DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 02:44

DI - 11 jan 19 kl. 14:20

Instalco köper Eskilstunabolag med 78 miljoner i omsättningInstallationsbolaget Instalco förvärvar Aquadus i Eskilstuna för att förstärka sin position på vvs-området. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Eskilstunabolag, Instalco, Aquadus, Eskilstuna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instalco, köper, Eskilstunabolagmed 78 miljoner i , omsättning
DI - 04 apr 19 kl. 16:04

Instalco köper bolag med 110 miljoner i omsättning

Installationsbolaget Instalco förvärvar El & Säkerhet Sörmland som arbetar med installationer och service främst inom el och tele men även inom datanätverk, larm samt lås- och passagesystem. Bolaget har totalt ett 80-tal medarbetare och en omsättning på cirka 110 miljoner kronor..

DI - 01 okt 18 kl. 14:12

Instalco köper rörman i Svedala – omsätter cirka 30 miljoner

Instalco har förvärvat Rörman i Svedala utanför Malmö, som är verksamt främst inom rörläggning och VVS. För verksamhetsåret 2017/18 uppgick Rörmans omsättning till cirka 30 miljoner kronor..

DI - 09 jan 18 kl. 14:43

Instalco köper sprinklerbolag

Installationsbolaget Instalco breddar sig till sprinklerområdet genom att förvärva Sprinklerbolaget Stockholm som har rikstäckande verksamhet inom brandskydd och sprinklersystem. Det förvärvade bolaget hade preliminärt en omsättning på 75 miljoner kronor under 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 jan 19 kl. 15:47

Instalco köper bolag med 72 Mkr i omsättning

Instalco förvärvar El Kraft Teknik & Konsult i Sala som är specialiserat på el inom processindustrin..

DI - 08 maj 18 kl. 15:07

Kraftigt ökad omsättning för Instalco

Installationsföretaget Instalco ökade nettoomsättningen med 42,2 procent till 979 miljoner kronor (689). Den organiska tillväxten var 3,0 procent (9,3)..

Affärsvärlden - 08 nov 17 kl. 12:07

Stark rapport för Instalco

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

DI - 08 nov 17 kl. 12:09

Instalco snyggar till marginalen

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

DI - 18 dec 17 kl. 14:23

Instalco förvärvar elbolag

Instalco har förvärvat Elektro-Centralen i Göteborg, som är verksamt inom el, data/tele och säkerhet och hade en omsättning på cirka 150 miljoner kronor för verksamhetsåret som avslutades den 31 augusti 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 feb 18 kl. 12:16

Vinstlyft för Instalco

Instalco, noterat på Stockholmsbörsen sedan våren 2017, redovisar en omsättning på 935 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (777). .

Affärsvärlden - 15 feb 19 kl. 13:37

Instalco höjer vinsten

Instalco redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

Fler nyheter från DI

DI - 10 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 11 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 12 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 12 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 13 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 14 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 15 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 15 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 15 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 16 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.