UNT > Lokalt

Saturday, 30 May, 04:27

UNT - 11 dec 18 kl. 18:13

Lång rad av dåd mot Birger JarlEtt skott avlossades under förra veckan mot nattklubben Birger Jarl..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Birger Jarl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lång, radav , dådmot , Birger, Jarl
Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 06:30

Birger Gerhardsson

Birger Gerhardsson, 87 år, Lund, professor emeritus vid Lunds universitet, har, som tidigare meddelats, avlidit. Hans närmaste är hustrun Kerstin och sönerna Örjan, Torbjörn och Krister med familjer.Birger Gerhardsson växte upp i Västerbotten, i Vännfors, Vännäs socken, utanför Umeå.

Nyan - 05 maj 20 kl. 09:00

Birger Jarl i myndighetstrubbel igen

Birger Jarl, som tidigare gått i trafik mellan Stockholm och Mariehamn, har tidigare dömts ut som svartbygge och vräkts från sin plats vid Stadsgårdskajen. Nu riskerar befälhavaren fängelsestraff efter att ha avgått från Stockholm till Timrå utan tillstånd, skriver SVT Västernorrland på sin hemsida.
Birger Jarl köptes av den svenske entreprenören Leif-Ivan Karlsson för fyra år sedan och har nyttjats som flytande hotell.

Magazin24 - 03 aug 12 kl. 18:58

Birger Jarlsdagarna i Kolbäck

I helgen är det Birger Jarlsdagarna på Kolbäcks gästgivaregård och ett världsrekordsförsök. För fjärde året i rad är det dags för medeltidsmarknad på Kolbäcks Gästgivaregård. Det kommer att vara genuina hantverkare med medeltidskläder, knallar, gycklarskola, utställningar, föredrag och guidade turer med historikern Lars Gahrn.

BT - 17 dec 13 kl. 08:15

Det är i Sjuhärad allt händer

Vi får inse att vi nu har ett lokalt konstliv som gör flertalet uppburna modernistiska tendenser till lekstuga. Ölunds julhängning, jubileumsårets final, är talande bevis. Sjuhäradssextetten Lena Björn, Eva Hild, Kerstin Dahl-Norén, Björn Bergsten, Johan Lindberg och Tommy Pettersson når bortom alla modenycker och alla trender.

YA - 22 apr 14 kl. 06:30

Ömt vårdade maskiner på rad

Foto: Sprisse Nilsson
Det var nästan som förr på planen utanför den gamla maskinstationen i Karlaby på söndagen. Ett 20-tal traktorer, några tändkulemotorer och välbevarade veteranbilar lockade unga och gamla till den lilla byn.
- Walter älskar traktorer.

UNT - 13 jan 20 kl. 07:47

Många dåd mot Birger Jarl genom åren

En lång rad våldsamheter som drabbat nattklubben de senaste åren..

YLE - 09 maj 16 kl. 09:00

Åsiktskorridoren - myt eller verklighet?

Finns det en gräns för vilka åsikter som är allmänt accepterade i den finländska och nordiska samhällsdebatten? Den ökade flyktingströmmen världen över har triggat igång en bubblande debatt av sällan skådat slag. Våra medier fylls allt oftare av begrepp som internationellt skydd, rasism, asylsökande, integration, missnöje, rädsla, fientlighet.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 05:00

”Häv strandskyddet vid Ringsjöstrand”

Hörby Alf och Elisabet Anderssons stugdröm vid Ringsjön förvandlades till en mardröm av strandskyddsregler och paret riskerar viten på hundratusentals kronor.
Nu föreslår Liberalerna i en motion att häva strandskyddet vid Ringsjöstrand.Skånska Dagbladet rapporterade i början av augusti om Alf och Elisabet Andersson som stötte på patrull från Hörby kommun när de ansökte om strandskyddsdispens för att bygga ett fritidshus på sin jordbrukstomt vid Ringsjön.

Sydsvenskan - 25 jan 12 kl. 00:05

"Gahrton vandrar i bonusöknen"

När Per Gahrton kritiserar Vänsterpartiets lönetak för politiker vandrar han ut i bonusöknen, skriver Miljöpartiets före detta språkrör Birger Schlaug.
Löftet om ett tak för politikerlönerna i Vänsterpartiet är ett utslag av klassromantik och ett politiskt självmål, skrev Per Gahrton (19.1).

Magazin24 - 30 jul 12 kl. 21:40

Vad händer i veckan?

Här är några av de lokala aktiviteterna som går att besöka under vecka 31. Surahammar: Lördag
Utställningen Intryck-Avtryck-Uttryck, skapad av Johnny Molton och Stefan Edqvist har premiär lördagen den 4 augusti i Virsbo Konsthall. Utställningen kommer sedan att ha öppet på lördagar, söndagar och helgdagar klockan 13.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Två personer gripna för grovt rån

Två män greps misstänkta för grovt rån under fredagsnatten..

UNT - 1 timme sedan

Personbil totalförstörd i nattlig brand

En personbil totalförstördes i en brand under fredagsnatten..

UNT - 6 timmar sedan

En person till sjukhus efter slagsmål

En person fördes till skjukhus sedan ett bråk uppstått vid 21.45-tiden på fredagen vid Heidenstams torg i Uppsala..

UNT - 7 timmar sedan

Den "riktiga" sommaren kommer till Uppsala

Nu kommer sommaren till Uppsala län – på riktigt. Under början av veckan kommer temperaturen att stiga upp mot 30 grader i Uppsala..

UNT - 7 timmar sedan

Kliv in i Uppsalas coronasäkraste kontor - utomhus

Arbetsmöte på kontoret - i gräset under björkarna vid Fyrisåns strand? Ja, nu är det möjligt, tack vare fem studenter i landskapsarkitektur..

UNT - 8 timmar sedan

Klimataktivister satsar på skostrejk och balkonger

84 par ingångna skor står på Forumtorget. Skorna representarer de klimataktivister som vill men på grund av karantän inte kan komma och demonstrera i Uppsala centrum. Genom skorna visar de att de vill se en klimatsmart omstart efter corona..

UNT - 9 timmar sedan

Misshandlade systern med trasig stol

En man i 25-årsåldern slog sin yngre syster med en sönderslagen stolsdel och hotade henne till livet..

UNT - 10 timmar sedan

Uppsalaforskare: Fler måste coronatestas

Färre än väntat har visat sig bära på antikroppar mot coronaviruset. "Konstigt och förvånande" att Sverige inte har en större testning i gång, tycker Uppsalaprofessorn Tove Fall..

UNT - 11 timmar sedan

Inget Husabymarken eller nationaldagsfirande i år

Coronaviruset sätter stopp för årets Husaby Marken och nationaldagsfirande i Knivsta kommun..

UNT - 10 timmar sedan

Känd Uppsalabo bygger hotell – för bin

Therese Zätterqvist från Uppsala är något så ovanligt som klimatinfluencer. Nu satsar hon på att bygga hotell, för bin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.