YLE > Svenskfinland

Monday, 22 April, 23:59

YLE - 11 jan 19 kl. 10:48

Hård vind och halka skickade buss i diket i VöråEn buss har åkt ner i diket i Rejpelt i Vörå. Den hårda vinden i kombination med glashal väg gjorde att bussen kanade av vägen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vörå, Rejpelt

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, vindoch , halka, skickade, bussi , diketi , Vörå
BT - 29 jan 14 kl. 15:08

Snö och vind orsakar trafikkaos

Snö och vind orsakade stora problem i trafiken i södra Sverige under onsdagen. Många bilar körde i diket och flera tågavgångar ställdes in. Enligt SMHI håller ovädret i sig och sprider sig norrut.

Barometern - 29 jan 14 kl. 15:24

Snö och vind orsakar trafikkaos

Snö och vind orsakade stora problem i trafiken i södra Sverige under onsdagen. Många bilar körde i diket och flera tågavgångar ställdes in. Enligt SMHI håller ovädret i sig och sprider sig norrut.

BT - 29 jan 14 kl. 20:59

Snö och vind orsakade trafikkaos

Snö och vind orsakade stora problem i trafiken i södra Sverige under onsdagen. Under natten mot torsdagen börjar ovädret sakta dra sig norrut.- Det vandrar åt nordväst, säger Emilie Hörnqvist, meteorolog vid SMHI.

BT - 29 jan 14 kl. 21:00

Snö och vind orsakade trafikkaos

Snö och vind orsakade stora problem i trafiken i södra Sverige under onsdagen. Under natten mot torsdagen börjar ovädret sakta dra sig norrut. – Det vandrar åt nordväst, säger Emilie Hörnqvist, meteorolog vid SMHI.

SR - 06 dec 13 kl. 22:00

Halka och översvämningar efter stormen

Längs västkusten rådde ännu under natten mot lördagen en klass 2-varning för höga vattenflöden. Vädret efter stormen Svens framfart präglades annars av halka, hård vind och snöfall sent på fredagskvällen..

Expressen - 09 jan 15 kl. 09:06

Svår halka och kraftig vind i hela Västsverige

Ska du ut och köra på fredagen eller i helgen? Då får du ta det försiktigt. Nu varnas det för halka, kraftig nederbörd och starka vindar över hela Västsverige.

Jmini.se - 26 dec 15 kl. 17:45

Snöfall och stor risk för halka

Utsikter till söndag kväll Först halvklart och i natt 0 till -5 grader med ostlig vind. I kväll mulnande följt från sena natten av snöfall, som under eftermiddagen övergår i tidvis regn med 2-6 plusgrader och västlig vind. LÄS MER: Är det snö so.....

Skånskan - 11 nov 16 kl. 06:26

Risk för halka

Uppdatera dig med en sammanfattning av nattens och morgonens nyheter. ERWP.fif(0)VÄDER Mest soligt och 0-2 plusgrader.

Skånskan - 02 dec 16 kl. 06:24

Risk för halka på vägarna

Morgonkollen Uppdatera dig här med det senaste från natten och morgonen. ERWP.fif(0)LOKALT Gör miljonsatsning på nytt gym i Hörby HÖRBY.

Skånskan - 06 feb 17 kl. 06:21

Morgonkollen: Risk för lokal halka under morgonen

Uppdatera dig här med det senaste från natten och morgonen.
ERWP.fif(0)LOKALT ”Risk barn halkar efter med jätteklasser”
ESLÖV I två klasser i årskurs fyra på Västra Skolan i Eslöv går 29 respektive 30 elever.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 timmar sedan

Efter 87 år har Kristinestad igen ett eget öl – "Vi tyckte det var roligt att återuppta traditionen"

Bryggeritraditionen i Kristinestad har långa anor, men det har gått en tid sedan det senast serverades lokalt öl i Kristinestad. Föreningen Kristinestads ölbryggarvänner gjorde slag i saken och brygger nu lokalt öl igen efter en paus på 87 år..

YLE - I förrgår: 21:03

Stor påskfest i Solf - "Vi vill fira, med eller utan brasa"

Påsklördagen bjöd på strålande kvällssol i Solf, och trots förbudet mot påskbrasor var den årliga påskfesten välbesökt..

YLE - I förrgår: 08:30

Iskmo-Jungsund delar gärna med sig av sin vandringsled: "Det tycks komma vandrare året om"

Människan behöver skogen, säger Bengt Leander, en av eldsjälarna bakom vandringsleden Iskmo-Jungsund. Leden invigdes 2016 och besöks året om..

YLE - 19 apr 19 kl. 17:11

Camilla Richardsson tillbaka med besked – tävlade för första gången på nio månader

Efter en väldigt lång tävlingspaus var Camilla Richardsson tillbaka i hetluften då hon vann ett 10 000-meterslopp i USA. Samtidigt löpte hon inhemskt årsbästa i en av sina favorittävlingar..

YLE - 19 apr 19 kl. 11:59

Fortfarande oklart vad som orsakade svingårdsbranden i Kimo: "Nu får vi sitta ner och fundera hur vi ska gå vidare"

Släckningsarbetet pågick i flera timmar under natten, men svingården i Kimo gick inte att rädda. Ägarna riktar sitt tack till de grannar som har hjälpt till med släckningen..

YLE - 19 apr 19 kl. 07:13

Full fart i Vasa saluhall inför påskhelgen: "Lamm är överlägset mest populärt"

Brasor och häxor i all ära, men vad vore väl påsken utan all god mat? I veckan sökte sig många till Vasa saluhall för att handla det allra sista till påskbordet..

YLE - 18 apr 19 kl. 19:53

Tony Sund stod för sin första landslagspoäng då Finland besegrade Norge – Jukka Jalonen: "Vi fick utdelning på ett sätt som vi gillar"

Finlands hockeyherrar mötte Norge i en landskamp som fortfarande stod och vägde sent i den tredje perioden. Finland fick en drömstart och ledde tidigt med 2–0. Joel Kiviranta punkterade matchen sent med sitt 3–1-mål i tom bur, Sportanfallarens första i landslagströjan..

YLE - 18 apr 19 kl. 15:55

Sparkraven i Vasa drabbar småbarnspedagogiken: Öppna daghem läggs ner och slås ihop

Vasa stads pågående sparprogram syns nu inom den öppna dagvården. Gustavsborgs öppna daghem på Kasernområdet stängs och verksamheten flyttar. Det finskspråkiga öppna daghemmet Kuningattarenpolun avoin päiväkoti vid Drottningstigen läggs ned helt och hållet..

YLE - 18 apr 19 kl. 13:53

Kompisgänget från Kvevlax plockar skräp för miljön: "Ingen annan verkar vilja göra något åt det"

Den så kallade Greta Thunberg-effekten har spridit sig över alla världens hörn, och i Kvevlax har ett gäng tioåringar tagit klimatkampen i egna händer..

YLE - 18 apr 19 kl. 13:25

Efter branden: NTM river och bygger nytt

Den här veckan inledde man rivningen av den brandskadade hallen vid Närpes trä och metall. Hallen gick inte att räddas och nu bygger man nytt i stället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.