Expressen > Sport

Thursday, 24 January, 04:07

Expressen - 11 jan 19 kl. 13:30

JUST NU: Stockholms stad öppnar för ett OSStockholms stad öppnar för ett OS i Stockholm. I ett pressmeddelande skriver den grönblå majoriteten att man ställer sig välkomnande till att upplåta Stockholms arenor och offentliga rum för genomförande av deltävlingar i spelen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, OS, Stockholm, Stockholms

Dela artikeln

331 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Stockholmsstad öppnar för ett OS
Skånskan - 25 maj 16 kl. 13:17

Stockholms blodbad på Hipp

Kultur och Nöje Ni kan kalla mig Ernst, om Victoria Benedictssons sista natt, och Stockholms blodbad inleder säsongen 2016/2017 på Malmö Stadsteater. Det avslöjade avgående teaterchefen Petra Brylander på en presskonferens på Hipp på onsdagen.Motsättningar och konflikter och frågeställningar kring vem som är offer och förövare.

Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 23:12

Ny chef för Stockholms stadsteater


Anna Takanen. Så heter den nya chefen för Stockholms stadsteater.Enligt dn.

Trelleborgs Allehanda - 19 aug 14 kl. 23:12

Ny chef för Stockholms stadsteater


Anna Takanen. Så heter den nya chefen för Stockholms stadsteater.Enligt dn.

Supermiljöbloggen - 29 nov 14 kl. 10:11

Stockholms stad uppmanas att avyttra innehav i fossilbolag

Right Livelihood Award-pristagaren, den amerikanske miljöaktivisten och författaren Bill McKibben, talar i dag i Stockholm. Bill McKibben, en av årets Right Livelihood Award-pristagare, skriver i en debattartikel i Svenska Dagbladet att allt fler företag och institutioner nu avyttrar sina innehav i fossilbränslebolag, detta då det inte är vare sig ”moraliskt acceptabelt eller ekonomiskt klokt att placera sina pengar i olja, kol och fossilgas”. I dagarna är Bill McKibben, grundare av klimatnätverket 350.

YLE - 10 apr 14 kl. 13:00

Stockholms uni + Helsingfors uni = sant

Prorektor Hans Adolfsson vid Stockholms universitet tvekar inte när han får frågan om han tror att planerna på ett samarbete i fråga om lärarutbildningen mellan Helsingfors universitet och Stockholms universitet blir av. Han är övertygad om att universiteten hittar varandra. "Jag är övertygad om att det blir ett samarbete mellan Stockholms uni och Helsingfors uni.

Cornucopia - 12 apr 17 kl. 16:37

White flight eller bostadsbubbleavhopp i Stockholms län?

Utifrån hur inrikes flyttningar ser ut för Stockholms län kan man dra slutsatsen att white flight pågår. Även om det flyttar in stora mängder människor från utlandet sker nettoutflyttning inom landet från typiska invandrarkommuner som Stockholm (Järvafältet mfl), Botkyrka och Södertälje, men också Sollentuna. Vinnare verkar mer avlägsna och mer särpräglade villakommuner vara.

Cornucopia - 19 sep 15 kl. 19:45

Asylströmmarna: Polislagen 24 på Stockholms Central

Enligt en mycket tillförlitlig källa tillämpar just nu polisen Polislagen §24 på minst två plattformar på Stockholms Centralstation, för att hålla ordning och hindra att de som inte har biljetter sätter sig på tåget till Norge. I praktiken håller alltså svensk polis kvar asylsökande i Stockholm, om dessa inte köpt tågbiljett. En sorts omvänd variant av spelet "skicka vidare de asylsökande till något annat land"  som övriga Europa just nu leker.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 15:42

JO underkänner Stockholms stads klotterpolicy

År 2011 förbjöd Stockholms stad Riksteatern att annonsera för Art Of The Streets. Trafikkontoret menade då att det stred mot stadens klotterpolicy. Men Justitieombudsmannen (JO) har nu kommit fram till att det var fel, och att det är osakligt att hänvisa till klotterpolicyn.

Cornucopia - 28 sep 14 kl. 16:35

Bruttolöner och bostadspriser i Stockholms län

Föga överraskande är sambandet mellan viljan på skuldsättningsnivån för en bostad och en persons lön högt. Nedan följer en sammanställning över kommunerna i Stockholms län.

Bruttolönerna i Stockholms län skiljer sig rejält.

Regeringen - 01 dec 11 kl. 10:58

Chris Heister ny landshövding i Stockholms län

Regeringen utsåg torsdagen den 1 december Chris Heister till ny landshövding och chef för Länsstyrelsen i Stockholms län. Hon tillträder sitt uppdrag den 1 februari 2012. - Det är mycket glädjande att Chris Heister valt att tacka ja till uppdraget som landshövding i Stockholms län.

News55 - 09 okt 17 kl. 14:07

Stockholms hemlösa äldre ska få nytt boende

Enligt Stockholms stad lever drygt 200 äldre i Stockholm i hemlöshet, och just äldre hemlösa är en grupp som på många sätt är särskilt utsatta, menar Clara Lindblom (V), äldreborgarråd i Stockholm. Därför har Stockholms stad bedrivit ett intensivt arbete i syfte att hjälpa de som i dag tvingas bo på gatan. Ett led i det arbetet är att Vänsterpartiet och den rödgrönrosa majoriteten i nästa års budget satsar extra på äldre hemlösa då ett nytt äldreboende för hemlösa ska byggas.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Barcelona föll i första kvartsfinalmötet

Ett Barcelona, för dagen utan fixstjärnan Lionel Messi, har ett brant backe att bestiga efter den första av två kvartsfinalsmöten mot Sevilla i den spanska cupen. .

Expressen - 4 timmar sedan

”Känns värdelöst att vänta här i två dagar”

HERNING. Sverige förlorade mot Danmark och missar därmed semifinal.Det återstår ändå en VM-match – som flera av svenskarna helst vill slippa.

Expressen - 5 timmar sedan

Making Love imponerade efter ”Bergharns” kupp

Robert Bergh satte allt på ett kort och kuppade sig till ledningen i V86-7.Sedan gick Making Love undan till en övertygande seger på tiden 1.12,1.

Expressen - 5 timmar sedan

Veteranernas besked –  vill fortsätta i landslaget

HERNING/STOCKHOLM. Sverige föll tungt mot Danmark och missade semifinal.Men resan mot hemma-EM och OS 2020 lockar de svenska stjärnorna att fortsätta i blågult.

Expressen - 5 timmar sedan

Han hade tur – men tog chansen då han fick den

Först galopp och god natt.Men fick en andra chans.Hennesy Boko tog den..

Expressen - 5 timmar sedan

Wislanders kritik efter VM-uttåget

Sverige är utslaget ur handbolls-VM efter förlusten mot Danmark. Nu riktar legendaren Magnus Wislander kritik mot de svenska tränarna. – Jag tyckte att vi hade samma taktik redan med Norge och misslyckades med den, säger han till SR.

Expressen - 6 timmar sedan

Lagen ovanför får se upp för Rögle

 .

Expressen - 6 timmar sedan

”Fruktansvärt – det är en besvikelse...”

Sverige orkade en halvlek.Men i den andra växlade danskarna upp inför en fanatisk hemmapublik i Herning och vann med 30–26.Efter två raka förluster missar nu Sverige semifinal i handbolls-VM.

Expressen - 5 timmar sedan

Nu krävs det en rad JA av nyckelspelarna

Det blev en ny kollaps i Herning. VM-medaljerna är bortspelade. Nu krävs en övertalningskampanj för att få behålla stjärnorna till hemma-EM.

Expressen - 6 timmar sedan

Norrmannen tillbaka –  då vann de mot jumbon

Ingen Mattias Ritola. Men Thomas Valkvä Olsen var tillbaka och blev målskytt när Leksand slog tabelljumbon Vita Hästen med 3-2. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.