DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 18:48

DI - 11 jan 19 kl. 14:50

15.30: Se Annie Lööfs presskonferens om regeringslägetKlockan 15.30 möter C-ledaren Annie Lööf media i riksdagens presscenter, för att uttala sig om de pågående regeringsförhandlingarna.  Här kan du se presskonferensen direkt i Di TV..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Annie Lööfs, Annie Lööf, Di TV

Dela artikeln

807 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 15.30Se , Annie, Lööfs, presskonferensom , regeringsläget
SR - 28 jun 15 kl. 13:49

Annie Lööfs presskonferens från Almedalen

Hör Annie Lööfs presskonferens och följ Ekots politiska reporter Lova Olssons twitter från densamma..

SR - 27 mar 14 kl. 10:00

Ekot direktrapporterar från Annie Lööfs presskonferens

Näringsminister Annie Lööf väntas presentera en nyhet ur kommande vårproposition under en pressträff i dag men får sannolikt också frågor om att tidigare C-ledaren och näringsministern Maud Olofsson inte vill komma till konstitutionsutskottet för att svara på frågor om Nuon-affären. Ekot direktrapporterar under pressträffen..

DN - 04 jul 18 kl. 11:23

Just nu: Annie Lööf håller presskonferens i Almedalen

Onsdagen är Centerpartiets dag i Almedalen, och på förmiddagen håller partiledare Annie Lööf presskonferens i Visby. .

SvD - 28 jun 15 kl. 13:30

Direktrapport från Annie Lööfs presskonferens

I dag inleds Almedalsveckan och först ut är Centerpartiet. SvD är på plats – följ direktrapporteringen här..

Regeringen - 13 sep 12 kl. 08:43

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Klockan 10.30 i dag torsdagen den 13 september håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens i Rosenbad. De kommer att presentera en nyhet ur kommande budget.

Regeringen - 16 sep 13 kl. 08:35

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

I dag håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens för att presentera en nyhet ur kommande budgetproposition. Presskonferensen startar 11.00 och sänds direkt.

Jönköpingsnytt - 21 jul 11 kl. 13:05

Annie vill ta över C

Nu står det klar. Annie Johansson kandiderar till partiledarposten för Centerpartiet. Hon tackade som väntat ja under Centerpartiets presskonferens under torsdagen..

DI - 23 sep 11 kl. 12:22

Annie Lööf: Nu börjar en ny era

"Nu börjar en ny era i Centerpartiet, en stolt era", sade Annie Lööf, på sin första presskonferens som Centerledare."Jag vill ingjuta mod i Centerrörelsen. Vi ska synas och höras som aldrig förr.

Nya Wermlands Tidningen - 29 sep 11 kl. 11:16

Annie Lööf ny näringsminister

Nya Centerledaren Annie Lööf blir näringsminister, uppger Fredrik Reinfeld på en presskonferens. Ny miljöminister blir Lena Ek, som ser en fortsättning för vargjakten: ? Det kommer att jagas varg under ordnade former även i fortsättningen enligt de beslut vi tagit..

Jönköpingsnytt - 10 jan 13 kl. 17:28

"Svår balansgång för Annie Lööf"

På torsdagen höll Centerns partiledare Annie Lööf som är hemkommen från Thailand en presskonferens om partiets omtalade idéprogram. Jnytt har pratat med Björn Berling, pr-konsult på Nav PR i Jönköping, som menar att Lööf har en tuff period framför sig för att inte trampa partikollegor på tårna..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 1 timme sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 1 timme sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 1 timme sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 2 timmar sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..

DI - 2 timmar sedan

Bränder rasar på flera håll i landet

Varmt vårväder och torra marker gör att det just nu härjar flera bränder i landet. Bara i Småland har räddningstjänsten bekämpat minst fem bränder under måndagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

DI - 2 timmar sedan

Slå världen med häpnad - inför absolut förbud

Efter maten brukar indier fräscha upp munnen med pan masala, en blandning av träflisor och kryddor, förpackade i små påsar lämpliga för fickan eller handväskan. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.