Expressen > Opinion

Wednesday, 24 April, 00:36

Expressen - 10 jan 19 kl. 07:10

Vakna upp ur er dröm – S är inget mittenpartiSocialdemokraterna utmålas som något slags anständigt mittenparti som kan införa liberala reformer och regera i frid och frihet med två borgerliga partier.Men det finns inte ett uns liberalism i S. De är demokratiska socialister, skriver Rebecca Weidmo Uvell..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rebecca Weidmo Uvell

Dela artikeln

8190 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaknaupp ur er , drömS är , inget, mittenparti
Helsingborgs Dagblad - 08 aug 16 kl. 15:00

Måsar håller boende vakna - kommunen kan inget göra

"Naturen låter och det händer saker" lyder kommunens svar..

Kristianstadsbladet - 27 maj 17 kl. 00:01

Nu måste rikspolitikerna vakna – SD är inget trovärdigt sjukvårdsparti

"Nu inträffade precis det jag fruktade. Mamma ramlade och har åkt ambulans till akuten. En mycket trevlig, men svårt uppgiven läkare tvingas meddela att det inte finns en enda ledig vårdplats på sjukhusen i Skåne.

YLE - 15 mar 17 kl. 17:39

USA:s damlandslags får stöd i jämlikhetskampen: ”Dags att vakna upp”

Om vi inte blir behandlade rättvist spelar vi inte i hockey-VM. Det skrev USA:s damlandslags spelare på Twitter på onsdag. Den tuffa förhandlingsmetoden får stöd i USA.

Barometern - 19 feb 14 kl. 10:07

Vånna Inget kan vinna Grammis

Andra band drömmer om de stora arenorna. Grammisnominerade Vånna Inget vill spela på Tegelbruket i Högsby. – Om någon frågar så kommer vi gärna, säger Tommy Tift.

Barometern - 19 feb 14 kl. 10:07

Ingen Grammis till Vånna Inget

Andra band drömmer om de stora arenorna. Grammisnominerade Vånna Inget vill spela på Tegelbruket i Högsby. – Om någon frågar så kommer vi gärna, säger Tommy Tift.

GT - 13 jun 14 kl. 13:26

Reapris på bensin - inget för vakna bilister

Den lysande affären blev ingen lysande affär för två män i 60-årsåldern i Uddevalla. De försökte sälja bensin och diesel till kunder för halva priset vid en bensinstation i Uddevalla. Istället för att handla av dem larmade de vakna kunderna polisen, skriver Bohusläningen..

Kristianstadsbladet - 06 apr 11 kl. 09:53

Låt gräset vakna lugnt

Ha inte för bråttom med att komma igång med trädgårdsarbetet.
KRISTIANSTAD. Många är så sugna att komma igång med trädgårdsarbetet efter den långa vintern att de gör vad som helst för att få sätta igång.

Trelleborgs Allehanda - 22 aug 14 kl. 11:44

Sjödin: Simning inget i jämförelse

Tillbaka i bassängen efter besvikelser.Läget var detsamma för Simon Sjödin och Stina Gardell i EM. - Man får sätta saker i perspektiv.

Kristianstadsbladet - 22 aug 14 kl. 11:44

Sjödin: Simning inget i jämförelse

Tillbaka i bassängen efter besvikelser.Läget var detsamma för Simon Sjödin och Stina Gardell i EM. - Man får sätta saker i perspektiv.

YLE - 09 jul 15 kl. 11:58

Blåvit trio till släggfinal – ”Inget annat duger”

Juho Saarikoski sexa, Jesse Lehto sjua och Tommi Remes nia. Finlands tre släggherrar tog sig samtliga till final i U23-EM i Tallinn. Och i finalen ska det bli ännu längre kast.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Tacka inte kristendomen för Sveriges framgångar

Vi har knappast kristendomen att tacka för att de mänskliga fri- och rättigheterna har vuxit fram i just Europa och USA. Den kristna högern och de konservativa har däremot alltid motsatt sig ökade rättigheter och frigörelse för alla. De har hört till de mest högljudda nejsägarna, skriver Daniel Färm i ett svar till Ebba Busch Thor..

Expressen - Igår: 07:30

Pengar gödslas på projekt som skapar segregation

Det måste bli ett slut på bidrag till verksamheter som under integrationsflagg snarare bidrar till ökad segregation. Varför är det ingen som ifrågasatt att vi inte har kvalitetssäkrat all statlig bidragsgivning kring integration? skriver Alireza Akhondi (C)..

Expressen - I förrgår: 07:30

Statens dominans över tv har blivit ett problem

Telias köp av TV4 är problematiskt. Resultatet av affären blir att staten uppfattas som avsändare av i praktiken alla marksända kanaler. Det för tankarna till Kina och Ryssland, snarare än en västerländsk demokrati.

Expressen - 20 apr 19 kl. 07:30

Även förorten skulle må bra av en kristen grund

Sverige har förändrats. Särskilt i förorterna har det blivit tydligt vad som händer när de traditionella värderingarna försvinner. Det uppstår inte någon kreativ kreol, som liberalerna drömt om.

Expressen - 19 apr 19 kl. 07:30

Avskaffa flyget mellan Malmö, Stockholm och Göteborg

Om tio år ska mänskligheten ha tacklat den största utmaningen som vi någonsin tagit oss an på denna jord.Därför kommer vi att på MP-kongressen kämpa för en progressiv flygskatt där den som flyger mest betalar mest och att flygen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö blir historia, skriver Grön ungdom..

Expressen - 18 apr 19 kl. 06:10

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändare

Att låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..

Expressen - 17 apr 19 kl. 06:10

Låt barnen komma hem – med sina IS-föräldrar

Oskyldiga barn ska inte dö och straffas för sina föräldrars vidriga brott. Låt dem omedelbart komma hem.Sverige tog individerna som blev IS-terrorister i båten – nu äger vi tyvärr problemet, skriver Zinat Pirzadeh..

Expressen - 16 apr 19 kl. 18:11

Extrema övergrepp pågår – trots Nobels fredspris

Trots den unisona hyllningskören efter fredspriset tycks kvinnorna i Kongo redan ha glömts bort.Utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Peter Eriksson, använd ert inflytande till att få stopp på de extrema övergrepp som sker, skriver Läkarmissionens generalsekreterare Lars Arrhenius..

Expressen - 16 apr 19 kl. 15:19

Arga Morgan borde ta itu med hedersvåldet i stället

Trots att S och MP är inne på sitt femte år i regeringsställning, kan vi konstatera att frågan om hedersförtryck inte verkar hanteras med någon större skyndsamhet. Det är uppenbart att detta är känsligt inom socialdemokratin, skriver Johan Forssell (M)..

Expressen - 16 apr 19 kl. 06:10

Till alla er som kräver att IS-barn ska ”hämtas hem”

”De goda humanisterna” yrar om att man ska åka till Syrien och hämta IS-barnen. Det väcker en rad frågor –som alla behöver besvaras.Tro fan att folk är oroliga för att även detta går åt skogen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.