SVT > Inrikes

Wednesday, 24 April, 00:47

SVT - 11 jan 19 kl. 11:23

Här är Alliansens motbud – C och L erbjuds möjlighet att agera helt fritt i riksdagenUtöver den blocköverskridande uppgörelse som finns mellan C, L, MP och S – finns också ett nytt förslag på överenskommelse mellan Alliansens partiledare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Alliansens

Dela artikeln

262 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Alliansens, motbudC och L , erbjuds, möjlighet, att agera helt fritt i riksdagen
Barometern - 26 jul 13 kl. 07:28

Få äldre erbjuds möjlighet att träna

Endast fyra av tio äldre i särskilt boende erbjuds möjlighet till styrke- och balansträning, enligt Socialstyrelsen. Siffran kan dock vara missvisande. Generellt har 78 procent av de äldre som bor i enskilt boende möjlighet att träna styrka och balans regelbundet.

BT - 13 jan 14 kl. 14:46

Alliansens skolpolitik ger resultat i Borås

I Borås stad pågår för närvarande ett mycket lovvärt arbete för att förbättra resultaten i den kommunala skolan. Arbetet går under namnet ”Lust att lära – möjlighet att lyckas” och har tagits fram i politisk enighet just för att vi politiker delar ambitionen om en skola där alla lyckas.
Arbetet har fokuserat på tre saker: rektors pedagogiska ledarskap, lärarnas status och kunskapsresultaten.

Politikerbloggen - 09 jan 13 kl. 15:22

Idéprogrammet bör göra C till alliansens idémotor


DEBATT. Idéprogrammet bör göra Centerpartiet till Alliansens idémotor. Det skulle gynna såväl Centerpartiet och alliansen som Sverige.

BT - 30 okt 12 kl. 13:32

Mer miljö i alliansens budget

Ingen vet hur oppositionspartiernas samlade alternativ skulle se ut. Men allianspartierna är överens och tydliga. Vi satsar mer på miljön än någon rödgrön regering gjort, skriver Sofia Arkelsten och Åsa Coenraads.

YA - 03 feb 14 kl. 12:54

Elever erbjuds praktik i Sydney

Östersjögymnasiet utökar sitt internationella utbyte och erbjuder tre elever på handelsprogrammet praktik i Sydney.
– Vi gör en medveten satsning på handelsprogrammet, säger Lars-Olov Kullberg, rektor på Östersjögymnasiet i Ystad.I många år har det fristående gymnasiet satsat på internationellt utbyte.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 14 kl. 11:29

Alliansens fyra partier har tre olika svar i regeringsfrågan

  Tycker du att alliansens besked i regeringnsfrågan är röriga? Det tycker vi med, så vi sammanställde de olika linjerna. Moderatlinjen Moderaterna trasslar in sig denna fråga och verkar köra på två linjer: "regeringsalternativet"-linjen och "största minoriteten vinner"-linjen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stefan Löfven: Avgår om alliansens budget vinner med SD-stöd

Omkring 16 på tisdagseftermiddagen väntas Sverigedemokraterna ge besked om hur de ska rösta i budgeten. Då partiet inte har möjlighet att driva igenom sitt eget budgetförslag står alternativen mellan att lägga ned sina röster eller rösta på alliansens budget.LÄS MER: Så rustar SD för nyval - avslöjas i interna mejlStefan Löfven.

BT - 11 dec 13 kl. 16:19

Tiggare erbjuds hemresa på måndag

På måndag erbjuds tiggarna hemresa. Sedan rivs lägret. Det meddelades vid en presskonferens under eftermiddagen.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 09:42

Vad Alliansens politik inneburit

Replik på Hans Wallmark ”Dags för S att tala klarspråk”, 28/2.
En Alliansbroder vädjar till S att tala klarspråk om vad deras politik kommer att innebära. Först bör han i klarspråk tala om vad Allianspolitiken inneburit och kommer att innebära om ni får fortsätta.

Alliansfritt Sverige - 29 maj 14 kl. 15:39

Lärare: alliansens politik tar skolan åt fel håll

Den borgliga alliansen i Uppsala har som mål att uppnå Sveriges bästa skola. Det går väl sådär, ärligt talat. Nu har de dessutom stött på ganska mycket skepsis, snällt uttryckt.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Larm om hög smäll i centrala Malmö

Polisen i region Syd har fått larm om en hög smäll i trakterna kring Nobeltorget i centrala Malmö..

SVT - 1 timme sedan

Inrikesministern: “Vi är bättre förberedda än förra året”

I ett Facebook-inlägg skriver inrikesminister Mikael Damberg (S) att hans tankar går till de som drabbas av de pågående bränderna i landet, och de som deltar i släckningsarbetet. Samtidigt påpekar han att Sverige är bättre förberedda i år efter fjolårets storbränder..

SVT - 2 timmar sedan

Hör svenskens vittnesmål från Sri Lanka

En av de städer som blev drabbad av en explosion var staden Negombo där Bengt-Åke Svensson bor sedan tre år. Han är chockad över det som hänt. – Det är en väldigt olustig känsla.

SVT - 7 timmar sedan

Flera bränder i Sverige – helikoptrar sätts in

Det brinner just nu på flera platser i södra Sverige och det råder en fortsatt stor brandrisk i Götaland och Svealand, vilket SMHI varnar för. Dessutom har helikoptrar från MSB satts i högsta beredskapsläge..

SVT - 7 timmar sedan

Uppgifter om var du är säljs öppet – svenskar spåras digitalt

Hundratusentals personer i Sverige blir gps-spårade via appar i mobilen dygnet runt. Informationen om var du har varit och på vilka tider säljs sedan öppet vidare, avslöjar Dagens Nyheter. – Det är verkligen obehagligt, säger Björn Sjögren till tidningen, han är en av flera som fått sina uppgifter sålda..

SVT - 8 timmar sedan

EU-kandidaterna om miljö- och klimatpolitiken

De svenska väljarna listar klimat och miljö som den viktigaste frågan inför EU-valet den 26 maj. Men vilka miljö- och klimatfrågor frågor ska politikerna driva? SVT Nyheter ställde frågan till några av partiernas toppkandidater..

SVT - 13 timmar sedan

Alarmerande situation för berguven

Just nu pågår inventering av berguven – världens största uggla – i våra svenska skogar, och hittills är resultatet ingen vacker fågelsång. I Norrbotten, där beståndet tidigare varit bra, har endast fyra berguvar påträffats så här långt, rapporter P4 Norrbotten..

SVT - 13 timmar sedan

Greta Thunbergs väg från skolstrejkande tonåring till ikon

Med en månad kvar till EU-valet har en svensk 16-åring blivit en av Europas mest inflytelserika opinionsbildare med en röst som varje dag når miljontals européer. Men hon har också kritiserats. Här är Greta Thunbergs väg från skolstrejkande kändisdotter till ikon för miljörörelsen..

SVT - 14 timmar sedan

V och KD kallar till gemensam pressträff

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna har kallat till en gemensam pressträff som ska ledas av partiernas ekonomiskpolitiska talespersoner Ulla Andersson och Jakob Forssmed..

SVT - 16 timmar sedan

Rekordutbud av bostadsrätter till salu

Utbudet av lägenheter till salu fortsätter att växa. Just nu är det rekordmånga objekt ute till försäljning, enligt de senaste siffrorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.