DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 12:08

DI - 09 dec 18 kl. 22:37

Företagens julfrossande räddar restaurangerI fjol spenderades 3 miljarder kronor fördelade på 5 miljoner julbord i Sverige. Omkring 75 procent av notan går till företagens julfester, enligt Visita..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Visita

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagens, julfrossande, räddar, restauranger
Nyan - 19 feb 15 kl. 15:11

Spelarna räddar IFK:s träningsläger – med golf

FOTBOLL. Ett pressat ekonomiskt läge gör att IFK Mariehamns ledning avstår från att finansiera det årliga Turkietlägret i mars. Då räddar spelarna själva resan – genom att ordna en företagstävling i golf.

Dagens PS - 30 maj 17 kl. 10:42

Reamat på nätet räddar miljön

Vem är du? ”Karl Andersson, 40, uppvuxen i Södertälje och har en bakgrund som säljare. Mitt första arbete bestod i att sälja skoputsmaskiner och det kombinerade jag med att sälja fonder och försäkringar på kvällstid.

IDG - 21 apr 15 kl. 10:19

Internet of things bäddar för säkerhetskatastrof


När antalet uppkopplade prylar växer explosionsartat ökar också möjligheterna för hackare att hitta vägar in i företagens nätverk..

Computer Sweden - 21 apr 15 kl. 10:19

Internet of things bäddar för säkerhetskatastrof


När antalet uppkopplade prylar växer explosionsartat ökar också möjligheterna för hackare att hitta vägar in i företagens nätverk.

.

YLE - 07 jan 16 kl. 14:22

Riksdagsman: Stöd till passagerarfärjorna hotar hotell och restauranger på landbacken

Riksdagsman Eero Suutari (Saml) irriteras av vad han kallar nöjessjöfarten. Suutari säger att stödet till passagerarfärjorna, de flytande hotellen och nöjesfälten, snedvrider konkurrensen och gör att företag på fastlandet blöder ekonomiskt. Rederierna i Finland protesterar mot Suutaris tolkning.

DrivaEget - 05 maj 17 kl. 12:02

Sverige bäddar för nya innovationer

 Allmänt  Regeringen vill stärka test- och demonstrationsverksamheten i landet. Syftet är att öka företagens möjlighet att testa sina innovationer och visa upp dem för investerare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DI - 02 aug 17 kl. 21:10

Peter Malmqvist: Slopad avdragsrätt bäddar för ny krasch

DEBATT. Regeringen föreslår att företagens avdragsrätt för räntor ska slopas. Därtill vill riksbankschefen att även privatpersoners avdragsrätt ska tas bort.

DN - 10 jun 18 kl. 21:00

Johan Schück: Utredningsförslaget räddar inte kontanterna

I längden går det inte att hålla fast vid sedlar och mynt som allt färre vill använda. Riksbankskommitténs förslag om skyldighet för bankerna att upprätthålla bankomater och ta emot företagens dagskassor är enbart ett uppehållande försvar..

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 13 kl. 09:38

Stora skillnader i elnätsavgifter

Elnätsföretagens monopolmarknad bäddar för stora skillnader mellan de dyraste och billigaste elnätsavgifterna i landet, enligt Villaägarnas Riksförbund. Dyrast elnätsavgift tas ut för småhus i Strömsunds kommun, där årsavgiften hamnar på nästan 9 000 kronor. I Linköpings kommun är samma avgift knappt 3 700 kronor per år, enligt en ny rapport från förbundet..

SvD - 07 mar 13 kl. 09:35

Stora skillnader i elnätsavgifter

Elnätsföretagens monopolmarknad bäddar för stora skillnader mellan de dyraste och billigaste elnätsavgifterna i landet, enligt Villaägarnas Riksförbund..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 45 minuter sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 1 timme sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 1 timme sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..

DI - 2 timmar sedan

Svensken som ger Hollywoods storfilmer ett ansikte

Han är helt okänd för de flesta, men Marcell Bandicksson flimrar ofta förbi i eftertexterna i Hollywoods största filmer. Di har mött svensken som ger storfilmerna ett ansikte..

DI - 2 timmar sedan

Stort tapp för flygtrafiken i norr

Flygplatserna i landets fyra nordligaste län har tappat 50 000 resenärer under årets första kvartal jämfört med samma period förra året, rapporterar  P4 Västerbotten..

DI - 3 timmar sedan

Komplett guide: Så väljer du rätt form för ditt bolag

Ligger du i startgroparna för att starta eget? Se upp för att välja aktiebolag som bolagsform av slentrian. Det är krångligare och mer riskabelt än många tror.

DI - 3 timmar sedan

Louvrens anseende på spel i Mellanöstern

För ett drygt år sedan slog målningen ”Salvator Mundi” (världens frälsare) auktionsrekord. Budet landade på drygt 4 miljarder kronor för verket över Jesus Kristus med Leonardo Da Vinci som trolig konstnär. Personen som vann budgivningen var nära allierad med Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, enligt New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Anrik varuhuskedja i Danmark under rekonstruktion

Den danska varuhuskedjan Magasin du Nords engelska ägarbolag Debenhams är under rekonstruktion. Allt tyder nu på att varuhuset får en ny ägare, skriver Berlingske..

DI - 4 timmar sedan

Flygutsläpp från myndigheter ökar

Svenska myndigheters utsläpp av koldioxid från flygresor, fortsätter att öka för andra året i rad. Det visar Naturvårdsverkets senaste redovisning till regeringen, rapporterar  Sveriges Radio Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.