SVT > Inrikes

Monday, 22 April, 02:59

SVT - 11 jan 19 kl. 11:01

SVT:s meteorolog: ”Blir en väldigt hård kraft i de här vindarna”Skolor har tvingats hålla stängt och tåg- och bussavgångar har ställts in till följd av stormen Jan. Enligt SVT.s meteorolog Pia Hultgren är det värst i Kirunafjällen och Lapplandsfjällen, där det blir en period med orkanbyar. – Det blir en väldigt hård kraft i de här vindarna som kan riva med allt i sin väg, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Jan, Pia Hultgren, Kirunafjällen, Lapplandsfjällen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, meteorologBlir en , väldigt, hård, krafti de , här vindarna
SVT - 05 aug 14 kl. 12:59

SVT:s meteorolog: ”Ingen hjälp av vädret”

Man har ingen hjälp av vädret just nu. Det handlar bara om lokala regnåskväder. Och sannolikheten är väldigt låg att de kommer att gå just över brandområdena tyvärr, säger SVT:s meteorolog Mats Andersson..

SVT - 03 jan 19 kl. 20:42

SVT:s meteorolog: ”Ovanligt kraftig storm”

Stormen Pabuk är på väg in över Thailand. Tiotusentals turister har lämnat öarna Koh Phangan och Koh Tao. SVT:s meteorolog Deana Bajic förklarar att stormen kommer att vara ovaligt kraftig.

SVT - 11 apr 19 kl. 20:33

SVT:s meteorolog: Varm och solig påskhelg att vänta

För den som hoppas på en solig och varm påskhelg, ser prognoserna lovande ut. Det kommer vara samma väderläge som vi har just nu, alltså väldigt stabilt och torrt, men varmare. – På sina håll i söder kanske det till och med kan bli upp till 20 grader, säger SVT:s meteorolog Per Stenborg..

News55 - 27 feb 18 kl. 16:01

Så gick det för SVT-profilerna som tvingades gå i pension

På senare tid har ett flertal SVT-profiler gått i pension från tv-kanalen – mer eller mindre frivilligt. Bland de mer bekanta ansiktena finns namn som Marianne Rundström, Claes Elfsberg, Ulf Wallgren och Helen Tronstad. Ulf Wallgren, 63, slutade som nyhetsankare i Rapport på nyårsdagen 2017.

News55 - 27 feb 18 kl. 16:01

Så gick det för SVT-profilerna som tvingades gå i pension

På senare tid har ett flertal SVT-profiler gått i pension från tv-kanalen – mer eller mindre frivilligt. Bland de mer bekanta ansiktena finns namn som Marianne Rundström, Claes Elfsberg, Ulf Wallgren och Helen Tronstad. Ulf Wallgren, 63, slutade som nyhetsankare i Rapport på nyårsdagen 2017.

Expressen - 06 apr 17 kl. 17:06

Här hoppar Victoria in som meteorolog i SVT

Här hoppar kronprinsessan Victoria in som tv-meteorolog i SVT. Under dagen gjorde hon och prins Daniel studiebesök på mediehuset – och passade på att ta en selfie med Bolibompa-draken. – Kronprinsessan och prins Daniel tyckte att det var väldigt kul, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

SVT - 14 mar 14 kl. 21:34

Nu kommer blötsnön och de hårda vindarna

Vårvädret är över för denna gång. Nu blir det ostadigt och normala temperaturer, men först kommer snön. – Det kan bli 4-5 centimeter väldigt blöt snö i natt, säger SVT:s meteorolog Helen Tronstad..

SVT - 18 dec 14 kl. 19:00

Här är chansen för en vit jul störst

Med mindre än en vecka kvar är frågan självklar: Blir det en vit jul? Svaret är inte lika enkelt, konstaterar SVT:s meteorolog.– Det är väldigt lurigt vad som ska hända, säger Nils Holmqvist..

SVT - 06 feb 15 kl. 17:41

Oväder drar in – stormvarning i fjällen

Ovädret Ole drar in från Norge över norra Sverige natten till lördag. SMHI varnar för storm i Lapplandsfjällen. – Man ska inte åka ut i fjällen.

SVT - 26 dec 15 kl. 10:43

Nu kommer snö och vinterväder

SMHI varnar för stora snömängder i södra Sverige. – Det blir minusgrader och väldigt halt, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

Fler nyheter från SVT

SVT - 14 timmar sedan

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

SVT - Igår: 20:20

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - Igår: 19:18

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - Igår: 16:35

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - Igår: 14:31

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - I förrgår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.