Mobil > Teknik

Thursday, 24 January, 13:27

Liknande nyheter

Taggar: LG G5 och V20, tycksinte , , fler, säkerhetsuppdateringar
Dagens Medicin - 28 jul 17 kl. 07:30

E-cigaretter tycks leda till fler rökstopp

Användare av e-cigaretter tycks vara mer benägna att både försöka sluta röka och även att lyckas, enligt en studie publicerad i the BMJ.  .

Expressen - 15 mar 17 kl. 15:58

Nu träder fler politiker fram om sina SJ-kort

Den moderate partisekreteraren Tomas Tobés ”SJ-affär” har skickat orosvågor genom riksdagskorridorerna. Bland de som utrustats med SJ:s årskort tycks det finns fler som brutit mot riksdagens interna regelverket. – Jag har gjort fel och skyndsamt vill korrigera det, skriver centerriksdagsmannen Fredrik Christensson till riksdagskansliet..

Nya Wermlands Tidningen - 16 jun 18 kl. 06:00

Fler förskolor behövs

Det tycks behövas fler förskoleavdelningar i Degerfors snart. I år räknar man med 120 nyfödda barn i kommunen, varav 40 redan sett dagens ljus..

Mobil - 23 dec 16 kl. 09:12

Note 7 har fler användare än LG V20

Samsung nedlagda Galaxy Note 7 har fortfarande fler globala användare än bland annat konkurrenterna LG V20 och HTC 10 Evo..

Mobil - 26 aug 16 kl. 14:01

LG V20 behåller ”extra”-skärmen

Nya bilder som har läckt ut på nätet visar fler detaljer av LG:s kommande flaggskepp V20..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 19:07

”För att göra Sverige lite varmare krävs mer än fler boulebanor.”

Ett gäng herrar svingar glänsande klot i ett försök att hamna nära en liten boll som ligger i gruset, ett tiotal meter bort. Stämningen är gemytlig, avslappnad, kontinental men vore fullständigt främmande i Sverige. Inte ens i Skåne, där vi gärna ser oss som skönare, frimodigare och mer provensalska än i resten av riket, spelas boule som annat än vid kick-offen med jobbet.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 19:07

”För att göra Sverige lite varmare krävs mer än fler boulebanor.”

Ett gäng herrar svingar glänsande klot i ett försök att hamna nära en liten boll som ligger i gruset, ett tiotal meter bort. Stämningen är gemytlig, avslappnad, kontinental men vore fullständigt främmande i Sverige. Inte ens i Skåne, där vi gärna ser oss som skönare, frimodigare och mer provensalska än i resten av riket, spelas boule som annat än vid kick-offen med jobbet.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 14:50

Skogsbränderna blir inte fler

Den stora skogsbranden i Västmanland har skapat ny oro för klimatförändringarna.Men i statistiken syns ingen ökning av antalet skogsbränder i Sverige.
Antalet bränder i landet har varierat kraftigt ända sedan 1950-talet - men någon tydlig långsiktig trend är omöjlig att se.

BT - 06 aug 14 kl. 14:50

Skogsbränderna blir inte fler

Den stora skogsbranden i Västmanland har skapat ny oro för klimatförändringarna. Men i statistiken syns ingen ökning av antalet skogsbränder i Sverige.Antalet bränder i landet har varierat kraftigt ända sedan 1950-talet - men någon tydlig långsiktig trend är omöjlig att se.

Sydsvenskan - 03 feb 12 kl. 00:05

"Lindhe tycks ha missat tåget"

Flyg är på intet sätt bättre än snabba tåg för transporter mellan Malmö och Stockholm. Det skriver tre miljöpartister i en replik till Stefan Lindhe (M).
Stefan Lindhe hävdar att flyget är bättre än snabba tåg för transporter mellan Malmö och Stockholm (Aktuella frågor 31.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 2 timmar sedan

Nu börjar Moto G6 Plus uppdateras till Android 9.0 Pie

En av förra årets bästa prisvärda mobiler får nu senaste versionen av Android..

Mobil - 4 timmar sedan

Billiga Nokia 5.1 Plus i test

Nokia 5.1 Plus överraskar positivt på flera områden, men fortfarande fattas ett par bitar för att telefonen ska vara verkligt prisvärd..

Mobil - 4 timmar sedan

Läcka påstås avslöja detaljer om Huaweis kommande P30 och P30 Pro

Huawei kommer med största sannolikhet att släppa sina nya P30- och P30 Pro-modeller någon gång i mars. Och nu har en mängd uppgifter om telefonerna läckt ut..

Mobil - 4 timmar sedan

Apples Iphone SE gör överraskande comeback i USA

Apple valde att lägga ned sin enklaste telefonmodell Iphone SE i september förra året. Men nu har telefonen plötsligt dykt upp igen, i Apples amerikanska onlinebutik..

Mobil - 23 timmar sedan

Xiaomi visar prototyp på telefon med böjbar skärm i videoklipp

Den som eventuellt tvivlat på att Xiaomi skulle ha en telefon med böjbar skärm på gång kan sluta tvivla. Medgrundaren och vd:n Lin Bin har nu nämligen visat upp en prototyp i ett videoklipp..

Mobil - 23 timmar sedan

Asus Zenfone Max Pro (M2) börjar säljas i Sverige

Telefonen med det otympliga namnet har flera egenskaper, som stort batteri och stock android, som gör den intressant, och nu kommer den till Sverige..

Mobil - 23 timmar sedan

LG kan visa upp gestbaserat gränssnitt på MWC

MWC står för dörren (nåja, om en månad i alla fall) och inbjudningar till diverse event har börjat dyka upp. En av dem kommer från LG och den skvallrar om att man har någon form av gestbaserat gränssnitt på gång..

Mobil - Igår: 10:55

Intervju: Högste chefen för Honor berättar om nystarten

På mer än ett sätt innebar lanseringen av Honor View 20 något av en nystart för Honor, globalt och kanske framförallt i Sverige..

Mobil - Igår: 09:20

Fitbit släpper träningsarmband för företag

Fitbits fokus har legat på smartwatch-enheter den senaste tiden. Men nu har man faktiskt släppt ett par nya fitnessarmband. De är dock primärt avsedda för företag..

Mobil - Igår: 09:22

Samsung lanserar minimal smartphonekamera

De nya smartphoneskärmarna ställer stora krav på kamerateknik som tar extremt lite plats i anspråk, och Samsung är tidigt ute med en kandidat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.