Expressen > Nyheter

Saturday, 16 February, 17:32

Expressen - 08 dec 18 kl. 21:19

Simhallen öppnar upp för hemlösa under julenEn simhall i Sundbyberg öppnar för sjunde året i rad upp sina dörrar för hemlösa inför julen. Ny frisyr, nya kläder, bada till julmusik eller fika erbjuds för den som vill på julafton. Det skriver Mitt i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sundbyberg, Mitt, Stockholm

Dela artikeln

35016 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Simhallenöppnar upp för , hemlösaunder , julen
SVT Debatt - 07 jan 14 kl. 06:00

Bry er inte bara om hemlösa på julen

HEMLÖSHET I december öppnar företag och privatpersoner plånböckerna för att hjälpa hemlösa, skillnaden märks varje år. I januari är medmänskligheten som bortblåst. Visst vill människor väl när de skänker innan jul, men det verkliga problemet är att det finns för lite bostäder.

Kristianstadsbladet - 04 dec 12 kl. 08:00

Julbordet för hemlösa hotat

Foto: Lasse Ottosson
Mindre pengar och kläder än tidigare år. Och ett julbord som riskerar stå utan julmat. Så sammanfattar Pia Eklund, diakoniassistent på Heliga Trefaldighets församling, årets bidrag till de hemlösa.

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 07:34

Inget parti bryr sig om de hemlösa

Foto: Bertil Ericson / TT

EU-valet är till ända, med en bitter eftersmak hur den etablerande vänsterfalangen uppträtt i en så kallad demokratisk process.Det är förbluffande smaklöst, hur man försökt sabotera den fria mötesfriheten där Sverigedemokraterna sökt tillstånd, för framförande av sin politik.Yttrandefriheten är något vi ska vara stolta över och den ska efterlevas.

BT - 23 dec 14 kl. 06:07

Julen gör ingen skillnad för hemlösa

På landets härbärgen försöker man skapa julstämning även för de hemlösa. Men antalet platser är desamma som övriga 364 dagar om året. - Tyvärr kan jag inte garantera att ingen sover utomhus på julafton, säger Per-Uno Åslund, vid Frälsningsarmén.

Expressen - 24 dec 13 kl. 14:47

Hundratals bjuder hemlösa på julmat

Här flyttar Soppkök Malmö in på nattklubben Breeze i Malmö för att fira in julen för hemlösa och ensamma. Nästan 100 frivilliga ställer upp för att bjuda de omkring 200 gästerna på "En stor fet j@vla jul". Mängder med julkappar och mat har skänkts till den stora festen.

Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 14 kl. 06:00

Kläder samlas in till hemlösa och romer

Varma jackor och fodrade skor. Stickade mössor och tjocka vantar. Föreningen Stöd för hemlösa Värmland startar en klädinsamling inför julen och vintern..

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 14 kl. 18:03

Hemlösa får hjälp till julen

Ett event på Facebook uppmanar folk till att gå ut och dela med sig till de hemlösa på lillejulafton..

BT - 07 dec 14 kl. 12:20

Julen ? en ekonomisk härdsmälta

Anna är en svensk kvinna med sitt ursprung i ett annat europeiskt land som bor i Ulricehamn. Anna heter egentligen något annat men hon är van vid att ständigt behöva vända på slantarna. Efter att i många år kämpat mot både försäkringskassa, arbetsförmedling och socialförvaltning är hon nu anställd i städbranschen.

UNT - 23 dec 14 kl. 06:07

Julen gör ingen skillnad för hemlösa

På landets härbärgen försöker man skapa julstämning även för de hemlösa..

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 14 kl. 06:08

Julen gör ingen skillnad för hemlösa

På landets härbärgen försöker man skapa julstämning även för de hemlösa. Men antalet platser är desamma som övriga 364 dagar om året. — Tyvärr kan jag inte garantera att ingen sover utomhus på julafton, säger Per-Uno Åslund, vid Frälsningsarmén..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Universitetsbyggnad rasade – flera befaras vara fast

En universitetsbyggnad i Sankt Petersburg har kollapsat, rapporterar den ryska nyhetsbyrån TASS.Flera personer befaras ha fastnat under rasmassorna..

Expressen - 30 minuter sedan

Helt stopp för tåg på södra stambanan

Det är stopp på södra stambanan mellan Lund och Eslöv. Orsaken är en olycka.– Det har inträffat en olycka.

Expressen - 30 minuter sedan

Kolla om du är en pensionsvinnare

Den nya pensionsuppgörelsen har skapat både vinnare och förlorare. En fjärdedel kommer att missgynnas, medan minst lika många kommer tjäna på en höjd pensionsålder.– De är vinnarna, säger Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten..

Expressen - 30 minuter sedan

Varannandagsväder under hela sportlovet

Den som tänker sig utomhusaktiviteter med ungarna under sportlovet kan ha nytta av att läsa väderprognosen och planera – för vädret skiftar nästan varenda dag.– Som helhet blir det ändå varmare än normalt för andra halvan av februari, säger meteorologen Lasse Rydqvist..

Expressen - 45 minuter sedan

Annie Lööfs press på KD och M

Annie Lööf vill samla Alliansen till nästa val.Nu menar hon att Moderaterna och Kristdemokraterna står inför ett ”vägval”.– Det ligger ett tryck hos M och KD nu, säger hon till Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Räddningstjänst har larmats om en brand i ett flerfamiljshus i Växjö.Polis är på plats för att bistå räddningstjänst..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil står i lågor på E6: ”Helt övertänd”

En bil har börjat brinna på E6 utanför Uddevalla på lördagen.– Det är en bil som börjat brinna under färd, den ska vara helt övertänd, säger Malin Pettersson, teamledare vid SOS Alarm.Räddningstjänsten är på väg till platsen.

Expressen - 2 timmar sedan

30-åringen mobbad – för sin ”äckliga” gravidmage

Från vecka 14 och framåt fick småbarnsmamman och Instagramprofilen Elisha Bakes motta näthat, glåpord och påhopp.Allt på grund av hur hennes gravida mage såg ut.– Det är väldigt sårande, säger hon till The Sun..

Expressen - 3 timmar sedan

Bil och mc i krock – okänt skadeläge

En personbil och en motorcykel har kolliderat i Höganäs.Skadeläget är oklart..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens nya taktik i sökandet efter Velmira

Under lördagen inleddes en ny sökinsats efter Velmira, 34, som misstänks ha blivit mördad i Avesta.Hennes make greps i Slovenien – men polisen tror att kroppen kan ha dumpats redan på väg ut ur staden.– Vi har goda anledningar att leta på de här platserna, säger polisens presstalesperson Stefan Dangardt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.