Expressen > Opinion

Thursday, 24 January, 03:57

Expressen - 10 jan 19 kl. 07:10

Vakna upp ur er dröm – S är inget mittenpartiSocialdemokraterna utmålas som något slags anständigt mittenparti som kan införa liberala reformer och regera i frid och frihet med två borgerliga partier.Men det finns inte ett uns liberalism i S. De är demokratiska socialister, skriver Rebecca Weidmo Uvell..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rebecca Weidmo Uvell

Dela artikeln

8170 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaknaupp ur er , drömS är , inget, mittenparti
Helsingborgs Dagblad - 08 aug 16 kl. 15:00

Måsar håller boende vakna - kommunen kan inget göra

"Naturen låter och det händer saker" lyder kommunens svar..

Kristianstadsbladet - 27 maj 17 kl. 00:01

Nu måste rikspolitikerna vakna – SD är inget trovärdigt sjukvårdsparti

"Nu inträffade precis det jag fruktade. Mamma ramlade och har åkt ambulans till akuten. En mycket trevlig, men svårt uppgiven läkare tvingas meddela att det inte finns en enda ledig vårdplats på sjukhusen i Skåne.

YLE - 15 mar 17 kl. 17:39

USA:s damlandslags får stöd i jämlikhetskampen: ”Dags att vakna upp”

Om vi inte blir behandlade rättvist spelar vi inte i hockey-VM. Det skrev USA:s damlandslags spelare på Twitter på onsdag. Den tuffa förhandlingsmetoden får stöd i USA.

Barometern - 19 feb 14 kl. 10:07

Vånna Inget kan vinna Grammis

Andra band drömmer om de stora arenorna. Grammisnominerade Vånna Inget vill spela på Tegelbruket i Högsby. – Om någon frågar så kommer vi gärna, säger Tommy Tift.

Barometern - 19 feb 14 kl. 10:07

Ingen Grammis till Vånna Inget

Andra band drömmer om de stora arenorna. Grammisnominerade Vånna Inget vill spela på Tegelbruket i Högsby. – Om någon frågar så kommer vi gärna, säger Tommy Tift.

GT - 13 jun 14 kl. 13:26

Reapris på bensin - inget för vakna bilister

Den lysande affären blev ingen lysande affär för två män i 60-årsåldern i Uddevalla. De försökte sälja bensin och diesel till kunder för halva priset vid en bensinstation i Uddevalla. Istället för att handla av dem larmade de vakna kunderna polisen, skriver Bohusläningen..

Kristianstadsbladet - 06 apr 11 kl. 09:53

Låt gräset vakna lugnt

Ha inte för bråttom med att komma igång med trädgårdsarbetet.
KRISTIANSTAD. Många är så sugna att komma igång med trädgårdsarbetet efter den långa vintern att de gör vad som helst för att få sätta igång.

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 14 kl. 11:44

Sjödin: Simning inget i jämförelse

Tillbaka i bassängen efter besvikelser.Läget var detsamma för Simon Sjödin och Stina Gardell i EM. - Man får sätta saker i perspektiv.

Kristianstadsbladet - 22 aug 14 kl. 11:44

Sjödin: Simning inget i jämförelse

Tillbaka i bassängen efter besvikelser.Läget var detsamma för Simon Sjödin och Stina Gardell i EM. - Man får sätta saker i perspektiv.

YLE - 09 jul 15 kl. 11:58

Blåvit trio till släggfinal – ”Inget annat duger”

Juho Saarikoski sexa, Jesse Lehto sjua och Tommi Remes nia. Finlands tre släggherrar tog sig samtliga till final i U23-EM i Tallinn. Och i finalen ska det bli ännu längre kast.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Därför betalar SVT rättegångskostnaderna för flyktingsmugglarna

Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare? undrade Moderaternas Jan Ericson och Lars Beckman. Nu svarar SVT:Teamet hamnade i en helt oplanerad situation där många svåra frågor ställdes på sin spets.

Expressen - 21 timmar sedan

Åklagarmyndigheten bryter mot grundlagen

Åklagarmyndigheten följer gärna offentlighetsprincipen – så länge medierna inte använder informationen i sin bevakning. Att undvika medierapportering får aldrig vara ett skäl att tänja på grundlagen, skriver Ulf Fahlén och Emma Boëthius från Nyhetsbyrån Siren..

Expressen - Igår: 17:44

Vindkraften ersätter stängda kärnkraften

Naiva miljödrömmar har skapat elbrist och nu behöver kärnkraften byggas ut, varnade M-politikern Joakim Karlsson. Nu får han svar från Svensk Vindenergi: Vindkraftsutbyggnaden ersätter gott och väl de 14 TWh som försvinner när Oskarshamn 2 och Ringhals 1 & 2 stänger, skriver vd Charlotte Unger Larson..

Expressen - Igår: 06:10

Varför ska folket betala för SVT:s flyktingsmugglare?

Att SVT betalar rättegångskostnaden för sina tre medarbetare som dömts för flyktingsmuggling är uppseendeväckande. Vilken paragraf i sändningstillståndet menar SVT:s ledning sanktionerar detta? frågar sig de moderata riksdagsledamöterna Jan Ericsson och Lars Beckman..

Expressen - I förrgår: 06:15

Är det ens möjligt att stoppa gula västarna?

De gula västarna har sett vad Facebook kan åstadkomma – när en flod av både smittsamma och dödsbringande sanningar matas ut. Vem ska hålla ihop ett samhälle om tusentals motstridiga krafter utan ansvar och struktur ger sig ut i explosivt våld? skriver Helena Rivière..

Expressen - 20 jan 19 kl. 07:15

Min bok förvanskades av statens åsiktspolis

Det som hände med min bok "Det stora könsexperimentet" riskerar att vara toppen av ett isberg, där man accepterar synnerligen odemokratiska värderingar från tjänstemän. Bara de kommer från rätt håll – från de förment goda, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 19 jan 19 kl. 07:10

Därför behöver Sverige ett medborgarskapstest

Min upplevelse är att svenskar hellre talar om individuella skillnader än om delade värderingar, och att ni har utvecklat en ironisk distans till många av era ritualer.Ett medborgarskapstest för invandrare erbjuder Sverige en chans att anpassa sig till framtiden, skriver amerikanske gästprofessorn Mark S Weiner, författare till boken "Klanvälde"..

Expressen - 18 jan 19 kl. 11:58

Äpplet fick mogna – sen föll det i Löfvens hand

Tålmodig, stryktålig, lugn, utan att låta sig provoceras men med väderkornet bestämt riktat mot statsminsiterposten har Löfven väntat ut de andra, till dess äpplet mognat och fallit i hans hand.Särskilt två omständigheter är av intresse för att förstå de borgerligas nederlag, skriver statsvetaren Leif Lewin..

Expressen - 18 jan 19 kl. 06:00

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - 17 jan 19 kl. 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.