YLE > Svenskfinland

Tuesday, 23 April, 00:45

YLE - 11 jan 19 kl. 16:27

Dödsolycka på Kajanavägen i KarlebyEn person omkom i en bilolycka på riksväg 28 i Karleby på fredagseftermiddagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kajanavägen, Karleby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödsolycka, Kajanavägeni , Karleby
YLE - 04 dec 13 kl. 13:11

Stort intresse för nytt handelsområde i Karleby

Handelsområdet Heinola i Karleby växer. Ett tiotal företag har visat intresset för Tyllis åkrar intill Jyväskylävägen. Området som nu ska fyllas med handel är omkring fyra hektar stort och företag har i höst fått lämna in ansökningar till staden.

YLE - 17 jun 13 kl. 11:25

Två älgkrockar i Karleby

En personbil krockade med en älg på Kajanavägen i Kelviå i Karleby på söndag kväll. Inga personskador uppstod. Enligt chauffören hade älgen inte fallit i krocken utan fortsatt springa mot skogen.

YLE - 19 maj 14 kl. 15:02

Björnjakt i Karleby

Jägare och polis har försökt spåra en björn i i Suonperä-Peltokorva området i Karleby idag. Polisen har fått in två anmälningar om björnen som har setts korsa Kajanavägen. Hittills har björnen inte observerats i närheten av något bostadsområde, men jägare och polis hoppas ändå kunna skrämma björnen så att den flyttar sig ytterligare från bebyggelse.

YLE - 24 dec 16 kl. 15:41

Dödsolycka i Karleby på julafton

En person har dött i en bilolycka i Ullava i Karleby. Polisen fick larm om en uppochnedvänd bil i Ullava ungefär klockan tolv på dagen. Räddningsverket hittade en medelålders man död i bilen.

YLE - 20 maj 13 kl. 10:33

Dödsolycka på riksväg 8

En långtradarchaufför omkom i en allvarlig trafikolycka på riksväg 8 på gränsen mellan Karleby och Kronoby. Olyckan inträffade vid tvåtiden natten till måndagen när en långtradare körde av vägen. Orsaken till avkörningen är okänd.

Norrtelje Tidning - 03 jul 12 kl. 11:34

Dödsolycka på Furusundsvägen

En dödsolycka med en motorcykel inträffade på tisdagsförmiddagen på Furusundsvägen i närheten av avfarten till Humlö..

YLE - 24 sep 12 kl. 14:50

Dämpad stämning i Kronoby efter dödsolycka

Efter fredagens dödsolycka kommer Kronoby folkhögskolas bilar helt att sluta köra i den olycksdrabbade korsningen i Hopsala. - Våra egna fordon kommer från och med nu att sluta att köra genom den korsningen. Istället börjar vi köra ut från Kronoby på Flygfältsvägen.

BT - 03 dec 13 kl. 21:25

Stort tågstopp efter dödsolycka

En dödsolycka orsakade stora störningar i tågtrafiken i södra Sverige på tisdagskvällen. Uppemot 5 000 resenärer på SJ:s tåg drabbades av förseningar.Olyckan inträffade 17.

BT - 03 dec 13 kl. 19:45

Stort tågstopp efter dödsolycka

En dödsolycka orsakade stora störningar i tågtrafiken i södra Sverige på tisdagskvällen. Herrljunga var en av stationerna som påverkades. Uppemot 5 000 resenärer på SJ:s tåg drabbades av förseningar.

YLE - 17 jun 14 kl. 15:38

Dödsolycka i Kyrö

En dödsolycka inträffade i eftermiddags på riksväg 9 i Pöytyä norr om Åbo. En personbil och en lastbil frontalkrockade på vägen. Olycksorsaken tros vara att lastbilens förare hade somnat vid ratten.

Fler nyheter från YLE

YLE - 16 timmar sedan

Efter 87 år har Kristinestad igen ett eget öl – "Vi tyckte det var roligt att återuppta traditionen"

Bryggeritraditionen i Kristinestad har långa anor, men det har gått en tid sedan det senast serverades lokalt öl i Kristinestad. Föreningen Kristinestads ölbryggarvänner gjorde slag i saken och brygger nu lokalt öl igen efter en paus på 87 år..

YLE - I förrgår: 21:03

Stor påskfest i Solf - "Vi vill fira, med eller utan brasa"

Påsklördagen bjöd på strålande kvällssol i Solf, och trots förbudet mot påskbrasor var den årliga påskfesten välbesökt..

YLE - I förrgår: 08:30

Iskmo-Jungsund delar gärna med sig av sin vandringsled: "Det tycks komma vandrare året om"

Människan behöver skogen, säger Bengt Leander, en av eldsjälarna bakom vandringsleden Iskmo-Jungsund. Leden invigdes 2016 och besöks året om..

YLE - 19 apr 19 kl. 17:11

Camilla Richardsson tillbaka med besked – tävlade för första gången på nio månader

Efter en väldigt lång tävlingspaus var Camilla Richardsson tillbaka i hetluften då hon vann ett 10 000-meterslopp i USA. Samtidigt löpte hon inhemskt årsbästa i en av sina favorittävlingar..

YLE - 19 apr 19 kl. 11:59

Fortfarande oklart vad som orsakade svingårdsbranden i Kimo: "Nu får vi sitta ner och fundera hur vi ska gå vidare"

Släckningsarbetet pågick i flera timmar under natten, men svingården i Kimo gick inte att rädda. Ägarna riktar sitt tack till de grannar som har hjälpt till med släckningen..

YLE - 19 apr 19 kl. 07:13

Full fart i Vasa saluhall inför påskhelgen: "Lamm är överlägset mest populärt"

Brasor och häxor i all ära, men vad vore väl påsken utan all god mat? I veckan sökte sig många till Vasa saluhall för att handla det allra sista till påskbordet..

YLE - 18 apr 19 kl. 19:53

Tony Sund stod för sin första landslagspoäng då Finland besegrade Norge – Jukka Jalonen: "Vi fick utdelning på ett sätt som vi gillar"

Finlands hockeyherrar mötte Norge i en landskamp som fortfarande stod och vägde sent i den tredje perioden. Finland fick en drömstart och ledde tidigt med 2–0. Joel Kiviranta punkterade matchen sent med sitt 3–1-mål i tom bur, Sportanfallarens första i landslagströjan..

YLE - 18 apr 19 kl. 15:55

Sparkraven i Vasa drabbar småbarnspedagogiken: Öppna daghem läggs ner och slås ihop

Vasa stads pågående sparprogram syns nu inom den öppna dagvården. Gustavsborgs öppna daghem på Kasernområdet stängs och verksamheten flyttar. Det finskspråkiga öppna daghemmet Kuningattarenpolun avoin päiväkoti vid Drottningstigen läggs ned helt och hållet..

YLE - 18 apr 19 kl. 13:53

Kompisgänget från Kvevlax plockar skräp för miljön: "Ingen annan verkar vilja göra något åt det"

Den så kallade Greta Thunberg-effekten har spridit sig över alla världens hörn, och i Kvevlax har ett gäng tioåringar tagit klimatkampen i egna händer..

YLE - 18 apr 19 kl. 13:25

Efter branden: NTM river och bygger nytt

Den här veckan inledde man rivningen av den brandskadade hallen vid Närpes trä och metall. Hallen gick inte att räddas och nu bygger man nytt i stället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.