Expressen > Opinion

Sunday, 21 April, 11:10

Expressen - 11 jan 19 kl. 12:00

Tre miljoner boende drabbas av Annie Lööfs extrema idéerI valrörelsen var S tydliga med sitt motstånd mot marknadshyror. Nu är det en av frågorna de förhandlar om med Centern. Är tre miljoner människors trygghet till salu för regeringsmakten, Löfven?Och varför kräver du, Annie Lööf, extrema reformer som varken folket eller dina väljare vill ha? skriver Hyresgästföreningens ordförande Marie Linder..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Annie Lööfs, Centern, Och, Lööf, Hyresgästföreningens, Marie Linder

Dela artikeln

16407 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tremiljoner , boende, drabbasav , Annie, Lööfs, extrema, idéer
Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 04:00

Boende drabbas av våld och hot

Otryggheten är stor i kvarteret Leonard på Möllevången. Boende vittnar om knarkhandel, våld och trakasserier. Enligt fastighetsägaren, Stena, går dock utvecklingen går åt rätt håll..

BT - 07 sep 17 kl. 06:26

Trots grannsamverkan – boende drabbas gång på gång

Att hålla koll åt varandra är nu en självklarhet – men trots grannsamverkan har de boende i Asklanda drabbats gång på gång av objudna gäster. – Det går inte att göra hur mycket som helst, vill de ta saker så gör de det, säger Gerhard Langelotz, en av de drabbade. FRISTAD.

Expressen - 14 dec 15 kl. 18:03

Tre Kronor drabbas av ytterligare ett avbräck

Tre Kronor har drabbats av ännu ett bakslag inför Channel One Cup. Djurgårdens Marcus Sörensen har blivit sjuk och tvingas tacka nej. Luleås Lucas Wallmark ersätter..

Magazin24 - 14 nov 11 kl. 12:07

Vattenläcka drabbar boende på Malmön

Vid 09-tiden på måndagsmorgonen upptäcktes en vattenläcka på Nya Hamnvägen i Köping. Under förmiddagen påbörjades arbetet med att laga läckan, men det är ännu oklart hur lång tid lagningsarbetet kommer att pågå. Boende på Malmön samt Kungsängen/Mälartorget har under tiden arbetet pågår ett dåligt tryck i sina vattenledningar.

Västerbottens Folkblad - 24 aug 11 kl. 09:33

Källarbranden ställer till det för boende

UMEÅ Rökskador, förstörda avloppsrör och stickande lukt. Ett stort antal boende drabbas av tisdagskvällens brand i en källare på Skeppargatan 3. ?

Skånskan - 19 apr 16 kl. 17:00

Kontanter stals från boende

Kävlinge Kontanter som tillhör brukare på ett LSS-boende på Bruksgatan i Kävlinge har stulits från kassaskåpet där de förvarades.
Tre boende har blivit av med mellan femhundra och tusen kronor vardera. Det finns ingen misstänkt för stölden..

Skånskan - 28 jun 16 kl. 13:12

Bråk mellan tre på boende

SNÅRESTAD Tre boende på transitboendet i Snårestad har anmält varandra för misshandel efter ett slagsmål på måndagen.
Enligt polisen ska männen som är mellan 26 och 18 år gamla kommit ihop sig och både slagits samt även stänkt kokande vatten från en kaffebryggare på varandra.
Polisen kallades till platsen och situationen lugnade ner sig utan att någon misstänkt fick följa med från boendet..

Barometern - 06 okt 17 kl. 06:00

Vi boende drabbas av p-skivorna

Skånskan - 10 nov 18 kl. 14:00

Ombyggnad får nej – boende försenas

LÖVESTAD Planerna på att starta ett HVB-hem i Lövestad får vänta ännu ett tag.
Kommunens bygglovshandläggare är inte nöjd med vårdföretagets bygglovs-ansökan och säger preliminärt nej till en del av den tänkta ombyggnaden.Ägaren till vårdföretaget Zoom Care hoppades i början av året att kunna starta ett behandlingshem för unga pojkar i Lövestad redan den 1 mars i år.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Statens dominans över tv har blivit ett problem

Telias köp av TV4 är problematiskt. Resultatet av affären blir att staten uppfattas som avsändare av i praktiken alla marksända kanaler. Det för tankarna till Kina och Ryssland, snarare än en västerländsk demokrati.

Expressen - Igår: 07:30

Även förorten skulle må bra av en kristen grund

Sverige har förändrats. Särskilt i förorterna har det blivit tydligt vad som händer när de traditionella värderingarna försvinner. Det uppstår inte någon kreativ kreol, som liberalerna drömt om.

Expressen - I förrgår: 07:30

Avskaffa flyget mellan Malmö, Stockholm och Göteborg

Om tio år ska mänskligheten ha tacklat den största utmaningen som vi någonsin tagit oss an på denna jord.Därför kommer vi att på MP-kongressen kämpa för en progressiv flygskatt där den som flyger mest betalar mest och att flygen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö blir historia, skriver Grön ungdom..

Expressen - 18 apr 19 kl. 06:10

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändare

Att låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..

Expressen - 17 apr 19 kl. 06:10

Låt barnen komma hem – med sina IS-föräldrar

Oskyldiga barn ska inte dö och straffas för sina föräldrars vidriga brott. Låt dem omedelbart komma hem.Sverige tog individerna som blev IS-terrorister i båten – nu äger vi tyvärr problemet, skriver Zinat Pirzadeh..

Expressen - 16 apr 19 kl. 18:11

Extrema övergrepp pågår – trots Nobels fredspris

Trots den unisona hyllningskören efter fredspriset tycks kvinnorna i Kongo redan ha glömts bort.Utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Peter Eriksson, använd ert inflytande till att få stopp på de extrema övergrepp som sker, skriver Läkarmissionens generalsekreterare Lars Arrhenius..

Expressen - 16 apr 19 kl. 15:19

Arga Morgan borde ta itu med hedersvåldet i stället

Trots att S och MP är inne på sitt femte år i regeringsställning, kan vi konstatera att frågan om hedersförtryck inte verkar hanteras med någon större skyndsamhet. Det är uppenbart att detta är känsligt inom socialdemokratin, skriver Johan Forssell (M)..

Expressen - 16 apr 19 kl. 06:10

Till alla er som kräver att IS-barn ska ”hämtas hem”

”De goda humanisterna” yrar om att man ska åka till Syrien och hämta IS-barnen. Det väcker en rad frågor –som alla behöver besvaras.Tro fan att folk är oroliga för att även detta går åt skogen.

Expressen - 15 apr 19 kl. 12:27

Dramatenskådespelarnas upprop för sparkade vd:n

I svallvågorna efter Josefin Nilsson-dokumentären avgick Eirik Stubø efter hård kritik. Nu ger 46 tidigare kolleger en annan bild av Dramatens före detta vd.”Tack för att det blivit status att vara snäll i arbetet” skriver blanda andra Lena Endre, Krister Henriksson och Maria Bonnevie..

Expressen - 15 apr 19 kl. 06:10

Här är vår miljardsatsning för att korta vårdköerna

Svensk sjukvård ska finnas där när du behöver den. Nu tar vi ett helhetsgrepp för att korta köerna. Vi börjar med en uppdaterad kömiljard.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.