Hela Gotland > Nyheter

Saturday, 15 December, 05:44

Hela Gotland - 08 dec 18 kl. 18:55

Insamlingen blev större än de kunde anaTillsammans med sin mamma Evelina Olsson har 10-årige Liam Larshans startat en julklappsinsamling för familjer med en tuff ekonomi..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Evelina Olsson, Liam Larshans

Dela artikeln

485 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insamlingenblev större , ände kunde , ana
YLE - 22 jan 15 kl. 11:23

Rosa bandet-insamlingen gjorde rekord

Rosa bandet-insamlingen bringade in över 1,1 miljoner euro i fjol, vilket är nytt rekord för insamlingen. Insamlingen påverkades positivt av ovanligt många privatdonationer och försäljningen av Rosa bandet, som hade designats av skodesignern Minna Parikka. Insamlingsmedlen går till bröstcancerforskning och ärftlighetsrådgivning.

YLE - 24 dec 13 kl. 08:17

Insamlingen Jul i sinnet samlade ihop 1,2 milj euro

Insamlingen Jul i sinnet har i dag på julafton lyckats samla ihop drygt 1,2 miljoner euro för mindre bemedlade barnfamiljer. Med hjälp av insamlingen har man delat ut 70 euros presentkort till 20 000 barnfamiljer. Målet är att samla 1,4 miljoner euro.

Dagensanalys.se - 04 jan 18 kl. 11:01

ANA tar över WOMMA

I USA och resten av världen pågår det en konsolidering av standarder inom mätning, etik, standarder och annonsering. Senast att nu gå samman för att tackla utmaningarna är ANA och WOMMA. Association of National Advertisers (ANA) i USA har tagit över Word of Mouth Marketing Association (WOMMA) för en okänd summa dollar.

YLE - 07 feb 16 kl. 08:26

Insamlingen Gemensamt ansvar inleds

Insamlingen Gemensamt ansvar inleds idag. Årets insamling har som mål att motverka utslagning bland unga i Uganda och i Finland. I Uganda används medlen till att stöda ungdomars försörjning och yrkesutbildning samt uppföra en yrkesskola i flyktinglägret Rwamwanja i västra Uganda.

YLE - 24 dec 15 kl. 10:08

Rekord för insamlingen Jul i sinnet

Röda Korsets och Mannerheims barnskyddsförbunds gemensamma julinsamling, Jul i sinnet, har fått in en rekordsumma i år. Insamlingen hade fram till julafton inbringat över 1,7 miljoner euro. Det räckte till 22 000 julmatspresentkort, 4 000 fler än för ett år sedan.

Posh24 - 07 apr 11 kl. 09:24

Ana Ginas hemliga skönhetsoperation!Ana Gina (Gina Dirawi) fick en enorm uppsving i bloggvärlden när hon började lägga upp YouTube-klipp på sig själv där hon spelade upp olika karaktärer. Kort därefter blev hon utsedd till "Årets roligaste" på Veckorevyns Bloggawards och framgångarna tog verkligen fart när hon sedan fick sin egen talkshow på SVT.

Ana Gina har själv sagt att hon inte förstår varför man inte kan vara nöjd och trivas med den man är.

News55 - 22 okt 15 kl. 16:49

Claes Elfsberg och Ana Martinez: ”Låt folk jobba så länge de vill!”

I veckan har det varit Seniormässa på Stockholmsmässan i Älvsjö där mängder av utställare medverkat från olika företag, föreningar och det offentliga. Även News55 har varit på plats och idag ledde Artur Ringart ett samtal om åldersdiskriminering med Ana Martinez och Claes Elfsberg från stora scenen. I september intervjuades Claes Elfsberg i News55 och då uttalade han sig om att arbeta även efter 67: ”Jag tycker om att arbeta, jag har turen att inte vara kroppsligt utsliten och jag tror att arbetsgemenskapen är viktig för de flesta.

Posh24 - 31 okt 11 kl. 08:38

Ana Gina ska rädda Melodifestivalen!

Förra veckan fick vi höra att Sarah Dawn Finer skulle vara en av programledarna för Melodifestivalen och vi blev jätteglada. Man avslöjade inte vilka som skulle stå vid hennes sida, men att Sarah inte skulle stå ensam stod klart. Nu vet vi i alla fall att det är Ana Gina som är tänkt att locka den yngre publiken!

Posh24 - 14 jan 13 kl. 16:44

Gina "Ana Gina" Dirawis extrema viktras gör fansen oroliga!

Tv- och bloggstjärnan Ana Gina, som egentligen heter Gina Dirawi, har under sin tid i rampljuset varit en förebild för många unga tjejer. En fråga som legat henne varmt om hjärtat är den ständiga vikthetsen mot tjejer i dagens samhälle, och hur hon tycker det är fel. "Jag anser att denna viktpropaganda har förgiftat all världens kvinnor", skrev hon i ett inlägg i augusti.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 15 kl. 17:09

Ana varslar 40 anställda i Saab-städer

Bilförsäljaren Ana i Trollhättan och Vänersborg varslar 40 anställda. Beskedet lämnades under måndagseftermiddagen.En anledning är att det inte kommer ut tillräckligt med nya Saab-bilar på marknaden och Ana måste inrikta sig på andra bilmärken för att kunna möta framtiden, uppger lokala medier, och dessutom satsar man på annan verksamhet i skuggan av Saab.

Sydsvenskan - 09 feb 15 kl. 17:09

Ana varslar 40 anställda i Saab-städer

Bilförsäljaren Ana i Trollhättan och Vänersborg varslar 40 anställda. Beskedet lämnades under måndagseftermiddagen.En anledning är att det inte kommer ut tillräckligt med nya Saab-bilar på marknaden och Ana måste inrikta sig på andra bilmärken för att kunna möta framtiden, uppger lokala medier, och dessutom satsar man på annan verksamhet i skuggan av Saab.

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 7 timmar sedan

Från långdistans till näringsliv på årets sista Mediabaren

Ett smörgåsbord av samtalsämnen dukades upp när Mediabaren åter igen intog Wisby Strand..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Två bilar kolliderade i Fårösund

Klockan 15..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Ovanlig luciabild väcker stor uppmärksamet

Förre GT-fotografen Tommy Söderlund har tagit en bild på årets gotländska luciatåg som väckt mycket uppmärksamhet i sociala medier..

Hela Gotland - 10 timmar sedan

Gotländskt band släpper ny skiva

Ida Andersson band är tillbaka med ett nytt album, vilket firas med releasefest och spelning på Club Rocknight..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Polisen varnar föräldrar för ungdomsfester

Förra helgen tvingades polisen avbryta två stökiga bygdegårdsfester på Gotland..

Hela Gotland - 12 timmar sedan

Hon nördar ner sig i nya podden

Nu tar den uråldriga konstformen körsång steget in i den digitala eran..

Hela Gotland - 13 timmar sedan

BESLUT: Regionen fortsätter sponsra DBW – i tio år

Sällskapet DBW kommer fortsatt att få miljonstöd av Region Gotland för att driva Botaniska trädgården i Visby..

Hela Gotland - 15 timmar sedan

BESLUT: Misstänkt kyrkovandal häktades

En av de två män som suttit anhållna misstänkta för vandaliseringen av Hogrän kyrka samt ett flertal stölder från andra gotländska kyrkor har begärts häktad av åklagare Mats Wihlborg..

Hela Gotland - 14 timmar sedan

Slutet närmar sig för närgångna rävar i Hemse

Flera vittnesmål om närgångna rävar har kommit in från Hemse..

Hela Gotland - 14 timmar sedan

Musikaliskt nygammal jul firas i domkyrkan

Blandad musik bjuds vid fredagens stora julkonsert ”En nygammal jul” med bland andra Orsa Spelmän i domkyrkan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.