SVT > Inrikes

Thursday, 24 January, 04:10

SVT - 11 jan 19 kl. 11:01

SVT:s meteorolog: ”Blir en väldigt hård kraft i de här vindarna”Skolor har tvingats hålla stängt och tåg- och bussavgångar har ställts in till följd av stormen Jan. Enligt SVT.s meteorolog Pia Hultgren är det värst i Kirunafjällen och Lapplandsfjällen, där det blir en period med orkanbyar. – Det blir en väldigt hård kraft i de här vindarna som kan riva med allt i sin väg, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Jan, Pia Hultgren, Kirunafjällen, Lapplandsfjällen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, meteorologBlir en , väldigt, hård, krafti de , här vindarna
SVT - 05 aug 14 kl. 12:59

SVT:s meteorolog: ”Ingen hjälp av vädret”

Man har ingen hjälp av vädret just nu. Det handlar bara om lokala regnåskväder. Och sannolikheten är väldigt låg att de kommer att gå just över brandområdena tyvärr, säger SVT:s meteorolog Mats Andersson..

SVT - 03 jan 19 kl. 20:42

SVT:s meteorolog: ”Ovanligt kraftig storm”

Stormen Pabuk är på väg in över Thailand. Tiotusentals turister har lämnat öarna Koh Phangan och Koh Tao. SVT:s meteorolog Deana Bajic förklarar att stormen kommer att vara ovaligt kraftig.

News55 - 27 feb 18 kl. 16:01

Så gick det för SVT-profilerna som tvingades gå i pension

På senare tid har ett flertal SVT-profiler gått i pension från tv-kanalen – mer eller mindre frivilligt. Bland de mer bekanta ansiktena finns namn som Marianne Rundström, Claes Elfsberg, Ulf Wallgren och Helen Tronstad. Ulf Wallgren, 63, slutade som nyhetsankare i Rapport på nyårsdagen 2017.

News55 - 27 feb 18 kl. 16:01

Så gick det för SVT-profilerna som tvingades gå i pension

På senare tid har ett flertal SVT-profiler gått i pension från tv-kanalen – mer eller mindre frivilligt. Bland de mer bekanta ansiktena finns namn som Marianne Rundström, Claes Elfsberg, Ulf Wallgren och Helen Tronstad. Ulf Wallgren, 63, slutade som nyhetsankare i Rapport på nyårsdagen 2017.

Expressen - 06 apr 17 kl. 17:06

Här hoppar Victoria in som meteorolog i SVT

Här hoppar kronprinsessan Victoria in som tv-meteorolog i SVT. Under dagen gjorde hon och prins Daniel studiebesök på mediehuset – och passade på att ta en selfie med Bolibompa-draken. – Kronprinsessan och prins Daniel tyckte att det var väldigt kul, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

SVT - 14 mar 14 kl. 21:34

Nu kommer blötsnön och de hårda vindarna

Vårvädret är över för denna gång. Nu blir det ostadigt och normala temperaturer, men först kommer snön. – Det kan bli 4-5 centimeter väldigt blöt snö i natt, säger SVT:s meteorolog Helen Tronstad..

SVT - 18 dec 14 kl. 19:00

Här är chansen för en vit jul störst

Med mindre än en vecka kvar är frågan självklar: Blir det en vit jul? Svaret är inte lika enkelt, konstaterar SVT:s meteorolog.– Det är väldigt lurigt vad som ska hända, säger Nils Holmqvist..

SVT - 06 feb 15 kl. 17:41

Oväder drar in – stormvarning i fjällen

Ovädret Ole drar in från Norge över norra Sverige natten till lördag. SMHI varnar för storm i Lapplandsfjällen. – Man ska inte åka ut i fjällen.

SVT - 26 dec 15 kl. 10:43

Nu kommer snö och vinterväder

SMHI varnar för stora snömängder i södra Sverige. – Det blir minusgrader och väldigt halt, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 19 jul 16 kl. 12:37

Nu kommer värmen – och den är här för att stanna

Högsommarvärmen är här. Det blir mycket sol och temperaturer upp mot 25 grader i hela landet de närmaste dagarna. – Vi kan även förvänta oss väldigt fina kvällar, med svaga vindar och 20 grader, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Bred kritik mot regeringens förslag om förbud mot dieselbilar

Regeringen lovar i nya överenskommelsen med C och L att förbjuda nyförsäljning av bensin- och dieselbilar från 2030. Förslaget får bred kritik, från både bilbranschen och miljöorganisationer. Det slår undan benen för biodrivmedel som är en viktig del av lösningen menar bland andra Gröna Bilister..

SVT - 5 timmar sedan

Därför fortsätter han med graffiti

Han har ägnat sig åt graffiti sedan sina tidiga tonår. Tjugo år senare är han en stadgad tvåbarnsfar, men har inga planer på att sluta..

SVT - 6 timmar sedan

Olagligt klottrande minskar inte trots omfattande insatser

Det olagliga klottrandet är omfattande och har inte minskat trots stora samhällsinsatser. 2018 var på vissa håll det värsta året på länge. Trots nolltolerans, hårda straff och lagliga klotterväggar fortsätter klottret, eller graffitin, breda ut sig..

SVT - 9 timmar sedan

Hur skriver du X? Här är nya testet som delar användarna

Extra, sax, lax. Har du någonsin reflekterat över hur du skriver bokstaven X för hand? Frågan ställdes i ett inlägg på Twitter – och det visar sig att åsikterna är många..

SVT - 11 timmar sedan

Här är produkten som är Årets matbluff 2018

Upfields produkt Lätta original har utsetts till Årets matbluff 2018 – ett antipris som årligen ges ut av konsumentföreningen Äkta vara..

SVT - 11 timmar sedan

Så här undviker du att bli lurad i affären

Alldeles för många produkter har missvisande omslag, enligt Björn Bernhardson på Äkta Vara. Det är köttbuljong som aldrig närmat sig en bit kött, smultrondricka med knappt några smultron i och chokladglögg utan choklad..

SVT - 18 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 22 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 21 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 22 timmar sedan

23 januari: Natten nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.