett år skapar starka reaktioner i kulturvärlden, där åsikterna om beslutet går isär.
– I ett läge där Akademien har förlorat väldigt mycket trovärdighet, är det ur deras synvinkel klokt att göra ett uppehåll, säger Ingrid Elam till GP..

SR - 22 okt 17 kl. 03:00

Starka reaktioner i Katalonien på Rajoys besked om nyval

I Katalonien blev det starka reaktioner på den spanske premiärministern Rajoys besked att han vill avsätta den katalanske ledaren Carles Puigdemont och utlysa nyval..

Jönköpingsnytt - 27 mar 12 kl. 16:56

Starka reaktioner på Kulturhuset

Det har blivit starka reaktioner på Kulturhuset efter kommunens besked att avtalet sägs upp och all verksamhet som finns i huset ska fasas ut under 2012. Och för de som jobbar med kulturhuset går dagen i moll..

SR - 03 sep 13 kl. 15:32

Starka reaktioner i Finland efter Nokia-affären

I Finland är det starka reaktioner bland medborgarna efter dagens besked att Nokia säljer hela sin mobiltelefontillverkning till Microsoft..

UNT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

BT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. - Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå.Före valet sade såväl borgarrådet i Stockholm Karin Wanngård (S) som S-ledaren Stefan Löfven att Bromma skulle bli kvar.

SvD - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 13:10

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. -Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå..

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 20:17

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner, inte minst i Skåne..

UNT - 15 okt 14 kl. 22:54

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

Expressen - 30 apr 15 kl. 07:48

Starka reaktioner på M-ledningens utspel

M-ledningens besked om att man vill förbjuda det organiserade tiggeriet har mötts av starka reaktioner.Nu kritiseras den nya inriktningen av det egna ungdomsförbundet, allianskolleger och politiska rivaler.Samtidigt får ledningen stöd från flera egna partiföreträdare..

Fler nyheter från SVT

SVT - 13 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 14 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - 17 timmar sedan

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - 19 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - Igår: 21:08

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.