YLE > Finland

Tuesday, 23 April, 00:47

YLE - 11 jan 19 kl. 16:02

Knivhuggning på Kimitoön under natten till fredag – ett bråk spårade ur i en privat bostadNödcentralen larmades under natten mellan torsdag till fredag. Det var en man som ringde och berättade att han hade blivit knivhuggen av sin kompis..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kimitoön

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivhuggning, Kimitoönunder , nattentill , fredagett , bråk, spårade ur i en privat bostad
YLE - 20 sep 18 kl. 09:51

Basen dånar över Kimito centrum på fredag

Fredagen den 21 september har ett nytt evenemang med fokus på bilar och mopeder premiär i Kimito..

YLE - 05 jul 13 kl. 21:30

Polisen vill få uppgifter om knivhuggning i Björneborg

Polisen i Björneborg vill få uppgifter om en knivhuggning som skedde natten till fredag. En man född år 1990 knivhöggs vid torget i närheten av taxistationen strax före klockan två. Den knivhuggne togs in på sjukhus, men fick inte allvarliga skador.

YLE - 25 nov 12 kl. 06:59

Flera knivhuggningar under fredag natt

Det har gått våldsamt till under natten. En tonårspojke har knivhuggit två unga män på Järnvägsstationen i Helsingfors. De 19- och 20-åriga männen skadades allvarligt och den ena fick livshotande skador.

YLE - 27 aug 17 kl. 19:58

Ofog orsakade onödig spaning nära Kimitoön

Västra Finlands sjöbevakning drog igång en rätt stor räddningsoperation väster om Kimitoön natten till söndagen. Sjöbevakningen fick en nödraketsobservation som klassades som mycket exakt och trovärdig i närheten av Helsingholmen - av inte bara en utan tre nödraketer. Sjöbevakningens operation med helikopter och patrullbåtar tog 2,5 timme.

YLE - 27 jun 12 kl. 12:25

Ihalainen till Dalsbruk på fredag

Arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) kommer att besöka Dalsbruk på Kimitoön på fredag med anledning av konkursbeskedet från FNsteel. Lauri Ihalainen kommer att diskutera läget med kommunens ledning, representanter från fabrikens och Närings-, trafik- och miljöcentralen samt ombudsmän från Metallförbundet. En västnyländsk delegation från Finlands svenska socialdemokrater kommer att träffa arbetsminister Ihalainen på torsdagen för att kartlägga situationen.

YLE - 16 sep 13 kl. 05:27

Knivhuggning i Ingå, slagsmål i Tenala

Polisen rapporterar om knivhuggning i Ingå och slagsmål i Tenala. Flera rattfyllerister sysselsatte också polisen under veckoslutet. En man knivhögg en annan man efter en dispyt i en bastu i Ingå på lördag kväll.

YLE - 12 jul 16 kl. 15:22

Knivhuggning vid flyktingförläggningen i Jakobstad

En person vid flyktingförläggningen i Jakobstad är misstänkt för dråpförsök, grov misshandel och försök till grov misshandel. Det är fråga om en knivhuggning som inträffade under natten till tisdagen den 12 juli vid flyktingförläggningen i Jakobstad. Antalet målsägare är tre stycken.

YLE - 06 mar 17 kl. 16:26

Minderårig pojke gripen för knivhuggning

Polisen har gripit en person misstänkt för en livshotande knivhuggning i Pyttis. Det var natten till fredag som den under 15 år gamla pojken bröt sig in i ett småhus. Där knivhögg han en kvinna flera gånger.

YLE - 28 apr 17 kl. 10:06

Barn på Kimitoön ordnar disco för att samla pengar åt cancersjuka barn

På fredag dansar barn på Kimitoön loss för barn som insjuknat i cancer och vårdas på sjukhus. Bakom initiativet finns lågstadieeleven Melinda Eriksson och henns klasskompisar. - Vi hörde att barn som har cancer inte kan vara i skolan eftersom förkylningar kan vara farliga för dem, förklarar Melinda Eriksson.

YLE - 31 mar 17 kl. 21:33

Unga på Kimitoön: Rasera språkmuren på ön

Unga på Kimitoön vill se ett mera inkluderande samhälle och bättre samarbete mellan finsk – och svenskspråkiga skolor på ön. Det blev klart under den diskussionskväll om konflikthantering och möten mellan kulturer som ordnades i Dalsbruk på fredag kväll. Människor med kaffekoppar framför sig i en mötessal.

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Snön smälter och naturen vaknar till liv - nästa vecka får vi 20 grader

Tisdag och onsdag blir soliga dagar. Vi får sommarvärme, säger Yles meteorolog Kerttu Kotakorpi..

YLE - 5 timmar sedan

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka död

Glaskonstnären och keramikern Oiva Toikka har avlidit. Sin främsta insats gjorde han som glaskonstnär vid Notsjö (numera Iittala). Han blev särskild känd för sina fågelskulpturer i glas..

YLE - 12 timmar sedan

I Billnäs bruksbostäder sorteras plast på egen gård - ingen hyresgäst har längre än 120 meter till plastkärlet

I höstas fick invånarna i Billnäs bruksbostäder i Raseborg sina efterlängtade kärl för plastinsamling vid husen. Redan nu har mängden blandavfall minskat betydligt då plasten sorteras separat..

YLE - 15 timmar sedan

Quiz: Känner du igen Finlands invasiva arter?

Invasiva främmande arter är växter och djur som människan har fört in till områden där arten inte naturligt är utbredd, och som utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. Känner du igen de här invasiva arterna som förekommer i Finland?.

YLE - Igår: 21:54

Brandrök i Salo spred på söndag farlig rök i luften - faran är nu över och ingen skadades i branden

Räddningsverket i Egentliga Finland gav på söndag ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanades att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 21:54

Varningsmeddelande: Brandrök i Salo - invånarna uppmanas att hålla sig inomhus och stänga av ventilationen

Räddningsverket i Egentliga Finland har gett ut ett varningsmeddelande om hälsofarlig rök i luften till följd av en brand i Salo. Folk uppmanas att hålla sig inomhus..

YLE - Igår: 11:11

Ishockey en allvarlig hobby för finska mästaren i Ingå - men studier är viktigare med tanke på framtiden

Ingå har en färsk finländsk mästare i ishockey. Siru Lehtopelto drog en lättnadens suck då slutsignalen ljöd: Esbolaget Blues fick kämpa i den avgörande finalmatchen ända till de sista sekunderna mot Ilves från Tammerfors innan laget vågade tro på seger..

YLE - Igår: 09:42

Pilgrimsvandrare från Portugal först ut på S:t Olofs sjöled – en ny unik led kryddad med kultur som ska locka fler till skärgården

Om en månad invigs Finlands första europeiska kulturväg. Den nya pilgrimsvandringen S:t Olofs sjöled innebär att även Åboland och Åland blir en del av Olofslederna..

YLE - Igår: 06:57

Ammoniakläcka vid Yaras gödselfabrik i Nystad

En ammoniakläcka upptäcktes vid industrikoncernen Yaras fabrik i Nystad i natt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.