Mobil > Teknik

Friday, 19 April, 10:20

Mobil - 10 jan 19 kl. 14:57

LG G5 och V20 tycks inte få fler säkerhetsuppdateringarLG:s gamla flaggskeppstelefoner G5 och V20 har inte jättemånga år på nacken, men nu verkar det som om säkerhetsuppdateringarna av de båda telefonmodellerna ändå ska upphöra..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
G5, V20

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG G5 och V20, tycksinte , , fler, säkerhetsuppdateringar
Dagens Medicin - 28 jul 17 kl. 07:30

E-cigaretter tycks leda till fler rökstopp

Användare av e-cigaretter tycks vara mer benägna att både försöka sluta röka och även att lyckas, enligt en studie publicerad i the BMJ.  .

Mobil - 06 feb 19 kl. 09:20

Samsung tycks planera nya spännande funktioner för sin S Pen

Samsung lanserade en helt ny och mycket mer sofistikerad version av sin styluspenna S Pen tillsammans med telefonmodellen Galaxy Note 9 förra året. Och nu tycks man ha fler planer för pennan, åtminstone av ett färskt patent att döma..

Expressen - 15 mar 17 kl. 15:58

Nu träder fler politiker fram om sina SJ-kort

Den moderate partisekreteraren Tomas Tobés ”SJ-affär” har skickat orosvågor genom riksdagskorridorerna. Bland de som utrustats med SJ:s årskort tycks det finns fler som brutit mot riksdagens interna regelverket. – Jag har gjort fel och skyndsamt vill korrigera det, skriver centerriksdagsmannen Fredrik Christensson till riksdagskansliet..

Nya Wermlands Tidningen - 16 jun 18 kl. 06:00

Fler förskolor behövs

Det tycks behövas fler förskoleavdelningar i Degerfors snart. I år räknar man med 120 nyfödda barn i kommunen, varav 40 redan sett dagens ljus..

Mobil - 23 dec 16 kl. 09:12

Note 7 har fler användare än LG V20

Samsung nedlagda Galaxy Note 7 har fortfarande fler globala användare än bland annat konkurrenterna LG V20 och HTC 10 Evo..

Mobil - 26 aug 16 kl. 14:01

LG V20 behåller ”extra”-skärmen

Nya bilder som har läckt ut på nätet visar fler detaljer av LG:s kommande flaggskepp V20..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 19:07

”För att göra Sverige lite varmare krävs mer än fler boulebanor.”

Ett gäng herrar svingar glänsande klot i ett försök att hamna nära en liten boll som ligger i gruset, ett tiotal meter bort. Stämningen är gemytlig, avslappnad, kontinental men vore fullständigt främmande i Sverige. Inte ens i Skåne, där vi gärna ser oss som skönare, frimodigare och mer provensalska än i resten av riket, spelas boule som annat än vid kick-offen med jobbet.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 19:07

”För att göra Sverige lite varmare krävs mer än fler boulebanor.”

Ett gäng herrar svingar glänsande klot i ett försök att hamna nära en liten boll som ligger i gruset, ett tiotal meter bort. Stämningen är gemytlig, avslappnad, kontinental men vore fullständigt främmande i Sverige. Inte ens i Skåne, där vi gärna ser oss som skönare, frimodigare och mer provensalska än i resten av riket, spelas boule som annat än vid kick-offen med jobbet.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 14:50

Skogsbränderna blir inte fler

Den stora skogsbranden i Västmanland har skapat ny oro för klimatförändringarna.Men i statistiken syns ingen ökning av antalet skogsbränder i Sverige.
Antalet bränder i landet har varierat kraftigt ända sedan 1950-talet - men någon tydlig långsiktig trend är omöjlig att se.

BT - 06 aug 14 kl. 14:50

Skogsbränderna blir inte fler

Den stora skogsbranden i Västmanland har skapat ny oro för klimatförändringarna. Men i statistiken syns ingen ökning av antalet skogsbränder i Sverige.Antalet bränder i landet har varierat kraftigt ända sedan 1950-talet - men någon tydlig långsiktig trend är omöjlig att se.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 08:08

Samsung bemöter uppgifterna om industrispionage

Efter att chipptillverkaren ASML:s vd Peter Wennink indirekt pekat ut Samsung som ansvariga för det industrispionage man råkat ut för, så går nu Samsung ut och förnekar att man skulle vara skyldiga..

Mobil - 18 timmar sedan

Problem med skärmarna på flera testexemplar av Galaxy Fold

Aj, aj, aj. Vi får verkligen hoppas att det är tillfälligheter som gjort att ett antal testexemplar av Samsungs pinfärska Galaxy Fold nu har visat sig gå sönder..

Mobil - 23 timmar sedan

Test: Xiaomi Redmi 6A - Budget som funkar

Att det inte är några större fel med Xiaomi Redmi 6A är ju i sig anmärkningsvärt för en mobil med denna prislapp..

Mobil - 22 timmar sedan

TV: Samsung Galaxy Fold

På plats i London har Mobils Erik Mörner fått möjlighet att testa nya Samsung Galaxy Fold under ett par timmar. Titta själv hur allt funkar..

Mobil - Igår: 09:15

Facebook har en egen AI-assistent på gång – igen

Kommer du ihåg Facebooks AI-assistent ”M”? Projektet lades ned, men nu bekräftar Facebook att man har en ny och lite annorlunda AI-assistent under utveckling..

Mobil - Igår: 09:07

Apple påstås ha Tile-liknande spårningsbricka under utveckling

Apple ska enligt färska uppgifter ha stora planer när det gäller möjligheterna att hitta såväl familj och vänner som prylar man tappat bort..

Mobil - Igår: 16:41

Samsung Galaxy Fold: Våra första timmar med vikbara mobilen

En liten skärm på utsidan och en mer eller mindre gigantisk på insidan. Vi har spenderat några timmar med Galaxy Fold..

Mobil - Igår: 15:10

Samsung redo att producera 5-nanometerschipp

Samsungs 7-nanometersprocess är knappt torr bakom öronen, men den koreanska jätten har redan börjat testa tillverkning av 5-nanometerschipp..

Mobil - Igår: 14:58

Hyllade kameran i Huawei P30 Pro har Sony-sensorer

Att Huaweis pinfärska P30 Pro har fått fina omdömen för sin lösning med fyra Leica-kameror är allmänt känt. Vad som däremot inte nämnts är att det faktiskt är Sony som ligger bakom bildsensorerna på alla fyra kamerorna..

Mobil - Igår: 10:44

Test: Zyxel Multy U WSR30 - Guldlock-routern

Ett meshat wifinät ska verka utan att synas, och det gör Zyxel Multy U, men likt sagan om Guldlock måste det vara precis lagom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.