YLE > Finland

Monday, 18 February, 17:07

Liknande nyheter

Taggar: Trafi, genomför, intern, utredningom , problemenmed , elektroniska, tjänster
Sydöstran - 16 okt 15 kl. 18:15

Omedelbar utredning genomförs efter larmen

Arbetsbelastningen för handläggarna inom utredningsenheten på Karlshamns kommun är hög. Under veckans gång har flera möten hållits mellan både enhetschefer, politiker och socialsekreterare på utredningsenheten. – En intern utredning ska påbörjas omedelbart, säger omsorgsförvaltningens chef Annelie Myrbeck..

BT - 05 feb 14 kl. 21:10

Säs lex Maria-utredning kritiseras ? chefläkare frågande: "Orimligt"

I samband med en ambulanstransport i mars i fjol bröt en patient armen. Nu får Säs egna lex Maria-anmälan angående händelsen kritik för brister i utredningen. Det är något som chefläkare Jerker Isaksson ställer sig frågande till.

YA - 02 sep 14 kl. 14:30

Nej till utredning om lekparker för hundar

Foto: Bertil Ericson/TT

Det finns inga pengar att utreda var det kan skapas lekparker för hundar. Det säger tekniska nämnden som svar på den motion som Roland Wiking (S) lämnat in.Han efterlyste en utredning för att skapa mötesplatser för hundar och hundägare.

UNT - 06 feb 14 kl. 16:08

Utredning om döda kor nedlagd

Polisutredningen om de 13 döda kor som dumpats från ett fartyg och flutit i land på Skånes och Själlands kuster har lagts ned. Det misstänkta fartygets besättning har hörts i Tyskland som också genomför en utredning.(TT).

Sydsvenskan - 06 feb 14 kl. 19:03

Utredning om döda kor nedlagd

Polisutredningen om de 13 döda kor som dumpats från ett fartyg och flutit i land på Skånes och Själlands kuster har lagts ned. Det misstänkta fartygets besättning har hörts i Tyskland som också genomför en utredning..

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 07:30

Utredning av Vannebergakorset prioriteras av Trafikverket

Många har haft synpunkter på Vannebergakorset och velat att det ska byggas om.
Någon ombyggnad blir det som bekant inte när nu väg 21 byggs om till mötesfri väg. Däremot har Trafikverket bestämt att genomföra en utredning för att titta på behovet av eventuella åtgärder i korsningen.

Kristianstadsbladet - 11 jan 16 kl. 03:00

Föreslår utredning om organisationen

Gert Rosenlind (--) vill snarast genomföra en utredning av den politiska organisationen. Han anser det orimligt att politikerna i kommunstyrelsen kan nå den samlade kompetens som behövs för att på bästa sätt hantera alla olika ärenden..

Nya Wermlands Tidningen - 05 dec 17 kl. 16:41

Kommunal chef slutade efter utredning

En chef i Åmåls kommun stängdes av med lön efter att det kommit in information och synpunkter från medarbetarna.Det genomfördes en utredning och därefter sade personen upp sig..

Blekinge Läns tidning - 20 jun 18 kl. 16:24

Skolinspektionen kräver utredning

Rektorn påstås systematiskt ha placerat nyanlända elever i en årskurs lägre än vad deras ålder anger. Nu kräver Skolinspektionen att kommunen genomför en utredning..

YLE - 30 nov 12 kl. 22:01

Silja Serenade krängde svårt - Trafi utreder

Den hårda stormen på Finska viken gav upphov till sällsynt hög sjö och kraftig vind. Vinden fick Silja Serenade på väg från Stockholm till Helsingfors att kränga kraftigt. Många passagerare blev rädda, men läget var inte farligt, säger informationschef Marika Nöjd på Tallink Silja.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Rapport: Skogen kan inte binda mer koldioxid samtidigt som vi hugger ner mer av den, säger de flesta beräkningsmodellerna

Beräkningarna för hur skogsavverkningen påverkar Finlands kolsänkor varierar kraftigt, enligt en ny rapport från Finlands klimatpanel. Det här hjälper inte beslutsfattarna att fatta hållbara beslut om skogen. Nu är det bråttom att ge politikerna tillgång till mer forskning i frågan..

YLE - 1 timme sedan

Misstankar om salmonella - Lidl drar tillbaka malet nötkött - och avbryter samarbetet med köttkoncernen

Butikskedjan Lidl drar bort malet kött från sina butiker efter misstankar om salmonella. Köttprodukterna har sålts i alla Lidl-butiker i Finland under veckorna 6 och 7. Köttet är av danskt ursprung..

YLE - 2 timmar sedan

De största grupperna ser ut att backa i EU-valet, högerpopulister framåt

Den socialdemokratiska gruppen i Europaparlamentet ser ut att backa 6 procentenheter i valet i maj, medan den konservativa gruppen verkar minska med 3 procentenheter, visar en prognos som parlamentet publicerat. Euroskeptiker och högerpopulister kan däremot vinna terräng..

YLE - 3 timmar sedan

Fortkörare blev fast i motorvägstunnel i Lojo

Enligt polisens hastighetsmätare körde hen 159 kilometer i timmen genom tunneln där hastighetsbegränsningen är 100 kilometer i timmen..

YLE - 4 timmar sedan

Vården vid Attendo i Alavo kan bli ärende för polisen

Sex klienter dog och tio anställda sade upp sig inom en månad efter att vårdhemmet Pelimanni hade öppnat. Nu har polisen begärts reda ut vad som har hänt..

YLE - 5 timmar sedan

Flyttlådorna packades snabbt upp - Tidningen Östnyland finns nu nära Borgå torg

Målet är att vara närmare läsarna. Från gatuplanet på Lundagatan är det öppen insyn in till redaktionen..

YLE - 5 timmar sedan

Hangöpolitiker efterlyser vegetarisk skolmat en gång i veckan

Barn i Hangöskolor borde serveras vegetarisk mat en gång i veckan anser 19 Hangöpolitiker i en motion till stadsfullmäktige..

YLE - 6 timmar sedan

Staten står för Matti Nykänens begravningskostnader

Finska staten kommer att stå för Matti Nykänens begravningskostnader, bekräftar Europa-, kultur- och idrottsminister Sampo Terhos (Blå) specialmedarbetare för Yle. Tidigare utredde Terho ifall Nykänen kunde ha fått en statsbegravning..

YLE - 6 timmar sedan

Seiska: Staten står för Matti Nykänens begravningskostnader

Finska staten kommer att stå för Matti Nykänens begravningskostnader, rapporterar Seiska. Det är Europa-, kultur- och idrottsminister Sampo Terho (Blå) som bekräftar nyheten för tidningen. Tidigare utredde Terho ifall Nykänen kunde ha fått en statsbegravning..

YLE - 9 timmar sedan

Polisen om olyckan i Himos: Inget fel på skidutrustningen

Helgens olycka i skidcentret Himos utreds av Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes). Polisen meddelar i sin tur att de inte misstänker något brott i samband med olyckan. En femtonårig pojke från Pargas omkom i en skidolycka i Himos på lördagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.