GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:08

Liknande nyheter

Taggar: Gigantiska, avloppsproblem, tigs, ihjäl
Nya Wermlands Tidningen - 21 jan 14 kl. 06:00

Viktiga frågor tigs ihjäl

YLE - 07 feb 14 kl. 07:28

Sex på kasernen tigs ihjäl

Inom försvaret tiger man om hur vanligt det är med sexuella förbindelser mellan beväringar. Nu lyfter beväringsförbundet Varusmiesliitto fram problematiken i det senaste numret av tidningen Varusmies-lehti. I tidningen berättar anonyma reservister om sina iakttagelser under beväringstiden.

Expressen - 03 okt 17 kl. 23:56

Nya bilder visar mördarens gigantiska vapenarsenal

Nya bilder inifrån hotellrummet på Mandala Bay visar Stephen Paddocks livlösa kropp på golvet bredvid en enorm vapenarsenal.Paddock misstänks ha knackat hål i ett fönster i hotellrummet och skjutit ihjäl 59 människor och skadat 527. .

Dagens PS - 13 mar 17 kl. 08:01

Här är pensionen högst: ”Gigantiska skillnader”

Tjänstepensionen, som utgör allt större del av den totala ersättningen, grundar sig i den enskilde pensionärens slutlön. Därför är klyftan mellan de som får högst ut och lägst stor, framför allt i olika delar av landet, skriver TT som kallar det för ”gigantiska skillnader” och hänvisar till färsk statistik från företaget Collectum som hanterar tjänstepensionen ITP. Siffrorna visar att skillnaden kan vara så stor som nio gånger.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 11 kl. 18:16

USA:s gigantiska stöld från Irak

Bushadministrationen flög in gigantiska belopp i hundradollarsedlar till Irak under 2004, året efter det anfallskriget börjat. Pengarna kom från irakisk oljeförsäljning, från FN:s program olja för mat och från beslagtagna irakiska tillgångar utomlands..

SVT - 24 jan 12 kl. 10:45

Gigantiska lastbilar testas i Norrbotten

Just nu testas de gigantiska lastbilar som skall frakta malm mellan den nya gruvan i Pajala och Svappavaara i Norrbotten. Var sjätte minut - dygnet runt - ska en lastbil avgå..

Jönköpingsnytt - 02 feb 12 kl. 14:59

Spiras gigantiska ledskärmar på plats

Nu är de gigantiska ledskärmarna snart på plats utanför Kulturhuset Spira för att kunna marknadsföra konserter och föreställningar i huset. Skärmarna kostar 3,2 miljoner, men kostnaden är inräknad i den totala budgeten på 450 miljoner..

SR - 30 jun 13 kl. 08:14

Gigantiska demonstrationer väntas i Kairo

I Kairo väntas i dag gigantiska demonstrationer mot president Mursi och det muslimska brödraskapet. Och redan igår kväll samlades tiotusentals Kairobor på Tahrirtorget och utanför presidentpalatset för att kräva hans avgång..

GöteborgsPosten - 17 jul 13 kl. 15:37

Till salu: Gigantiska bergrum i betong

Gigantiska bergrum, förråd av korrugerad plåt och en idyllisk skånsk lantgård. Det är några av objekten som tillhört det svenska försvaret och som nu finns ute till försäljning..

Nyteknik - 02 sep 13 kl. 14:02

Ericssons gigantiska Sverige-investering

Ericsson investerar 5 miljarder kronor i två gigantiska serverhallar i Sverige. - Tack Ericsson, ni är en otroligt viktig ledare för svensk högteknikindstri. Och tack Hans för att du är en så bra rådgivare till regeringen, säger Anders Borg, Sveriges finansminister..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Klartecken för rysk världsmästare

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Hör bönderna berätta om hoten

Nedbrända gårdar. Yxor, brandbomber och hot. Attentaten mot svenska lantbrukare och deras barn blir fler och grövre.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EQT fullföljer Karo Pharma-bud

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Nix: Färre oönskade säljsamtal i Sverige

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Säsongens kallaste natt i norr

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Protester i Caracas efter soldatrevolt

Oppositionsanhängare i Venezuela har blockerat vägar och satt upp barrikader på flera platser i östra och centrala Caracas, några timmar efter det att en grupp militärer försökt revoltera mot president Nicolás Maduros regering..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fallande bostadsbygge bromskloss i ekonomin

Orostecken från såväl inhemsk ekonomi som exportsektorn gör att banken SEB skruvar ner sin BNP-prognos rejält. Samtidigt väntas bostadspriserna sjunka ytterligare..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Göteborgaren prisades på Idrottsgalan

Isabelle Schander, 24, var en av de som uppmärksammades under måndagens idrottsgala. Göteborgaren belönades med Riksidrottsförbundets Elitidrottsstipendium..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Philip Glass till Stockholm och Malmö

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flera falsklarm i spänt NordirlandOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.