Nyteknik > Teknik

Friday, 19 April, 11:36

Nyteknik - 10 jan 19 kl. 19:00

Hackerattacken som visar kryptovalutornas svaghetBedragarna kom undan med 10 miljoner kronor efter att ha gjort kryptovalutornas motsvarighet till att skriva en falsk check..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hackerattackensom visar , kryptovalutornas, svaghet
Dagens PS - 18 dec 14 kl. 15:14

VD om hackerattacken: ”Jag ville bara gråta”


Den stora hackerattacken mot Sony har skördat ett oväntat offer. Succé-appen Snapshats vd och grundare Evan Spiegel är "arg och förkrossad"..

SR - 06 feb 15 kl. 12:57

Sony-chef slutar efter hackerattacken

Kulturnytt har tidigare berättat om hackerattacken mot Sony förra året som fick bolaget att dra tillbaka den omtalade komedien "the interview" om Nord Koreas president. Nu lämnar en hög chef sin post..

SN - 20 mar 16 kl. 13:07

Hackerattacken: "Krafter som försöker tysta"

Hackerattacken visar att det finns krafter som medvetet försöker tysta den fria och oberoende pressen. Det säger SN:s chefredaktör Anna Falk som är oroad över det som sker..

DI - 10 jun 16 kl. 12:24

Twitter spärrar miljoner konton efter hackerattacken

Twitter har spärrat miljontals användarkonton på grund av säkerhetsskäl efter den senaste hackerattacken. Dessa användare måste nu byta lösenord för att kunna använda tjänsten igen, skriver The Telegraph..

SvD - 29 dec 16 kl. 22:49

Misstänkta ryska hackerattacken – detta har hänt

De amerikanska myndigheterna anklagar Ryssland för inblandning i en hackerattack mot demokraternas toppskick. Såväl Ryssland som den blivande presidenten Donald Trump tillbakavisar uppgifterna. Här listar SvD vad vi vet om den misstänkta hackerattacken..

PrivataAffärer - 15 maj 17 kl. 10:34

Hackerattacken lyfter IT-säkerhet på börsen

Den världsomfattande hackerattacken i förra veckan med programvara som krävde lösesummor kan bli lönsam – för säkerhetsbolagen....

SR - 15 maj 18 kl. 21:08

Riksidrottsförbundets ordförande: Starka krafter bakom hackerattacken

Det är uppenbart att det finns starka krafter bakom hackerattacken mot Riksidrottsförbundets antidopingavdelning, säger ordföranden för Riksidrottsförbundet Björn Eriksson..

Expressen - 02 maj 11 kl. 11:06

" Kan visa på stor svaghet i Pakistan"

Amerikanska elitsoldater sköt i natt ihjäl Usama bin Ladin i en villa utanför Pakistans huvudstad. Frågan är om det inträffade är ett resultat av samarbetet mellan USA och Pakistan. - Om de pakistanska myndigheterna inte har känt till att Usama bin Ladin fanns i landet visar det på en väldig svaghet, säger Jan Joel Andersson, forskningsledare vid Utrikespolitiska institutet.

DI - 04 okt 11 kl. 07:23

Japans finansminister: Eurons svaghet är extrem

Eurons svaghet mot den japanska yenen är "extrem", och det är inte bra för stabiliteten i den globala ekonomin..

DI - 21 okt 11 kl. 11:25

Trichet: Europas svaghet är styrningen

Europas svaghet är dess misslyckande med att implementera en lämplig ekonomisk styrning.Det sade ECB-chefen Jean-Claude Trichet på fredagen, enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 timmar sedan

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 5 timmar sedan

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 4 timmar sedan

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - 5 timmar sedan

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Det här är 42.000 år gammalt flytande blod

Hästen är över 42.000 år gammal. Nu har ett forskarlag lyckats extrahera flytande blod från kärl i det välbevarade fölets hjärta..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Crispr har använts för att behandla cancerpatienter

För första gången har cancerpatienter i USA behandlats med hjälp av Crispr-Cas9. Gensaxen har använts för att få T-celler att gå till angrepp och förstöra cancerceller..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Därför är du mer frestande för myggor när du är svettig

Du har grävt i trädgårdslandet, eller varit ute på en joggingrunda, och sätter dig för att pusta ut. Plötsligt är du omringad av surr och känner små svidande hugg när myggorna attackerar. Känns det bekant?

Nyteknik - 22 timmar sedan

Meir blir första svenska kvinna i rymden: ”Hon är ett ess i dräkten”

Svensk-amerikanska Jessica Meir har fått sitt uppskjutningsdatum. I september flyger hon till den Internationella rymdstationen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.