SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 21 April, 10:48

SmålandsPosten - 13 dec 18 kl. 17:41

TGT firade 40 år med julshow i TinghallenI år ersattes Tingsrydsgymnasternas luciashow med en helkväll med show, tvårätters och dans. Kvällen gick i julens tecken med tomtedanser, julmusik och en nytolkning av den traditionella luciatablån..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
TGT, Tinghallen, Tingsrydsgymnasternas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TGT, firade40 , årmed , julshowi , Tinghallen
SmålandsPosten - 15 dec 15 kl. 16:40

Sagotema på traditionell TGT-julshow

I år bestämde sig gänget i Tingsrydsgymnasterna för att ha sagotema på sin traditionsenliga julshow. De bjöd på sagoberättelsen Nissan som försvann..

SmålandsPosten - 07 dec 16 kl. 16:45

TGT inledde fullspäckad vecka

Tingsrydgymnasterna, TGT, sparkade av den första uppvisningen i decembers showvecka. Föreningens unga bjöd på avslutningsshow..

Skånskan - 28 nov 18 kl. 06:00

Skånsk humortrio gör julshow

Sissela Benn, Anders ”Ankan” Johansson och Robin Paulsson har alla jobbat med varandra förut – men bara två och två. När det är premiär för deras julshow på Stjärnteatern i Lund 29 november blir det också premiär för alla tre tillsammans på scen.
– Det är så roligt att få utrymme både att göra saker ihop och eget, säger Sissela Benn som bland annat har med sig populära karaktären Filippa Bark.

BLT - 09 mar 11 kl. 07:00

Playtones gör julshow i Ronneby

Dansbandskampen, Melodifestivalen och konserthusturnéer i all ära.
Hemma är bäst för The Playtones.
I vinter gör bandet en exklusiv julshow på Ronneby brunn.

Nerikes Allehanda - 06 dec 14 kl. 17:46

Hällefors firade julen 2014 i förskott

Lördagseftermiddagen gick i julens och gymnastikens tecken i Hällefors. Ett fullsatt idrottshus erbjöds gymnastikföreningens julshow, modell 2014..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 16:43

Charlotte Perrelli gör julshow

Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli blir årets artist på Grand Hôtels julshow i Stockholm. Showen, som ska heta "Tusen och en natt", kan ses från den 21 november till den 19 december."Det känns superhärligt att få göra en julshow på Grand Hôtel.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 16:43

Charlotte Perrelli gör julshow

Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli blir årets artist på Grand Hôtels julshow i Stockholm. Showen, som ska heta "Tusen och en natt", kan ses från den 21 november till den 19 december."Det känns superhärligt att få göra en julshow på Grand Hôtel.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 13 kl. 15:43

Orup gör julshow

Orup gör julshow på Grand Hotel i Stockholm i vinter. I "Orup - Klappar och klassiker" bjuder han in sina favoritmusiker för att sprida julstämning mellan den 27 november och 21 december. Därmed tar han över stafettpinnen från Sarah Dawn Finer, som höll i hotellets julshow förra året..

Nerikes Allehanda - 18 dec 13 kl. 09:23

Julshow fylld med mer än bara jul

Lucia och julsånger, varvat med Bruce Springsteen och U2. Alléskolans populära julshow är mer än bara en julshow. – Det här är höjdpunkten på hela året, säger eleven Emil Fahlén..

Västerbottens Folkblad - 11 maj 15 kl. 16:43

Charlotte Perrelli gör julshow

Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli blir årets artist på Grand Hôtels julshow i Stockholm. Showen, som ska heta ”Tusen och en natt”, kan ses från den 21 november till den 19 december. ”Det känns superhärligt att få göra en julshow på Grand Hôtel.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Körkortet kan bli tusentals kronor dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Olovlig förare får behålla dyr bil

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Lågt valdeltagande väntas i Nordmakedonien

Nordmakedonien går till val för att utse en ny president för första gången sedan landet bytte namn i höstas. Det finns farhågor för att valdeltagandet ska bli så lågt att valet blir ogiltigt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"GoT"-stjärnan om depressionen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stort tapp i flygtrafiken i norr

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Man död efter lägenhetsbrand

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Arga drömmar kartlagda

Är du arg på kvällen? Då är risken stor att du även kommer att drömma ilskt. En ny studie är drömvärldens känsloliv på spåren..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Kommunen behöver praktikplatser - vänder sig till den privata sektorn

Kommunens arbetsmarknadsenhet spår en tuffare tid för arbetssökande. Nu söker man företagare som kan ta emot praktikanter. – Det är ett sätt att bana väg inför framtiden, säger Tomas Lindahl, tf chef för Etablerings- och arbetsmarknadsavdelningen..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Fler skänker pengar till klimat och miljö

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Bäckström visade vägen för Washington

Washington närmar sig avancemang i Stanley Cup-slutspelet. Nicklas Bäckström slog an tonen med två mål i utklassningen mot Carolina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.