SVT > Inrikes

Thursday, 24 January, 03:03

SVT - 11 jan 19 kl. 16:30

Starka reaktioner på Lööfs besked i regeringsfråganUnder fredagen kom beskedet från Centerpartiet. Vid en presskonferens meddelade Annie Lööf att partiet efter många förhandlingsrundor föredrar Stefan Löfven (S) som statsminister. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lööfs, Centerpartiet, Annie Lööf, Stefan Löfven

Dela artikeln

2014 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, reaktioner, Lööfs, beskedi , regeringsfrågan
GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 10:09

Starka reaktioner på Akademiens besked

Att Nobelpriset skjuts upp ett år skapar starka reaktioner i kulturvärlden, där åsikterna om beslutet går isär.
– I ett läge där Akademien har förlorat väldigt mycket trovärdighet, är det ur deras synvinkel klokt att göra ett uppehåll, säger Ingrid Elam till GP..

SR - 22 okt 17 kl. 03:00

Starka reaktioner i Katalonien på Rajoys besked om nyval

I Katalonien blev det starka reaktioner på den spanske premiärministern Rajoys besked att han vill avsätta den katalanske ledaren Carles Puigdemont och utlysa nyval..

Jönköpingsnytt - 27 mar 12 kl. 16:56

Starka reaktioner på Kulturhuset

Det har blivit starka reaktioner på Kulturhuset efter kommunens besked att avtalet sägs upp och all verksamhet som finns i huset ska fasas ut under 2012. Och för de som jobbar med kulturhuset går dagen i moll..

SR - 03 sep 13 kl. 15:32

Starka reaktioner i Finland efter Nokia-affären

I Finland är det starka reaktioner bland medborgarna efter dagens besked att Nokia säljer hela sin mobiltelefontillverkning till Microsoft..

UNT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

BT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. - Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå.Före valet sade såväl borgarrådet i Stockholm Karin Wanngård (S) som S-ledaren Stefan Löfven att Bromma skulle bli kvar.

SvD - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 13:10

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. -Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå..

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 20:17

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner, inte minst i Skåne..

UNT - 15 okt 14 kl. 22:54

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner..

Expressen - 30 apr 15 kl. 07:48

Starka reaktioner på M-ledningens utspel

M-ledningens besked om att man vill förbjuda det organiserade tiggeriet har mötts av starka reaktioner.Nu kritiseras den nya inriktningen av det egna ungdomsförbundet, allianskolleger och politiska rivaler.Samtidigt får ledningen stöd från flera egna partiföreträdare..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Bred kritik mot regeringens förslag om förbud mot dieselbilar

Regeringen lovar i nya överenskommelsen med C och L att förbjuda nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från 2030. Förslaget får bred kritik, från både bilbranschen och miljöorganisationer. Det slår undan benen för biodrivmedel som är en viktig del av lösningen menar bland andra Gröna Bilister..

SVT - 4 timmar sedan

Därför fortsätter han med graffiti

Han har ägnat sig åt graffiti sedan sina tidiga tonår. Tjugo år senare är han en stadgad tvåbarnsfar, men har inga planer på att sluta..

SVT - 5 timmar sedan

Olagligt klottrande minskar inte trots omfattande insatser

Det olagliga klottrandet är omfattande och har inte minskat trots stora samhällsinsatser. 2018 var på vissa håll det värsta året på länge. Trots nolltolerans, hårda straff och lagliga klotterväggar fortsätter klottret, eller graffitin, breda ut sig..

SVT - 8 timmar sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 10 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 10 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 17 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 21 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 20 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 21 timmar sedan

23 januari: Natten nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.