DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 03:34

DI - 11 jan 19 kl. 11:45

Moderaternas bud till C och L – ska stänga ute SDModeraternas förslag till uppgörelse mellan M, KD, C och L innebär att Centerpartiet och Liberalerna skulle utgöra opposition, men tolerera Ulf Kristersson som statsminister. Det visar dokument som DN tagit del av. Samarbete med Sverigedemokraterna utesluts..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Centerpartiet, Liberalerna, Ulf Kristersson, DN, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

166 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternas, budtill C och L ska , stänga, uteSD
BT - 12 sep 14 kl. 08:01

Många vill fortsätta stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra. Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

BT - 12 sep 14 kl. 05:06

Flertal vill fortsätta stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 05:06

Flertal vill fortsätta stänga ute SD


66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande.Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 04:41

Majoritet vill stänga ute SD


66 procent av väljarna tycker att det är rätt att övriga partier stänger ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande.Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

BT - 12 sep 14 kl. 04:41

Majoritet vill stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att övriga partier stänger ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

DalaDemokraten - 25 sep 14 kl. 16:07

Insändare: Moderaternas skuta är illa ute

Så här efter valet ser det onekligen ut som om den moderata skutan är illa ute. Läcker den som ett såll?.

DN - 11 jan 19 kl. 11:39

Här är Moderaternas bud till L och C – stänger ute SD

DN har tagit del av ett dokument som innehåller förslag till en uppgörelse mellan M, C, KD och L. Det beskriver förutsättningarna för att C och L kan tolerera Ulf Kristersson som statsminister i en regering bestående av M och KD. .

Nyheter 24 - 13 jun 12 kl. 09:11

Nya uppgifter: PSG har lagt bud på Zlatan


Thiago Silva väntas bli klar inom kort - nu är Paris Saint-Germain ute efter att göra klart med Zlatan Ibrahimovic också. PARIS. Med kapital från Qatar i ryggen har Paris Saint-Germain satsat rejält redan och till nästa säsong ska man försöka vinna Champions League.

Kristianstadsbladet - 26 jul 14 kl. 11:00

Inte länge "hårda bud" i Mellerud

"I love Hjo" eller "Hårda bud i Mellerud" - merparten av landets kommuner har under någon period använt klatschiga slogans för locka turister och inflyttande. Frågan är dock hur väl parollerna fungerat? Nu sneglar nämligen allt fler kommuner mot värdeord och visioner.

BT - 26 jul 14 kl. 11:00

Inte länge "hårda bud" i Mellerud

"I love Hjo" eller "Hårda bud i Mellerud" - merparten av landets kommuner har under någon period använt klatschiga slogans för locka turister och inflyttande. Frågan är dock hur väl parollerna fungerat? Nu sneglar nämligen allt fler kommuner mot värdeord och visioner.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fiaskot: Sverige rasar på listan över världens mest innovativa länder

Sverige rasar i listan över världens mest innovativa länder. Från att tidigare ha nosat på förstaplatsen faller Sverige nu till sjunde plats i Bloombergs sammanställning. .

DI - 4 timmar sedan

Fem ihjälskjutna i Floridabank

En beväpnad man har skjutit ihjäl fem människor på en bank i Sebring i Florida, rapporterar amerikanska medier. Den misstänkte skytten, som identifierats som en 21-årig man, barrikaderade sig inne i byggnaden i samband med angreppet. Han överlämnade sig senare till polisen, skriver ABC News..

DI - 5 timmar sedan

Elekta-konkurrenten Varian rapporterar lägre vinst men högre intäkter än väntat

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:06 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal..

DI - 5 timmar sedan

Fordonsjätten Ford bommar vinstförväntningarna

Ford redovisar en nettoförlust på 116 miljoner dollar, motsvarande 3 cent per aktie. Justerat för jämförelsestörande poster uppgick resultatet till 30 cent per aktie..

DI - 5 timmar sedan

Texas Instruments levererar lägre intäkter men bättre resultat än väntat

Det amerikanska teknikbolaget Texas Instruments bommar förväntningarna på intäkterna men levererar ett bättre resultat per aktie än väntat. Prognoserna för första kvartalet ligger samtidigt något lågt jämfört med snittprognoserna i Bloombergs analytikersammanställning..

DI - 5 timmar sedan

Spelmiljardären: ”Det finns ett visst mått av hyckleri i den här branschen”

Spelreklam får mycket kritik – och nu bör branschen ta itu med saken på egen hand innan myndigheter blandar sig i, säger Unibetgrundaren Anders Ström i en intervju med Di. Han avslöjar också hemligheten bakom Kindreds framgång och vad han tror kommer att hända på den svenska spelmarknaden..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street vänder upp kort innan stängning

Wall Street vänder upp igen under den sista handelstimmen. Strax innan stängning är storbolagsindex S&P 500 upp 0,1 procent efter att som mest ha tappat 0,7 procent tidigare under kvällen..

DI - 6 timmar sedan

Debatt: Regeringen måste låna till snabbtågen

DEBATT. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L slår fast att stambanor för höghastighetståg ska färdigställas och finansieringsdiskussionerna återupptas. För en så omfattande investering räcker inte Trafikverkets investeringsbudget, skriver företrädare för fyra handelskamrar.

DI - 6 timmar sedan

Buffet-favoriten Synchrony går mot bästa börsdagen någonsin efter stark rapport

Kreditkortsbolaget Synchrony Financial ser ut att göra sin bästa dag någonsin på Wall Street. Med mindre än en timme kvar av onsdagshandeln är aktien upp 10,8 procent på en stark kvartalsrapport..

DI - 6 timmar sedan

Expert: Början på slutet för Maduro

Venezuelas oppositionsledare Juan Guaidó utropade sig på onsdagen till landets tillfällige president, och erkändes snabbt av en rad länder, inklusive USA. "Jag tror inte att Maduro kommer behålla makten året ut", säger Latinamerikaexperten Edme Dominguez..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.