Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 20 April, 08:18

Aftonbladet - 11 jan 19 kl. 11:23

Ovanliga öronsjukdomen: Hon kan inte höra mäns röster
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

8805 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovanliga, öronsjukdomenHon kan inte , höra, mäns, röster
BT - 20 nov 12 kl. 11:09

Ovanliga blodgrupper en bristvara

Bristen på blodgivare för ovanliga blodgrupper gör att sjukhusen i Stockholm måste köpa in blod från andra länder, rapporterar P 4 Stockholm i Sveriges Radio .
- Det tar minst ett dygn, eller flera dygn, innan vi får blod hit, säger Marja-Kaisa Auvinen, överläkare vid Blodcentralen.
För att komma till rätta med problemet försöker hon och hennes kollegor nu förmå personer med ovanliga blodgrupper att lämna blod.

YLE - 18 jun 16 kl. 14:46

Ovanliga stormvindar fortsätter in på natten

Stormvindar som är ovanliga för årstiden har fällt träd och förorsakat elavbrott på många håll i södra, sydöstra och östra Finland. Det kommer att blåsa hårt hela dagen och in på natten på lördag, säger Yles meteorolog Matti Huutonen. Sommartid förekommer i allmänhet inte så här starka vindar förorsakade av lågtryck utan sommarstormar hänger ofta ihop med åska, säger Huutonen.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 17:13

Ny bok om Malmös vanliga och ovanliga träd

Malmö Den här gången ligger fokus på de vanligaste träden, och vanligast av dem alla är oxeln som pryder omslaget på den nya Träd i Malmö.
– Den är vindtålig, klarar kustlägen och är motståndskraftig – väl lämpad för Malmö, säger redaktionsgruppens ordförande Gunnar Ericsson.Den första skildringen av Malmös träd kom ut för 10 år sedan och sålde snabbt slut.

Sydsvenskan - 13 mar 11 kl. 06:30

Freddie Redd till Malmö Diplom för ovanliga musiker

Jazzpianisten Freddie Redd, 82, är i Sverige framför allt känd för sin turné 1956 med Rolf Ericson o?
Jazzpianisten Freddie Redd, 82, är i Sverige framför allt känd för sin turné 1956 med Rolf Ericson och Ernestine Anderson. Nu har saxofonisten Amanda Sedg­wick lockat hit Redd för en turné, som idag söndag når Victoriateatern i Malmö.

UNT - 11 jul 11 kl. 11:04

Ovanliga fladdermöss ringmärkta

Världens nordligaste koloni av den ovanliga trollfladdermusen finns i en lada på kuststräckan mellan Forsmark och Östhammar. Nyligen följde länsstyrelsen med en fladdermusexpert för att ringmärka och ta prover på de små krabaterna..

Alliansfritt Sverige - 05 nov 11 kl. 13:54

Regeringen straffbeskattar ovanliga köksväxter

MATLANDET SVERIGE. Regeringen har efter moget övervägande beslutat att mångfald verkar lite överflödigt på jordbruksområdet. Därför har de infört en skatt på ovanliga köksväxter.

NT - 21 nov 11 kl. 07:47

Svårt att få tag i ovanliga läkemedel

Det är drygt två år sedan apoteket avreglerades och NT har gjort en undersökning av tillgängligheten på de 28 apoteken i vårt spridningsområde. Vi frågade efter tio receptbelagda läkemedel, fem vanlig och fem mindre vanliga, för att se om de fanns att köpa. Det visades sig tydligt att om du är ute efter ovanliga läkemedel så kan du få vänta..

UNT - 25 apr 12 kl. 13:23

Ovanliga tumörer behandlas på Akademiska

Patienter med ovanliga tumörer kring halspulsådern kan opereras och botas på Akademiska sjukhuset tack vare ett unikt samarbete mellan olika specialister.  Allt fler patienter remitteras nu till Uppsala från Danmark och Norge..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 12 kl. 01:33

Ovanliga arter utanför Smögen

412 arter av ryggradslösa djur har hittats i havet utanför Smögen på Svabergsgrunden, skriver Göteborgs-Posten. Rapporten baseras på prover från 2009 och 2010 och visar flera ovanliga arter, som cirkelkrabban och den sjuarmade sprödstjärnan. Marinbiologen Matz Berggren har lett expeditionen på uppdrag av Naturvårdsverket och länsstyrelsen.

YLE - 22 jul 12 kl. 13:45

Två ovanliga vargkrockar i natt

Två ovanliga trafikolyckor inträffade i natt. I båda fallen dödades en varg efter att ha blivit påkörd av en personbil. En man åkte från Björneborg åkte söderut längs riksåttan när två vargar dök upp framför hans personbil.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.