Expressen > Opinion

Thursday, 24 January, 04:18

Expressen - 11 jan 19 kl. 12:00

Tre miljoner boende drabbas av Annie Lööfs extrema idéerI valrörelsen var S tydliga med sitt motstånd mot marknadshyror. Nu är det en av frågorna de förhandlar om med Centern. Är tre miljoner människors trygghet till salu för regeringsmakten, Löfven?Och varför kräver du, Annie Lööf, extrema reformer som varken folket eller dina väljare vill ha? skriver Hyresgästföreningens ordförande Marie Linder..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Annie Lööfs, Centern, Och, Lööf, Hyresgästföreningens, Marie Linder

Dela artikeln

16292 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tremiljoner , boende, drabbasav , Annie, Lööfs, extrema, idéer
Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 04:00

Boende drabbas av våld och hot

Otryggheten är stor i kvarteret Leonard på Möllevången. Boende vittnar om knarkhandel, våld och trakasserier. Enligt fastighetsägaren, Stena, går dock utvecklingen går åt rätt håll..

BT - 07 sep 17 kl. 06:26

Trots grannsamverkan – boende drabbas gång på gång

Att hålla koll åt varandra är nu en självklarhet – men trots grannsamverkan har de boende i Asklanda drabbats gång på gång av objudna gäster. – Det går inte att göra hur mycket som helst, vill de ta saker så gör de det, säger Gerhard Langelotz, en av de drabbade. FRISTAD.

Expressen - 14 dec 15 kl. 18:03

Tre Kronor drabbas av ytterligare ett avbräck

Tre Kronor har drabbats av ännu ett bakslag inför Channel One Cup. Djurgårdens Marcus Sörensen har blivit sjuk och tvingas tacka nej. Luleås Lucas Wallmark ersätter..

Magazin24 - 14 nov 11 kl. 12:07

Vattenläcka drabbar boende på Malmön

Vid 09-tiden på måndagsmorgonen upptäcktes en vattenläcka på Nya Hamnvägen i Köping. Under förmiddagen påbörjades arbetet med att laga läckan, men det är ännu oklart hur lång tid lagningsarbetet kommer att pågå. Boende på Malmön samt Kungsängen/Mälartorget har under tiden arbetet pågår ett dåligt tryck i sina vattenledningar.

Västerbottens Folkblad - 24 aug 11 kl. 09:33

Källarbranden ställer till det för boende

UMEÅ Rökskador, förstörda avloppsrör och stickande lukt. Ett stort antal boende drabbas av tisdagskvällens brand i en källare på Skeppargatan 3. ?

Skånskan - 19 apr 16 kl. 17:00

Kontanter stals från boende

Kävlinge Kontanter som tillhör brukare på ett LSS-boende på Bruksgatan i Kävlinge har stulits från kassaskåpet där de förvarades.
Tre boende har blivit av med mellan femhundra och tusen kronor vardera. Det finns ingen misstänkt för stölden..

Skånskan - 28 jun 16 kl. 13:12

Bråk mellan tre på boende

SNÅRESTAD Tre boende på transitboendet i Snårestad har anmält varandra för misshandel efter ett slagsmål på måndagen.
Enligt polisen ska männen som är mellan 26 och 18 år gamla kommit ihop sig och både slagits samt även stänkt kokande vatten från en kaffebryggare på varandra.
Polisen kallades till platsen och situationen lugnade ner sig utan att någon misstänkt fick följa med från boendet..

Barometern - 06 okt 17 kl. 06:00

Vi boende drabbas av p-skivorna

Skånskan - 10 nov 18 kl. 14:00

Ombyggnad får nej – boende försenas

LÖVESTAD Planerna på att starta ett HVB-hem i Lövestad får vänta ännu ett tag.
Kommunens bygglovshandläggare är inte nöjd med vårdföretagets bygglovs-ansökan och säger preliminärt nej till en del av den tänkta ombyggnaden.Ägaren till vårdföretaget Zoom Care hoppades i början av året att kunna starta ett behandlingshem för unga pojkar i Lövestad redan den 1 mars i år.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Därför betalar SVT rättegångskostnaderna för flyktingsmugglarna

Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare? undrade Moderaternas Jan Ericson och Lars Beckman. Nu svarar SVT:Teamet hamnade i en helt oplanerad situation där många svåra frågor ställdes på sin spets.

Expressen - 22 timmar sedan

Åklagarmyndigheten bryter mot grundlagen

Åklagarmyndigheten följer gärna offentlighetsprincipen – så länge medierna inte använder informationen i sin bevakning. Att undvika medierapportering får aldrig vara ett skäl att tänja på grundlagen, skriver Ulf Fahlén och Emma Boëthius från Nyhetsbyrån Siren..

Expressen - Igår: 17:44

Vindkraften ersätter stängda kärnkraften

Naiva miljödrömmar har skapat elbrist och nu behöver kärnkraften byggas ut, varnade M-politikern Joakim Karlsson. Nu får han svar från Svensk Vindenergi: Vindkraftsutbyggnaden ersätter gott och väl de 14 TWh som försvinner när Oskarshamn 2 och Ringhals 1 & 2 stänger, skriver vd Charlotte Unger Larson..

Expressen - Igår: 06:10

Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare?

Att SVT betalar rättegångskostnaden för sina tre medarbetare som dömts för flyktingsmuggling är uppseendeväckande. Vilken paragraf i sändningstillståndet menar SVT:s ledning sanktionerar detta? frågar sig de moderata riksdagsledamöterna Jan Ericsson och Lars Beckman..

Expressen - I förrgår: 06:15

Är det ens möjligt att stoppa gula västarna?

De gula västarna har sett vad Facebook kan åstadkomma – när en flod av både smittsamma och dödsbringande sanningar matas ut. Vem ska hålla ihop ett samhälle om tusentals motstridiga krafter utan ansvar och struktur ger sig ut i explosivt våld? skriver Helena Rivière..

Expressen - 20 jan 19 kl. 07:15

Min bok förvanskades av statens åsiktspolis

Det som hände med min bok "Det stora könsexperimentet" riskerar att vara toppen av ett isberg, där man accepterar synnerligen odemokratiska värderingar från tjänstemän. Bara de kommer från rätt håll – från de förment goda, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 19 jan 19 kl. 07:10

Därför behöver Sverige ett medborgarskapstest

Min upplevelse är att svenskar hellre talar om individuella skillnader än om delade värderingar, och att ni har utvecklat en ironisk distans till många av era ritualer.Ett medborgarskapstest för invandrare erbjuder Sverige en chans att anpassa sig till framtiden, skriver amerikanske gästprofessorn Mark S Weiner, författare till boken "Klanvälde"..

Expressen - 18 jan 19 kl. 11:58

Äpplet fick mogna – sen föll det i Löfvens hand

Tålmodig, stryktålig, lugn, utan att låta sig provoceras men med väderkornet bestämt riktat mot statsminsiterposten har Löfven väntat ut de andra, till dess äpplet mognat och fallit i hans hand.Särskilt två omständigheter är av intresse för att förstå de borgerligas nederlag, skriver statsvetaren Leif Lewin..

Expressen - 18 jan 19 kl. 06:00

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - 17 jan 19 kl. 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.