DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 22:34

DI - 11 jan 19 kl. 11:45

Moderaternas bud till C och L – ska stänga ute SDModeraternas förslag till uppgörelse mellan M, KD, C och L innebär att Centerpartiet och Liberalerna skulle utgöra opposition, men tolerera Ulf Kristersson som statsminister. Det visar dokument som DN tagit del av. Samarbete med Sverigedemokraterna utesluts..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD, Centerpartiet, Liberalerna, Ulf Kristersson, DN, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

166 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternas, budtill C och L ska , stänga, uteSD
BT - 12 sep 14 kl. 08:01

Många vill fortsätta stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra. Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

BT - 12 sep 14 kl. 05:06

Flertal vill fortsätta stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 05:06

Flertal vill fortsätta stänga ute SD


66 procent av väljarna tycker att det är rätt att stänga ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande.Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti och man inte gillar partiets värdegrund, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 04:41

Majoritet vill stänga ute SD


66 procent av väljarna tycker att det är rätt att övriga partier stänger ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande.Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

BT - 12 sep 14 kl. 04:41

Majoritet vill stänga ute SD

66 procent av väljarna tycker att det är rätt att övriga partier stänger ute Sverigedemokraterna för att de inte ska få något politiskt inflytande. Det beror framförallt på att man anser att SD är ett rasistiskt parti, enligt en Sifoundersökning som SR Ekot låtit göra.Var fjärde svensk anser däremot att ett eller flera partier bör samarbeta med SD efter valet.

DalaDemokraten - 25 sep 14 kl. 16:07

Insändare: Moderaternas skuta är illa ute

Så här efter valet ser det onekligen ut som om den moderata skutan är illa ute. Läcker den som ett såll?.

DN - 11 jan 19 kl. 11:39

Här är Moderaternas bud till L och C – stänger ute SD

DN har tagit del av ett dokument som innehåller förslag till en uppgörelse mellan M, C, KD och L. Det beskriver förutsättningarna för att C och L kan tolerera Ulf Kristersson som statsminister i en regering bestående av M och KD. .

Nyheter 24 - 13 jun 12 kl. 09:11

Nya uppgifter: PSG har lagt bud på Zlatan


Thiago Silva väntas bli klar inom kort - nu är Paris Saint-Germain ute efter att göra klart med Zlatan Ibrahimovic också. PARIS. Med kapital från Qatar i ryggen har Paris Saint-Germain satsat rejält redan och till nästa säsong ska man försöka vinna Champions League.

Kristianstadsbladet - 26 jul 14 kl. 11:00

Inte länge "hårda bud" i Mellerud

"I love Hjo" eller "Hårda bud i Mellerud" - merparten av landets kommuner har under någon period använt klatschiga slogans för locka turister och inflyttande. Frågan är dock hur väl parollerna fungerat? Nu sneglar nämligen allt fler kommuner mot värdeord och visioner.

BT - 26 jul 14 kl. 11:00

Inte länge "hårda bud" i Mellerud

"I love Hjo" eller "Hårda bud i Mellerud" - merparten av landets kommuner har under någon period använt klatschiga slogans för locka turister och inflyttande. Frågan är dock hur väl parollerna fungerat? Nu sneglar nämligen allt fler kommuner mot värdeord och visioner.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 7 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 8 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 8 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 9 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 9 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 11 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 11 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 11 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 12 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.