Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:15

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 19 kl. 14:00

SMHI: ”Trelleborg varmare än Barcelona”Det ser ut att bli en ganska mulen helg på Söderslätt, enligt SMHI. Men under fredagsförmiddagen uppmättes varmare temperaturer i Trelleborg än i Barcelona..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
SMHI, Barcelona, Söderslätt, Trelleborg

Dela artikeln

62 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, Trelleborg, varmare, än, Barcelona
Skånskan - 30 mar 17 kl. 12:20

SMHI: ”mycket varmare än normalt”

Helgen bjuder på värme och svaga vindar. Men sedan stövlar söndagen in med svalka i väderleken. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 15 feb 19 kl. 14:34

SMHI: Trelleborg ser ut att hoppa över vintern i år

Det blir plusgradernas helg och solen ska skina. Och om en vecka kan den meteorologiska våren vara här. I så fall har Trelleborg hoppat över vintern den här säsongen.

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 11 kl. 09:43

SMHI spår varmare och blötare klimat

Om du ogillar kraftiga skyfall eller värmeböljor - sluta läsa nu. I en ny klimatanalys spås den senaste tidens väder bli allt vanligare framöver..

Aftonbladet - 18 jul 15 kl. 23:22

SMHI: Juli varmare än normalt

Trelleborgs Allehanda - 11 jan 13 kl. 06:35

Trelleborg måste rusta för ett varmare klimat

Arkiv: Mårten Svemark
Fler träd på skolgårdarna och luftkonditionering åt kommunens pensionärer. En klimatanpassningsplan ska förbereda Trelleborg på varmare temperaturer.
Det hittills tydligaste tecknet på att klimatförändringar påverkar även Trelleborg är översvämningarna som drabbade både tätort och landsbygden för några år sedan, enligt kommunekolog Cathrine Ek.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SMHI: Den här månaden har varit varmare än normalt

Hur har sommaren varit hittills egentligen? Enligt SMHI så har den varit varmare än vanligt, skriver Aftonbladet. SMHI har kommit med nya uppgifter om julivädret och hävdar att det varit varmare än normalt i stora delar av landet.

BT - 21 nov 14 kl. 08:07

Havet varmare än normalt

Havsvattnet på västkusten och i södra Östersjön är betydligt varmare än vad som är vanligt i november. Havsvattnet på västkusten och i södra Östersjön är betydligt varmare än vad som är vanligt i november. Det kan ge senare isläggning i vinter, men också kraftigare lågtryck.

YLE - 24 jun 12 kl. 11:44

DN: 8 grader varmare i Lappland i slutet av århundradet

Dagens Nyheter presenterar ett par ännu opublicerade scenarier som utarbetats av Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut, SMHI. De visar på stora förändringar under kommande årtionden. SMHI:s statistik visar att klimatet i Sverige har blivit både varmare och blötare.

Magazin24 - 02 nov 15 kl. 21:29

SMHI: Mer regn i länet i framtiden

Mer regn och varmare.SMHI har släppt en framtidsprognos för vädret i Västmanland om klimatutsläppen fortsätter. Enligt prognosen finns två scenarion, ett med lägst utsläpp som kallas RCP4.

BT - 05 maj 12 kl. 01:32

SMHI: Sverige har blivit varmare

Hela Sverige har i genomsnitt fått det ungefär en grad varmare och omkring tio procent mer nederbörd än normalt. Detta enligt den analys som SMHI gjort av det svenska vädret under de senaste 20 åren, 1991 till 2011.
Ju längre norrut, desto varmare har det blivit.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Två döda efter skottlossning i Helsingborg. Två till sjukhus efter bråk i Borrby..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fotboll: TFF-duo missar match

TFF får klara sig utan Salif Camara Jönsson i måndagens match mot Västerås. Även Robin Nilsson missar matchen..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Övergångsställe över Kämpingevägen en nödvändighet, menar Stavstensuddebo

Barn som är på väg till skolan från Stavstensudde saknar ett säkert övergångsställe över Kämpingevägen. Det menar en man som skriver till kommunen och ber om att problemet ska åtgärdas..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Efterlysning: Känner du igen någon av pågarna?

Jag håller på att göra ett Minnesalbum över ABF:s Musikkårer/Trelleborgs Musikkår från starten 1938 och framåt. Därför skulle jag behöva hjälp från TA:s läsare vad ni vet om dessa "pågar" som var först ut som ABF:s första Gossorkester..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Grannar vill få tyst på lekande hundar – känner sig hotade

Hundrastgården i parken Barnängen i centrala Trelleborg har lett till en infekterad strid mellan hundägare och boende i området. ”En morgon såg jag boende stå och skrika ner till hundrastgården från en balkong”..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Inte fel att fälla björkar i Beddinge

Trelleborgs kommun hade rätt att besluta om marklov för fällning av sex stora träd i Beddingestrand. Det har länsstyrelsen slagit fast. .

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Fler nyanlända än någonsin får förstahandskontrakt

Trelleborgs kommun har snabbat upp arbetet med att hjälpa nyanlända till förstahandskontrakt. De tre första månaderna i år kunde 40 nyanlända skriva eget kontrakt på en bostad, vilket är tre gånger fler än vanligt. Det slopade avtalet med Trelleborgshem tros ligga bakom..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 14:36

Skåne: Kvinna blev miljonär på jackpot – ”Drömmer jag?”

En skånsk hemmafru i 40-årsåldern blev spelmiljonär på långfredagen. ”Jag trodde att min man hade lurat mig”, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 19:00

Gislöv vann stort i historiskt derby

När Lilla Beddinges damlag spelade första matchen på Thurevallen fick de göra det i ett derby mot Gislöv. Hemmalaget hade kul och det var fint väder. Men matchen vann Gislöv med 8–0..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 17:30

Poängjubel i absolut sista sekunden

FC Trelleborg såg ut att gå mot förlust i hemmapremiären mot Balkan i division tre. Men i matchens absolut sista sekunder nickade Joel Svendsen in 3–3. ”Den skulle bara in där”, säger måltjuven..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.