Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 22 April, 02:05

Dagensanalys.se - 11 jan 19 kl. 14:15

Fredrik Lauve blir ny VD på Aloud – Sveriges ledande skapare av smarta hemFöretaget Aloud har gjort sig känt för sina innovativa tekniklösningar för såväl smarta hem som offentliga miljöer. Nu satsar de på ytterligare expansion genom nye VDn Fredrik Lauve, och även en stärkt säljorganisation. Aloud har jobbat med ljusdesign och ljusstyrning i över 10 år, och har skapat belysningar för bland annat arkitektur, inredning och konst. Deras Audio & Video-system, används för att inreda rum med såväl ljus som ljud, och kan även integreras med avancerade säkerhetssystem för att skapa ökad trygghet. Nu lämnar grundaren Dennis Lundell över ledarrollen till företagets tidigare CFO Fredrik Lauve.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Lauve, VD, Aloud, VDn Fredrik Lauve, Audio, Dennis Lundell, CFO Fredrik Lauve, Google, Amazon, Fredrik Lauve

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Lauveblir ny VD på , AloudSveriges , ledande, skapare av smarta hem
Trelleborgs Allehanda - 21 mar 13 kl. 09:47

Girls Aloud splittras


Uppbrottet har legat i luften länge. Bandmedlemmen Cheryl Cole skrev i sin självbiografi förra året att Girls Aloud skulle splittras efter en kort och intensiv turné som påbörjades i februari. Och efter torsdagens avslutningskonsert i Liverpool bekräftade bandet att de lägger ner, skriver Contactmusic.

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 11:29

Girls Aloud-sångerska gravid


Nadine Coyle, tidigare sångerska i bandet Girls Aloud, är gravid. Den 28-åriga popstjärnan lade på torsdagsmorgonen upp en bild på sig själv med texten "jag ska få ett barn" på fototjänsten Instagram.Girls Aloud bestod av fem medlemmar som splittrades i mars i år efter en turné med anledning av bandets tioårsjubileum.

Trelleborgs Allehanda - 15 aug 13 kl. 11:29

Girls Aloud-sångerska gravid


Nadine Coyle, tidigare sångerska i bandet Girls Aloud, är gravid. Den 28-åriga popstjärnan lade på torsdagsmorgonen upp en bild på sig själv med texten "jag ska få ett barn" på fototjänsten Instagram.Girls Aloud bestod av fem medlemmar som splittrades i mars i år efter en turné med anledning av bandets tioårsjubileum.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 12 kl. 10:44

Girls Aloud återförenas

Girls Aloud firar sitt tio-årsjubileum med att återförenas. Exakt hur återföreningen ska se ut är inte klart, men sångerskan Kimberley Walsh bekräftar i en intervju att någon form av gemensamt projekt är på gång, skriver Daily Mail..

NT - 05 mar 12 kl. 10:39

Girls Aloud återförenas

Girls Aloud firar sitt tio-årsjubileum med att återförenas. Exakt hur återföreningen ska se ut är inte klart, men sångerskan Kimberley Walsh bekräftar i en intervju att någon form av gemensamt projekt är på gång, skriver Daily Mail..

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 12 kl. 11:36

Girls Aloud spelar in nytt material

Girls Aloud har återvänt till studion för att spela in nytt material lagom till gruppens tioårsjubileum. Det är producent-teamet Xenomania, som skrivit några av Girls Alouds största hits, som ligger bakom även de nya låtarna som förmodligen kommer att släppas i november, skriver Contactmusic..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 12 kl. 15:57

Girls Aloud lägger ned

Den brittiska tjejgruppen Girls Aloud lägger ned för gott. Åtminstone om man får tro bandmedlemmen och före detta "X factor"-jurymedlemmen Cheryl Cole, som tagit bladet från munnen i sin självbiografi "Cheryl: My story". "Vi kommer att ge oss ut på turné och arbeta med ett greatest hits-album.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 08:13

Filip och Fredrik lägger ner podcast


Filip Hammar och Fredrik Wikingsson var bland de första stora nöjesprofilerna att skaffa sig en egen podcast för fyra år sedan. Men nu är det slut. Kanal 5-duon kommer att lägga ner podcasten i samband med 200-programsjubileumet i sommar.

Trelleborgs Allehanda - 13 mar 14 kl. 08:13

Filip och Fredrik lägger ner podcast


Filip Hammar och Fredrik Wikingsson var bland de första stora nöjesprofilerna att skaffa sig en egen podcast för fyra år sedan. Men nu är det slut. Kanal 5-duon kommer att lägga ner podcasten i samband med 200-programsjubileumet i sommar.

Cornucopia - 13 sep 13 kl. 21:23

Bonusmys: Säg sanningen om Reinfeldt på ledande internationellt forum

Den ledande science fiction-sajten IO9 uppmärksammar (genom The Local) att landsfader Fredrik Reinfeldts skönlitterära alster Det sovande folket har blivit en teaterföreställning. Nu har ni chansen att oemotsagda säga vad ni vill om Reinfeldt för de internationella massorna.

Kommentarstrådarna på IO9 gapar nästan tomma i fallet The Sleeping People, eftersom man har relativt få svenska läsare som har något att säga om saken.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Framgångsrik content marketing kräver SEO-satsning

Er genomtänkta och proffsigt utformade content marketing-satsning når inte sin fulla potential om den inte rankar bra i Google. Syns man inte i Google tackar man nej till en stor bit av kakan, så är det bara. För att synas på topplaceringar i Googles sökresultat räcker det inte med att man producerar content som är välskrivet och läsvärt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:40

Glad Påsk och lite påskläsning

Vi på Dagens Analys önskar Glad Påsk till alla våra läsare. Vi hoppas att ni får en härlig påskhelg! Eftersom vi inte kan dela ut några påskägg tänkte vi istället lista några av våra härliga guider.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 19:33

Här förklarar han varför Elon Musk är vår tids viktigaste person

Elon Musk är mer känd som visionären som tog fram Tesla och skjutit upp några raketer till rymden. Här förklarar Neil deGrasse Tyson varför han anser att Elon Musk är vår tids viktigaste person. Det finns mer än Tesla bakom Elon.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:58

”För mig är UX-design affärskritiskt och en vital del av den digitala upplevelsen”

UX-designbyrån Osynlig tar in grundaren av Head Agent-gruppen, Susanna Liljestam Heigard, till sin styrelse. Här växlar vi några ord om visionen och satsningen. Susanna är grundare av Executive Search-koncernen Head Agent gruppen, som grundades 2010 och som idag omsätter 65 miljoner.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:24

Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa

Stripe, som levererar infrastruktur för onlinebetalningar, tillkännager idag en serie uppdateringar av sitt produktutbud för företag som är verksamma i Europa. Den 14 september 2019 träder SCA i kraft i Europa och förändrar då radikalt hur människor köper och säljer online. Mer än 300 miljoner europeiska konsumenter måste snart bekräfta sin identitet för flertalet av de inköp de gör online genom att använda minst två av följande: något de vet (som ett lösenord), äger (som en mobil) eller är (som […] Inlägget Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:18

Stripe förvärvar – Touchtech Payments – med fokus på SCA

Stripe har förvärvat Dublinbaserade Touchtech Payments – ett mjukvaruföretag som levererar avancerad SCA-färdig autentiseringsteknik för några av Europas ledande fintech-företag, som N26, Transferwise och många andra. Genom att tillhandahålla avancerad autentiseringsteknik för kreditkortsutgivare erbjuder Touchtech Payments bättre betalningsupplevelser för sina kunder utan att behöva välja mellan säkerhet och användarupplevelse. “På det moderna internet borde betalningar vara allt det man kan förvänta sig: enkla, säkra och fullt ut anpassade till det senaste regelverket.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:18

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”. Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:04

Dela citat eller utvalda texter på Twitter

Att dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:36

Netflix som står för 30 procent av alla streaming-tv är ändå lillebror

Netflix har idag 148 miljoner betalande användare runt om i världen. Tillväxten är fenomenal men trots dessa siffror är tjänsten en lillebror i sammanhanget. Netflix har ökat med 26 procent jämfört med föregående kvartal och om du lägger till gratis-tittare (testabonnemang) till antalet betalande är de nu uppe i 155 miljoner användare världen över.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:21

Google ändrar om i AMP och börjar leverera vanliga URLer

För att göra internetsidor snabbare uppfann Google en standard som de kallar för AMP. Men ingen har gillat att Google ändrade URLen från originalet. Det är nu fixat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.