YLE > Finland

Sunday, 20 January, 06:41

YLE - 11 jan 19 kl. 16:02

Knivhuggning på Kimitoön under natten till fredag – ett bråk spårade ur i en privat bostadNödcentralen larmades under natten mellan torsdag till fredag. Det var en man som ringde och berättade att han hade blivit knivhuggen av sin kompis..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kimitoön

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivhuggning, Kimitoönunder , nattentill , fredagett , bråk, spårade ur i en privat bostad
YLE - 20 sep 18 kl. 09:51

Basen dånar över Kimito centrum på fredag

Fredagen den 21 september har ett nytt evenemang med fokus på bilar och mopeder premiär i Kimito..

YLE - 05 jul 13 kl. 21:30

Polisen vill få uppgifter om knivhuggning i Björneborg

Polisen i Björneborg vill få uppgifter om en knivhuggning som skedde natten till fredag. En man född år 1990 knivhöggs vid torget i närheten av taxistationen strax före klockan två. Den knivhuggne togs in på sjukhus, men fick inte allvarliga skador.

YLE - 25 nov 12 kl. 06:59

Flera knivhuggningar under fredag natt

Det har gått våldsamt till under natten. En tonårspojke har knivhuggit två unga män på Järnvägsstationen i Helsingfors. De 19- och 20-åriga männen skadades allvarligt och den ena fick livshotande skador.

YLE - 27 aug 17 kl. 19:58

Ofog orsakade onödig spaning nära Kimitoön

Västra Finlands sjöbevakning drog igång en rätt stor räddningsoperation väster om Kimitoön natten till söndagen. Sjöbevakningen fick en nödraketsobservation som klassades som mycket exakt och trovärdig i närheten av Helsingholmen - av inte bara en utan tre nödraketer. Sjöbevakningens operation med helikopter och patrullbåtar tog 2,5 timme.

YLE - 27 jun 12 kl. 12:25

Ihalainen till Dalsbruk på fredag

Arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) kommer att besöka Dalsbruk på Kimitoön på fredag med anledning av konkursbeskedet från FNsteel. Lauri Ihalainen kommer att diskutera läget med kommunens ledning, representanter från fabrikens och Närings-, trafik- och miljöcentralen samt ombudsmän från Metallförbundet. En västnyländsk delegation från Finlands svenska socialdemokrater kommer att träffa arbetsminister Ihalainen på torsdagen för att kartlägga situationen.

YLE - 16 sep 13 kl. 05:27

Knivhuggning i Ingå, slagsmål i Tenala

Polisen rapporterar om knivhuggning i Ingå och slagsmål i Tenala. Flera rattfyllerister sysselsatte också polisen under veckoslutet. En man knivhögg en annan man efter en dispyt i en bastu i Ingå på lördag kväll.

YLE - 12 jul 16 kl. 15:22

Knivhuggning vid flyktingförläggningen i Jakobstad

En person vid flyktingförläggningen i Jakobstad är misstänkt för dråpförsök, grov misshandel och försök till grov misshandel. Det är fråga om en knivhuggning som inträffade under natten till tisdagen den 12 juli vid flyktingförläggningen i Jakobstad. Antalet målsägare är tre stycken.

YLE - 06 mar 17 kl. 16:26

Minderårig pojke gripen för knivhuggning

Polisen har gripit en person misstänkt för en livshotande knivhuggning i Pyttis. Det var natten till fredag som den under 15 år gamla pojken bröt sig in i ett småhus. Där knivhögg han en kvinna flera gånger.

YLE - 28 apr 17 kl. 10:06

Barn på Kimitoön ordnar disco för att samla pengar åt cancersjuka barn

På fredag dansar barn på Kimitoön loss för barn som insjuknat i cancer och vårdas på sjukhus. Bakom initiativet finns lågstadieeleven Melinda Eriksson och henns klasskompisar. - Vi hörde att barn som har cancer inte kan vara i skolan eftersom förkylningar kan vara farliga för dem, förklarar Melinda Eriksson.

YLE - 31 mar 17 kl. 21:33

Unga på Kimitoön: Rasera språkmuren på ön

Unga på Kimitoön vill se ett mera inkluderande samhälle och bättre samarbete mellan finsk – och svenskspråkiga skolor på ön. Det blev klart under den diskussionskväll om konflikthantering och möten mellan kulturer som ordnades i Dalsbruk på fredag kväll. Människor med kaffekoppar framför sig i en mötessal.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Rapport: Det är svårt för kvinnor i Norden att nå toppen och det är välfärdsstatens fel – "Rapporten bygger på gamla tankebanor", anser finländsk jämställdhetsforskare

Det är svårt för kvinnor att göra karriär och nå toppjobb, trots att kvinnor i Norden aktivt deltar i arbetslivet. Orsaken? Den traditionella nordiska välfärdsstaten.

YLE - 12 timmar sedan

Rättslärda: Regeringens utspel är valpropaganda, men problematiskt

Det finns inget sätt att kringgå principen om förbud mot tillbakasändning, säger rättslärda. [link:https://svenska.yle.

YLE - 13 timmar sedan

Tillbudet på Helsingfors-Vanda på fredagen - flygplan landade trots flera order om det motsatta

Olycksutredningscentralen har fortsatt att utreda fredagens olyckstillbud på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett passagerarplan landade trots att flygledningen flera gånger hade gett piloten order om att landningen skulle avbrytas..

YLE - 15 timmar sedan

Tidigare överläkaren Ralf Backman vill se en satsning på den offentliga vården - jobbet på en hälsocentral är inte attraktivt

Skapa tusen nya jobb på hälsocentralerna så är framtiden tryggad, säger läkaren Ralf Backman. I dag orkar få unga läkare jobba på hälsocentral..

YLE - 18 timmar sedan

Försvarsminister Niinistö: Ansvarslöst att tumma på antalet jaktplan

Försvarsminister Jussi Niinistö (Blå) anser att Finland inte kan pruta på antalet jaktplan som ska ersätta de nuvarande stridsflygplanen..

YLE - 21 timmar sedan

Yles enkät om försvars- och säkerhetspolitik: Flera oppositionspartier är redo att minska på antalet jaktplan

Socialdemokraterna, Vänsterförbundet, De gröna och Sannfinländarna kan tänka sig att skaffa färre jaktplan än antalet 64 som finns i offertförfrågan. Det här framgår ur Yles färska säkerhetspolitiska enkät..

YLE - 21 timmar sedan

Skyddshemsföreståndare: I Finland finns många invandrarkvinnor för vilka sexuellt våld är en del av familjelivet

Invandrarkvinnor i Finland utsätts 2-3 gånger oftare för våld än finländska kvinnor. Enligt skyddshemsföreståndare tror en del invandrarkvinnor att de inte har några som helst rättigheter i parförhållandet..

YLE - 21 timmar sedan

Det gäller att hänga med i svängarna i bilbranschen: "Jag tror inte robotbilar ligger långt i framtiden"

Viivi Montonen, servicerådgivare vid en bilfirma BN Bilservice i Horsbäck i Ekenäs, tror att det bara är en tidsfråga innan elbilarna hittar till Ekenäs och robotbilarna ut på vägarna..

YLE - Igår: 19:26

Farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats - passagerarplan landade på reserverad landningsbana

Olycksutredningscentralen upplyser på Twitter om en farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats där två flygplan landade på samma landningsbana..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.