DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 03:49

DI - 11 jan 19 kl. 14:20

Instalco köper Eskilstunabolag med 78 miljoner i omsättningInstallationsbolaget Instalco förvärvar Aquadus i Eskilstuna för att förstärka sin position på vvs-området. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Eskilstunabolag, Instalco, Aquadus, Eskilstuna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instalco, köper, Eskilstunabolagmed 78 miljoner i , omsättning
DI - 01 okt 18 kl. 14:12

Instalco köper rörman i Svedala – omsätter cirka 30 miljoner

Instalco har förvärvat Rörman i Svedala utanför Malmö, som är verksamt främst inom rörläggning och VVS. För verksamhetsåret 2017/18 uppgick Rörmans omsättning till cirka 30 miljoner kronor..

DI - 09 jan 18 kl. 14:43

Instalco köper sprinklerbolag

Installationsbolaget Instalco breddar sig till sprinklerområdet genom att förvärva Sprinklerbolaget Stockholm som har rikstäckande verksamhet inom brandskydd och sprinklersystem. Det förvärvade bolaget hade preliminärt en omsättning på 75 miljoner kronor under 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 jan 19 kl. 15:47

Instalco köper bolag med 72 Mkr i omsättning

Instalco förvärvar El Kraft Teknik & Konsult i Sala som är specialiserat på el inom processindustrin..

DI - 08 maj 18 kl. 15:07

Kraftigt ökad omsättning för Instalco

Installationsföretaget Instalco ökade nettoomsättningen med 42,2 procent till 979 miljoner kronor (689). Den organiska tillväxten var 3,0 procent (9,3)..

Affärsvärlden - 08 nov 17 kl. 12:07

Stark rapport för Instalco

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

DI - 08 nov 17 kl. 12:09

Instalco snyggar till marginalen

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

DI - 18 dec 17 kl. 14:23

Instalco förvärvar elbolag

Instalco har förvärvat Elektro-Centralen i Göteborg, som är verksamt inom el, data/tele och säkerhet och hade en omsättning på cirka 150 miljoner kronor för verksamhetsåret som avslutades den 31 augusti 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 feb 18 kl. 12:16

Vinstlyft för Instalco

Instalco, noterat på Stockholmsbörsen sedan våren 2017, redovisar en omsättning på 935 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (777). .

VA - 17 okt 18 kl. 15:43

Från noll till fyra miljarder på fyra år

Instalco är en ledande nordisk koncern inom installationsbranschen där huvudfokus ligger på installationer av el, värme/sanitet, ventilation och kyla. På fyra år har Instalco gått från en omsättning på noll kronor till fyra miljarder. Per Sjöstrand, vd, beskriver marknadens ökade behov av bygg och underhåll som en av de bidragande framgångsfaktorerna.

Dagens PS - 15 maj 17 kl. 09:21

Skållheta aktietips från Börsveckan

Enligt Börsveckan är det läge att teckna Munter, ”inför börsåterkomsten”. Där till rekommenderar tidningen aktiehandlare att köpa Instalco – på lång sikt – Rejlers och Transtema. Däremot anser proffsen på Börsveckan att du kan avvakta med Tobii och Gunnebo.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 4 timmar sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 5 timmar sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 5 timmar sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 5 timmar sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 5 timmar sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 6 timmar sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 6 timmar sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

DI - 6 timmar sedan

Expert: Början på slutet för Maduro

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó utropade sig på onsdagen till landets tillfällige president, och erkändes snabbt av en rad länder, inklusive USA. "Jag tror inte att Maduro kommer behålla makten året ut", säger Latinamerikaexperten Edme Dominguez..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.