Sydöstran > Nyheter

Saturday, 15 December, 06:39

Sydöstran - 08 dec 18 kl. 20:00

Familjen Heidenberg fick sina drömmar uppfyllda



Det blev jackpot för båda Karlskronaparen i TV4:s Drömpyramiden. I helgen kunde tittarna se även familjen Heidenberg från Lyckeby ta sig ända upp till den åtråvärda guldcontainern. – Det var så magiskt. Mitt glädjetjut säger nog mer än tusen ord, säger Amanda Heidenberg..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Heidenberg, Karlskronaparen, TV4, Drömpyramiden, Lyckeby, Amanda Heidenberg

Dela artikeln

282 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, Heidenbergfick sina , drömmar, uppfyllda
Sydöstran - 12 sep 18 kl. 06:00

Efter tre års kamp – nu har familjen Heidenberg chans att vinna sina drömpriser

För tre år sedan drabbades Amanda Heidenberg av akut hjärninflammation. Sedan dess har hon varit långtidssjukskriven och kämpar fortfarande mot följdsjukdomar. När hon och maken Markus nu har valts ut till att delta i TV4:s frågesportsprogram Drömpyramiden har familjen chans att få sina drömmar uppfyllda..

YLE - 03 dec 15 kl. 14:51

Asylsökande i Vasa målade sina drömmar

Asylsökande i Vasa fick i uppgift att att måla eller teckna utgående från frågan "Vad är din dröm?". Nu visas konstverken i Vasa stadsbibliotek.

Blekinge Läns tidning - 01 mar 18 kl. 16:00

Karoline Sakoury Pettersson: En dag att leva ut sina drömmar

Just i dag, torsdagen den förste mars, är det en bra dag att leva ut sina innersta drömmar om vem eller vad att klä ut sig till. Utan att någon överhuvudtaget lyfter på ögonbrynen. Vare sig om du väljer att gå till jobbet utklädd till Pippi Långstrump, Trump eller någon annan mer ödmjuk person.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 08:45

Väntan på åtal har knäckt familjen

Foto: Annica Jönsson
Brott mot barn ska utredas skyndsamt enligt svensk lag. Inom tre månader ska åtal vara väckt. Familjen Johansson i Kristianstad har väntat i 17 månader på att våldtäkten av 14-åriga Elin ska få ett rättsligt efterspel.

Kristianstadsbladet - 10 apr 14 kl. 08:55

Noras släckta drömmar

Foto: Derek Shapton
Nora Eldridge är arg och besviken, hon inser att hon har blivit bestulen på sitt liv. När hon så möter familjen Shahid känner hon livskraften återkomma. Kulturskribent Martin Lagerholm läser en bladvändare om en självförintande kvinna, ”Kvinnan på övervåningen” av Claire Messud.

Världen Idag - 23 feb 17 kl. 00:01

Mina drömmar behöver förfinas, hela tiden. Motiven behöver skärskådas, skalas bort, odlas och vattnas.

På kvällarna sätter vi oss på sängen, hela familjen, för att läsa Bibeln och be tillsammans, och varje kväll har min nioåriga dotter samma sak hon vill att vi ska be för. ”Be att det ska bli fred på jorden.” Jag vet att det inte är särskilt originellt, men jag tycker om det.

Kristianstadsbladet - 25 jul 13 kl. 09:40

Med drömmar om arbete

Foto: Malin Palm
Jakten på arbete fick Simo Petrovski att lämna sitt hemland Makedonien. Inte bara en gång utan två gånger. Den andra gången tog han med sig familjen till Sverige och Degeberga, där han arrenderar en pizzeria men drömmer om en egen restaurang.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Soporna svämmar över

Familjen Mobergs soptunna i Heden svämmar över. Efter samtal till Vansbro kommun och Dala vatten och avfall utlovas nu hämtning efter tre arbetsdagar.
?

SR - 11 nov 13 kl. 13:39

"Den svenska apans 100 röda drömmar" på Turteatern

Att Joakim Pirinen ritat serier med figurer som Socker-Conny är väl känt. Men Pirinen har också skrivit pjäser som "Familjen Bra", kortprosa och noveller, och tre av prosaböcker "Den svenska apan", "100 noveller av Joakim Pirinen" och den nyss utkomna "Den röda drömmen" är utgångspunkten för TUR-teatern i södra Stockholm som i lördags hade premiär för "Den svenska apans 100 röda drömmar" i regi och bearbetning av Nils Poletti..

Sydsvenskan - 23 dec 14 kl. 04:00

Kulturkrockar och stjärndrömmar på Nørrebro

Det är glädjande att åter se en bra dansk barn- och ungdomsfilm på repertoaren. De har inte varit många under senare år och danskarna har en lång tradition i genren. Här handlar det om musikdrömmar och kulturkrockar på mångkulturella Nørrebro i Köpenhamn.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Oro för ekonomiskt bakslag efter protester

Oron växer för en ekonomisk tillbakagång efter Gula västarnas protester i Frankrike. Samtidigt kommer rapporter om polisbrutalitet under insatserna.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

En död i brinnande lastbil i Danmark

En person har omkommit i en kraftig brand i en lastbil på en parkering på Nordjylland, meddelar polisen. - Klockan 03. 10 får vi in ett larm om en kraftig brand i en lastbil på trafikplatsen.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kan det månne vara ett litet ufo som landat?

Sydöstran - 45 minuter sedan

Socialkontoret ska bli en säkrare arbetsplats

Nu är det klart att socialförvaltningen behåller sina nuvarande lokaler på Östra Storgatan. Däremot kommer nedre plan att byggas om. – Det blir en ny ingång med sluss, det handlar om säkerheten för personalen, säger Miroslav Milurovic (S) ordförande i socialnämnden..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Mikkos unika idé: ”Alla har skrattat åt det”

Bland 2018 års konstrundor runtom i landet lär nog Mikko Vainios variant ha varit den mest udda. – Jag har träffat mycket folk i byn som har skrattat, säger han. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

En sann murvel tackar för sig

En av Sydöstrans mest profilerade – och mest välklädda – journalister håller på att rensa sitt skrivbord för ett nytt liv som pensionär. – Det är med skräckblandad förtjusning jag slutar efter 45 år, säger Björn Mogreen, 66 (som fyller 67 på måndag)..

Sydöstran - 45 minuter sedan

De bygger industrihotell i Sölvesborg

Ett industrihotell för mindre företag kan byggas på Sölve östra industriområde. Inledningsvis handlar det om en investering på runt sju miljoner..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Höjer ersättning i jakt på familjehem

Kommunen har svårt att hitta personer som vill ställa upp som stöd för unga som mår dåligt. Istället ordnar den privata sektorn familjehem, till en hög kostnad. Nu hoppas kommunen att en höjning av ersättningen till familjehemmen ska förändra situationen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Efterlängtade klockor tillbaka i Filippinerna

Balangiga i centrala Filippinerna har fått tillbaka de kyrkklockor som togs av amerikanska soldater som plundrade samhället för mer än 100 år sedan. Barn viftar med klockformade skyltar och tårfyllda invånare samlas för att välkomna de tre klockorna som flögs till Manilla tidigare i veckan.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensk bakom fynd av faraonsk massgrav

50 vuxna och 25 barn begravda för flera tusen år sedan i ett djupt gravschakt från den 18:e dynastin - så lyder det nya fyndet av svenska arkeologen Maria Nilsson och hennes team i fornlämningen Jabal al-Silsila i Egypten. - Det är skelett efter skelett efter skelett, säger hon.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.