SVT > Inrikes

Tuesday, 22 January, 09:02

SVT - 17 dec 18 kl. 06:10

Unik film: Här förbereder sig jihadisten för krig – framför sina barnMannen skryter för sin son om hur han ”sköt ihjäl en ’otrogen’”. Barnet, som är i femårsåldern, vet redan hur han ska hantera en kalasjnikov. SVT Nyheter kan i dag visa unika filmer som ger en inblick i barnfamiljers vardag i terrorns Syrien..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT Nyheter, Syrien

Dela artikeln

14773 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unik, filmHär , förberedersig , jihadistenför , krig, framför, sina barn
Uppsalanyheter.se - 24 jun 15 kl. 22:49

UNIK förbereder sig på hemmaplan

Allsvenskan: UNIK Bandy har spikat försäsongens träningsmatcher inför årets seriespel, samtliga matcher kommer att spelas på hemmaplan.UNIK Bandy har spikat försäsongens träningsmatcher inför årets seriespel, samtliga matcher kommer att spelas på hemmaplan.   UNIK Bandys träningsmotstånd inför den kommande allsvenskan består av en blandning av ryskt och finskt motstånd.

SvD - 27 sep 16 kl. 15:58

Unik dom ökar möjligheten att straffa Islamiska staten

Haag-domstolens dom mot jihadisten Ahmad al-Mahdi för förstörelsen av kulturskatter i Mali sänder en stark signal om att den internationella rättsordningen inte accepterar krigföring mot en befolknings kultur och historia. Professor Ove Bring konstaterar att möjligheterna att straffa ansvariga inom Islamiska staten för liknande brott i Syrien och Irak nu ökar..

Sydsvenskan - 02 jul 15 kl. 17:24

Greker förbereder unik omröstning

Ett upprört Grekland laddar för en unik och komplicerad folkomröstning om sin ekonomiska framtid.
— För att förstå exakt vad vi ska rösta om hade vi behövt två månader för att sätta oss in i ämnet, säger valarbetaren Katerina Stipsanelli..

E24 - 02 jul 15 kl. 17:24

Greker förbereder unik omröstning

Ett upprört Grekland laddar för en unik och komplicerad folkomröstning om sin ekonomiska framtid. – För att förstå exakt vad vi ska rösta om hade vi behövt två månader för att sätta oss in i ämnet, säger valarbetaren Katerina Stipsanelli..

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 15 kl. 17:24

Greker förbereder unik omröstning

Ett upprört Grekland laddar för en unik och komplicerad folkomröstning om sin ekonomiska framtid.
— För att förstå exakt vad vi ska rösta om hade vi behövt två månader för att sätta oss in i ämnet, säger valarbetaren Katerina Stipsanelli..

UNT - 02 jul 15 kl. 17:23

Greker förbereder unik omröstning

Ett upprört Grekland laddar för en unik och komplicerad folkomröstning om sin ekonomiska framtid..

GöteborgsPosten - 02 jul 15 kl. 17:25

Greker förbereder unik omröstning

Ett upprört Grekland laddar för en unik och komplicerad folkomröstning om sin ekonomiska framtid. - För att förstå exakt vad vi ska rösta om hade vi behövt två månader för att sätta oss in i ämnet, säger valarbetaren Katerina Stipsanelli..

YLE - 09 jul 17 kl. 14:54

Stämningsfull och unik helhet på det nya Muminmuseet - hundratals besökare dagligen

Det första som möter besökaren i det nya Muminmuseet i Tammerfors är den dämpade belysningen och ett behagligt lugn. Den första utställningen innehåller närmare 400 originalillustrationer, teckningar och målningar av Tove Jansson. De små svartvita konstverken och några målningar i färg är uppdelade enligt de tolv muminböckerna.

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 07:02

Ex-jihadisten: Jag ville bara hem

Samir reste till Syrien för att strida med IS – men ångrade sig. Nu berättar han i en film om vägen ut ur den våldsbejakande miljön. I dagsläget finns det få avhopparverksamheter specifikt för jihadister, och många drar sig för att söka hjälp..

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 07:02

Ex-jihadisten: Jag ville bara hem

Samir reste till Syrien för att strida med IS – men ångrade sig. Nu berättar han i en film om vägen ut ur den våldsbejakande miljön. I dagsläget finns det få avhopparverksamheter specifikt för jihadister, och många drar sig för att söka hjälp..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Nya kulturministern Amanda Lind om sitt uttalande om Kaplan: ”Han är en del av vår historia”

Den nya kultur- och demokratiministern Amanda Lind (MP) medverkade i TV4 på tisdagen för att förklara sitt inlägg i sociala medier då hon hyllat sin företrädare Mehmet Kaplan som tvingades avgå som minister efter samröre med extremister..

SVT - 3 timmar sedan

22 januari: Nattens nyheter

SVT - 8 timmar sedan

Åkessons känga till nya regeringen: ”Löfven lovar allt till alla”

Isabella Lövin (MP) och SD-ledaren Jimmie Åkesson debatterade under måndagen i SVT:s program Aktuellt. Då passade Åkesson på att ge Stefan Löfven (S) en gliring..

SVT - 13 timmar sedan

Migrationsverket gav felaktiga uppgifter om olämpliga biträden

Migrationsverket har åter svartlistat en jurist som bedömts olämplig som offentligt biträde åt asylsökande. Myndigheten uppger också för SVT att man numera skickar besluten till Domstolsverket, så informationen kan nå Sveriges domstolar. Men vår granskning visar att det inte stämmer..

SVT - 14 timmar sedan

Åklagaren: ”De har planerat att utföra ett terrordåd i IS namn”

Kontakter med IS-anslutna personer visar att de misstänkta männen planerade ett attentat i Sverige, enligt åklagaren. Men försvaret är kritiska till bevisningen. – Den bevisningen på sina egna ben visar ingenting i målet, alltså att det förberetts en terroristaktion, säger advokat Robin Söder som företräder en av de misstänkta..

SVT - 15 timmar sedan

SVT:s meteorolog: Då slår halkan till – igen

Efter förra veckans blandning med kraftigt snöfall, försenade flyg och blixthalka på vägar kan vi vänta oss lugnare väder framöver – åtminstone fram till helgen. – Till helgen kan vi vänta oss mer omfattande halka, säger SVT:s meteorolog Per Stenborg..

SVT - 16 timmar sedan

SVT-profilen utsatt för annonsbluff: Otroligt obehagligt

Sponsrade artiklar i sociala medier berättar att Rapport-ankaret Lisbeth Åkerman överger nyhetsprogrammet för att satsa på ett nytt jobb. Men artikeln stämmer inte överhuvudtaget och länken innehåller en fälla som riskerar att lura in dig i ett långt och dyrt abonnemang..

SVT - 17 timmar sedan

Ygeman: Hoppas att även oppositionen blickar framåt

– Jag tvivlar på att det är ett pluspoäng i alla fall, säger Anders Ygman (S) om sin comeback som minister efter Transportstyrelseskandalen..

SVT - 18 timmar sedan

Ygeman tillbaka som minister – valet får kritik av oppositionen

”Anmärkningsvärt och olämpligt”. Så kommenterar SD-ledaren Jimmie Åkesson beslutet att låta Anders Ygeman (S) göra comeback som minister. Även KD-ledaren Ebba Busch Thor är kritisk till Löfvens val..

SVT - 19 timmar sedan

Här är Löfvens (S) nya ministrar

Statsminister Stefan Löfven (S) har nu presenterat sin nya regering och vem som ska göra vad i den. Anders Ygeman (S) återvänder som minister. Här kan du lära känna de nya ministrarna:.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.