SVT > Inrikes

Thursday, 24 January, 04:15

SVT - 11 jan 19 kl. 11:23

Här är Alliansens motbud – C och L erbjuds möjlighet att agera helt fritt i riksdagenUtöver den blocköverskridande uppgörelse som finns mellan C, L, MP och S – finns också ett nytt förslag på överenskommelse mellan Alliansens partiledare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Alliansens

Dela artikeln

262 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Alliansens, motbudC och L , erbjuds, möjlighet, att agera helt fritt i riksdagen
Barometern - 26 jul 13 kl. 07:28

Få äldre erbjuds möjlighet att träna

Endast fyra av tio äldre i särskilt boende erbjuds möjlighet till styrke- och balansträning, enligt Socialstyrelsen. Siffran kan dock vara missvisande. Generellt har 78 procent av de äldre som bor i enskilt boende möjlighet att träna styrka och balans regelbundet.

BT - 13 jan 14 kl. 14:46

Alliansens skolpolitik ger resultat i Borås

I Borås stad pågår för närvarande ett mycket lovvärt arbete för att förbättra resultaten i den kommunala skolan. Arbetet går under namnet ”Lust att lära – möjlighet att lyckas” och har tagits fram i politisk enighet just för att vi politiker delar ambitionen om en skola där alla lyckas.
Arbetet har fokuserat på tre saker: rektors pedagogiska ledarskap, lärarnas status och kunskapsresultaten.

Politikerbloggen - 09 jan 13 kl. 15:22

Idéprogrammet bör göra C till alliansens idémotor


DEBATT. Idéprogrammet bör göra Centerpartiet till Alliansens idémotor. Det skulle gynna såväl Centerpartiet och alliansen som Sverige.

BT - 30 okt 12 kl. 13:32

Mer miljö i alliansens budget

Ingen vet hur oppositionspartiernas samlade alternativ skulle se ut. Men allianspartierna är överens och tydliga. Vi satsar mer på miljön än någon rödgrön regering gjort, skriver Sofia Arkelsten och Åsa Coenraads.

YA - 03 feb 14 kl. 12:54

Elever erbjuds praktik i Sydney

Östersjögymnasiet utökar sitt internationella utbyte och erbjuder tre elever på handelsprogrammet praktik i Sydney.
– Vi gör en medveten satsning på handelsprogrammet, säger Lars-Olov Kullberg, rektor på Östersjögymnasiet i Ystad.I många år har det fristående gymnasiet satsat på internationellt utbyte.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 14 kl. 11:29

Alliansens fyra partier har tre olika svar i regeringsfrågan

  Tycker du att alliansens besked i regeringnsfrågan är röriga? Det tycker vi med, så vi sammanställde de olika linjerna. Moderatlinjen Moderaterna trasslar in sig denna fråga och verkar köra på två linjer: "regeringsalternativet"-linjen och "största minoriteten vinner"-linjen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stefan Löfven: Avgår om alliansens budget vinner med SD-stöd

Omkring 16 på tisdagseftermiddagen väntas Sverigedemokraterna ge besked om hur de ska rösta i budgeten. Då partiet inte har möjlighet att driva igenom sitt eget budgetförslag står alternativen mellan att lägga ned sina röster eller rösta på alliansens budget.LÄS MER: Så rustar SD för nyval - avslöjas i interna mejlStefan Löfven.

BT - 11 dec 13 kl. 16:19

Tiggare erbjuds hemresa på måndag

På måndag erbjuds tiggarna hemresa. Sedan rivs lägret. Det meddelades vid en presskonferens under eftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 09:42

Vad Alliansens politik inneburit

Replik på Hans Wallmark ”Dags för S att tala klarspråk”, 28/2.
En Alliansbroder vädjar till S att tala klarspråk om vad deras politik kommer att innebära. Först bör han i klarspråk tala om vad Allianspolitiken inneburit och kommer att innebära om ni får fortsätta.

Alliansfritt Sverige - 29 maj 14 kl. 15:39

Lärare: alliansens politik tar skolan åt fel håll

Den borgliga alliansen i Uppsala har som mål att uppnå Sveriges bästa skola. Det går väl sådär, ärligt talat. Nu har de dessutom stött på ganska mycket skepsis, snällt uttryckt.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Bred kritik mot regeringens förslag om förbud mot dieselbilar

Regeringen lovar i nya överenskommelsen med C och L att förbjuda nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från 2030. Förslaget får bred kritik, från både bilbranschen och miljöorganisationer. Det slår undan benen för biodrivmedel som är en viktig del av lösningen menar bland andra Gröna Bilister..

SVT - 5 timmar sedan

Därför fortsätter han med graffiti

Han har ägnat sig åt graffiti sedan sina tidiga tonår. Tjugo år senare är han en stadgad tvåbarnsfar, men har inga planer på att sluta..

SVT - 6 timmar sedan

Olagligt klottrande minskar inte trots omfattande insatser

Det olagliga klottrandet är omfattande och har inte minskat trots stora samhällsinsatser. 2018 var på vissa håll det värsta året på länge. Trots nolltolerans, hårda straff och lagliga klotterväggar fortsätter klottret, eller graffitin, breda ut sig..

SVT - 9 timmar sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 11 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 11 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 18 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 22 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 21 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 22 timmar sedan

23 januari: Natten nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.