DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 18:50

DI - 11 jan 19 kl. 14:50

Lööf: Vi har valt att släppa fram LöfvenCenterns ledning säger ja till att släppa fram Socialdemokraternas Stefan Löfven som statsminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, Socialdemokraternas Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LööfVi har , valtatt , släppafram , Löfven
Sydsvenskan - 19 feb 16 kl. 11:17

Stefan Löfven drar stora växlar på EU:s icke-beslut

EU:s stats- och regeringschefer har beslutat att flyktingar inte själva ska få välja vilket EU-land de söker asyl i. Precis samma sak bestämde de i Dublin för 26 år sen."En stor framgång", påstod statsminister Stefan Löfven efter nattmanglingen vid EU-toppmötet i Bryssel.

BT - 08 nov 14 kl. 07:49

De rödgröna har valt sin väg

Den 3 december kommer riksdagen att besluta om regeringens förslag till budget för nästa år. Som läget är just nu saknar de rödgröna tillräckligt stöd för att få den antagen. Sverige är på väg mot en regeringskris, och då har det ännu inte ens gått 100 dagar sedan Stefan Löfven (S) tillträdde som landets statsminister.

Dagens PS - 18 jan 19 kl. 09:57

Stefan Löfven vald till statsminister

Sveriges riksdag har i fredagens omröstning valt Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven till statsminister, som nu kommer att regera tillsammans med Miljöpartiet. Beskedet var väntat då Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet i onsdags meddelade att de skulle skulle släppa fram honom. Regeringsbildningen går i mål som den trögaste i svensk politisk historia med 131 dagar mellan riksdagsval och framröstad statsminister..

Skånskan - 16 jan 19 kl. 11:21

”Sjöstedt agerar dörrmatta”

Inrikes Vänstens agerande kritiseras av kommunistiska partiet.
Samtidigt dömer M och KD ut överenskommelsen som förbi.Stefan Löfven väntas röstas igenom som statsminister på fredag.

BT - 23 okt 14 kl. 10:19

Värt sabotera 90-dagarsgarantin

BUDGETPROMENAD I DAG. Men avgörande spelet om ungdomsjobben dröjer till december. Redan klockan 8 i dag på morgonen överlämnas budgetpropositionen till riksdagen.

BT - 23 okt 14 kl. 13:26

Ledare: Värt sabotera 90-dagarsgarantin

Redan klockan 8 i dag på morgonen överlämnas budgetpropositionen till riksdagen. Magdalena Andersson väntar dock till klockan 12,30 innan hon promenerar från finansdepartementet på Jakobsgatan till riksdagens plenisal där hon en halvtimme senare ska förklara och försvara sin första nådiga lunta. Innan vi hunnit läsa helheten är det dock skäl att rikta en uppmaning till Moderaterna och trainee-partiledaren Anna Kinberg Batra: Anslut er till den övriga Alliansen i ett försök att stoppa Stefan Löfvens och Magdalena Anderssons kanske heligaste reform, den så kallade 90-dagarsgarantin.

Magazin24 - 19 okt 12 kl. 14:17

Revolutionära fronten: Att springa kapitalets ärenden

Att det socialdemokratiska partiet och dess representanter inte är några vänner till arbetarklassen, det är knappast någon nyhet. Att eftersträva fred mellan klasser och en samförståndspolitik har varit ryggraden inom svensk politik till följd av att det socialdemokratiska partiet har dominerat den parlamentariska politiken under de senaste decennierna. Partiet har för varje år som gått tagit ideologiska steg åt höger, för att nu verka som ett politiskt mittenparti.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 1 timme sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 1 timme sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 1 timme sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 2 timmar sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..

DI - 2 timmar sedan

Bränder rasar på flera håll i landet

Varmt vårväder och torra marker gör att det just nu härjar flera bränder i landet. Bara i Småland har räddningstjänsten bekämpat minst fem bränder under måndagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

DI - 2 timmar sedan

Slå världen med häpnad - inför absolut förbud

Efter maten brukar indier fräscha upp munnen med pan masala, en blandning av träflisor och kryddor, förpackade i små påsar lämpliga för fickan eller handväskan. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.