Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 July, 00:54

Skånskan - 10 dec 18 kl. 11:28

Försökte stjäla fyrhjulingarHöör Under natten mellan lördagen och söndagen ska någon ha försökt stjäla fyrhjulingar på Hörbyvägen i Höör.
Någon har tagit sig in på ett inhägnat område där det stått tre fyrhjulingar på en container. Man ska sedan ha försökt stjäla dessa fyrhjulingar, men utan att lyckas – fordonen påträffades nästa dag 200 meter från platsen.
Händelsen rubriceras som försök till stöld..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Under, Hörbyvägen, Höör

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökte, stjäla, fyrhjulingar
Dalarnas tidningar - 10 aug 15 kl. 09:58

Försökte stjäla fyrhjulingar

Under helgen har någon eller några försökt stjäla fyrhjulingar i utkanten av Borlänge. Både i Storsten och i Torsång har polisen fått larm om stöldförsök. Någon misstänkt finns inte för närvarande, men polisen har säkrat bevis på platserna, uppger stationsbefälet i Borlänge..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 12 kl. 09:57

Försökte stjäla två fyrhjulingar

På torsdagsmorgonen anmäldes ett inbrott på en verkstad vid Ottebols gård, Arvika..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 13 kl. 07:30

Många barn skadas av fyrhjulingar

De senaste tio åren har sex unga i Sverige avlidit i olyckor med fyrhjulingar och mellan åren 2007?2010 uppsökte 2 800 barn akutsjukhus efter att ha skadats när de kört fyrhjuling..

Nerikes Allehanda - 21 aug 15 kl. 14:19

Två fyrhjulingar stals vid garageinbrott

Polisens tekniker sökte idag efter spår från ett inbrott där två fyrhjulingar stals..

BT - 04 maj 14 kl. 15:10

Tre döda i fyrhjulingsolyckor

Tre personer omkom i olyckor med fyrhjulingar i helgen. Under de senaste tio åren har minst 77 personer dött i sådana olyckor. Bristande säkerhetstänk ligger bakom många av olyckorna, tror Anders Wallin vid Örebropolisen.

BT - 04 maj 14 kl. 15:10

Tre döda i fyrhjulingsolyckor

Tre personer omkom i olyckor med fyrhjulingar i helgen. Under de senaste tio åren har minst 77 personer dött i sådana olyckor. Bristande säkerhetstänk ligger bakom många av olyckorna, tror Anders Wallin vid Örebropolisen.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:02

Lidhultsdomar prövas av hovrätten

Lidhultsdramat, där tre tidigare ostraffade män dömdes till 18 månaders fängelse för människorov, kommer att prövas av hovrätten.
Det står klart sedan alla tre överklagat i hopp om att bli frikända eller få sänkt straff. ”Mot bakgrund av vad som faktiskt har uppgetts vid huvudförhandlingen framstår det som ofattbart hur tingsrätten kan anse det klarlagt att NN varit aktiv i att bemäktiga målsäganden genom att binda honom och slänga upp honom på lastbils­flaket”, skriver den dömde 28-åringens försvarsadvokat Anders Funcke i överklagandet.

Magazin24 - 14 jun 12 kl. 17:46

Fräck stöld på ridtävling

I söndags kväll höll funktionärer på att plocka ihop efter helgens tävlingar i Strömsholm. Under tävlingarna hade funktionärerna använt sig av flera fyrhjulingar på området. Klockan 19 på söndagskvällen såg en av funktionärerna hur en person satte sig på en fyrhjulingarna och åkte iväg.

Kristianstadsbladet - 17 feb 13 kl. 09:42

Drack linsvätska, överlevde vildmark


Han försökte dricka sin egen urin och tog små, små klunkar av linsvätskan. Den brittiske 18-åringen kom vilse i svår terräng och hetta i den australiska vildmarken, men överlevde i tre dagar. Han hittades i fredags omkring 13 mil från staden Longreach i Queensland, 15 kilo lättare än på tisdagen då han gav sig iväg på vandring.

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 06:56

28-åringen var på platsen

Efter kidnappnings­dramat i Lidhultstrakten medger den häktade 28-åringen att den bortförde mannen fanns på hans lastbilsflak.
Men 28-åringen förnekar brott och vill bli frigiven – en begäran som hov­rätten avslagit. 28-åringen sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för människorov och åtal ska väckas senast den 15 september.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 9 timmar sedan

Paviljongen får öppna igen

Malmö Margaretapaviljongen har, efter fredagens återbesök av miljöförvaltningen, fått klartecken för att öppna upp en del av verksamheten.
Det berättar Arvid Nordland som är enhetschef vid miljöförvaltningen.Margaretapaviljongen har varit tillfälligt stängd på direktiv av miljöförvaltningen i ett par veckor.

Skånskan - 3 timmar sedan

LB07 föll tungt på stopptid

FOTBOLL Limhamn Bunkeflo såg ut att ta en viktig poäng i Damallsvenskans bottenstrid.
Men i minut 90+1 skruvade Djurgårdens VM-spelare Olivia Schough in 1-0 på en hörna.Oerhört tungt för LB07 och efter slutsignalen sjönk besvikna spelare ihop på Limhamns IP:s konstgräs.

Skånskan - 7 timmar sedan

Loppis med flera kvaliteter

janstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kommunen avråder från bad – nu är det högsäsong för algblomning

MALMÖ Den 20 juli meddelade Malmö stad att det just nu är algblomning på Ribersborg och i Sibbarp. Därför uppmanas allmänheten att avstå från bad vid dessa badplatser.Provtagningen gjordes under lördagen och resultatet visade att det är algblomning i hög usträckning, meddelar Malmö stad.

Skånskan - 9 timmar sedan

Replik Lars Hansson 13/7

Lars Hansson skriver att Centerpartiet satsar 206 miljoner kronor extra till den skånska kollektivtrafiken nästa år. Tyvärr verkar Hansson sakna insyn i verksamheten, då dessa pengar inte lär bidra till att klara miljö- och klimatutmaningen, utan slösas bort på trånga och dyra tåg med för liten kapacitet och höga driftskostnader. I ett par år har en investering på 1,85 miljarder kr.

Skånskan - 9 timmar sedan

Pridefesten har intagit Malmö

MALMÖ Se när den färgglada kärleksparaden tågar genom Malmö stad. Fint väder var det också..

Skånskan - 14 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 16 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 16 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 16 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.