Hela Gotland > Nyheter

Saturday, 16 February, 16:39

Liknande nyheter

Taggar: Insamlingenblev större , ände kunde , ana
YLE - 22 jan 15 kl. 11:23

Rosa bandet-insamlingen gjorde rekord

Rosa bandet-insamlingen bringade in över 1,1 miljoner euro i fjol, vilket är nytt rekord för insamlingen. Insamlingen påverkades positivt av ovanligt många privatdonationer och försäljningen av Rosa bandet, som hade designats av skodesignern Minna Parikka. Insamlingsmedlen går till bröstcancerforskning och ärftlighetsrådgivning.

YLE - 24 dec 13 kl. 08:17

Insamlingen Jul i sinnet samlade ihop 1,2 milj euro

Insamlingen Jul i sinnet har i dag på julafton lyckats samla ihop drygt 1,2 miljoner euro för mindre bemedlade barnfamiljer. Med hjälp av insamlingen har man delat ut 70 euros presentkort till 20 000 barnfamiljer. Målet är att samla 1,4 miljoner euro.

Dagensanalys.se - 04 jan 18 kl. 11:01

ANA tar över WOMMA

I USA och resten av världen pågår det en konsolidering av standarder inom mätning, etik, standarder och annonsering. Senast att nu gå samman för att tackla utmaningarna är ANA och WOMMA. Association of National Advertisers (ANA) i USA har tagit över Word of Mouth Marketing Association (WOMMA) för en okänd summa dollar.

YLE - 07 feb 16 kl. 08:26

Insamlingen Gemensamt ansvar inleds

Insamlingen Gemensamt ansvar inleds idag. Årets insamling har som mål att motverka utslagning bland unga i Uganda och i Finland. I Uganda används medlen till att stöda ungdomars försörjning och yrkesutbildning samt uppföra en yrkesskola i flyktinglägret Rwamwanja i västra Uganda.

YLE - 24 dec 15 kl. 10:08

Rekord för insamlingen Jul i sinnet

Röda Korsets och Mannerheims barnskyddsförbunds gemensamma julinsamling, Jul i sinnet, har fått in en rekordsumma i år. Insamlingen hade fram till julafton inbringat över 1,7 miljoner euro. Det räckte till 22 000 julmatspresentkort, 4 000 fler än för ett år sedan.

Posh24 - 07 apr 11 kl. 09:24

Ana Ginas hemliga skönhetsoperation!Ana Gina (Gina Dirawi) fick en enorm uppsving i bloggvärlden när hon började lägga upp YouTube-klipp på sig själv där hon spelade upp olika karaktärer. Kort därefter blev hon utsedd till "Årets roligaste" på Veckorevyns Bloggawards och framgångarna tog verkligen fart när hon sedan fick sin egen talkshow på SVT.

Ana Gina har själv sagt att hon inte förstår varför man inte kan vara nöjd och trivas med den man är.

News55 - 22 okt 15 kl. 16:49

Claes Elfsberg och Ana Martinez: ”Låt folk jobba så länge de vill!”

I veckan har det varit Seniormässa på Stockholmsmässan i Älvsjö där mängder av utställare medverkat från olika företag, föreningar och det offentliga. Även News55 har varit på plats och idag ledde Artur Ringart ett samtal om åldersdiskriminering med Ana Martinez och Claes Elfsberg från stora scenen. I september intervjuades Claes Elfsberg i News55 och då uttalade han sig om att arbeta även efter 67: ”Jag tycker om att arbeta, jag har turen att inte vara kroppsligt utsliten och jag tror att arbetsgemenskapen är viktig för de flesta.

Posh24 - 31 okt 11 kl. 08:38

Ana Gina ska rädda Melodifestivalen!

Förra veckan fick vi höra att Sarah Dawn Finer skulle vara en av programledarna för Melodifestivalen och vi blev jätteglada. Man avslöjade inte vilka som skulle stå vid hennes sida, men att Sarah inte skulle stå ensam stod klart. Nu vet vi i alla fall att det är Ana Gina som är tänkt att locka den yngre publiken!

Posh24 - 14 jan 13 kl. 16:44

Gina "Ana Gina" Dirawis extrema viktras gör fansen oroliga!

Tv- och bloggstjärnan Ana Gina, som egentligen heter Gina Dirawi, har under sin tid i rampljuset varit en förebild för många unga tjejer. En fråga som legat henne varmt om hjärtat är den ständiga vikthetsen mot tjejer i dagens samhälle, och hur hon tycker det är fel. "Jag anser att denna viktpropaganda har förgiftat all världens kvinnor", skrev hon i ett inlägg i augusti.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 15 kl. 17:09

Ana varslar 40 anställda i Saab-städer

Bilförsäljaren Ana i Trollhättan och Vänersborg varslar 40 anställda. Beskedet lämnades under måndagseftermiddagen.En anledning är att det inte kommer ut tillräckligt med nya Saab-bilar på marknaden och Ana måste inrikta sig på andra bilmärken för att kunna möta framtiden, uppger lokala medier, och dessutom satsar man på annan verksamhet i skuggan av Saab.

Sydsvenskan - 09 feb 15 kl. 17:09

Ana varslar 40 anställda i Saab-städer

Bilförsäljaren Ana i Trollhättan och Vänersborg varslar 40 anställda. Beskedet lämnades under måndagseftermiddagen.En anledning är att det inte kommer ut tillräckligt med nya Saab-bilar på marknaden och Ana måste inrikta sig på andra bilmärken för att kunna möta framtiden, uppger lokala medier, och dessutom satsar man på annan verksamhet i skuggan av Saab.

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 15 minuter sedan

Stulen bil hittad långt från brottsplatsen

En bil anmäldes stulen i Visby under fredagen..

Hela Gotland - 1 timme sedan

Rekordår – och nästan bästa hotell

Högsta omsättningen någonsin och ökad marknadsandel..

Hela Gotland - 2 timmar sedan

SPORTCHEFEN: "En enorm förlust för Fardhem"

Under fredagen kom det tragiska beskedet den gotländske fotbollsprofilen Ole Nyman, 58, avlidit..

Hela Gotland - 2 timmar sedan

Grundaren av katthemmet vill ta över igen

Birgitta Wintland öppnade Gotlands katthem på sin och makens gård i Follingbo 2004..

Hela Gotland - 3 timmar sedan

Gotlänning tog hem prestigefullt musikpris

Twin Pigs, med Hemsesonen Erik Melin, var 2016 nominerade till P3 Guld..

Hela Gotland - 3 timmar sedan

40-åring häktad för kvinnofridskränkning

Den gotländske man som i veckan anhölls misstänkt för grov kvinnofridskränkning häktades på fredagen..

Hela Gotland - 3 timmar sedan

Vamlingar kräver bättre mobilnät

På södra Gotland har man tröttnat på bristerna i mobil- och telefonnätet..

Hela Gotland - 4 timmar sedan

Här är trion som gör upp om GT-guldet

På idrottsgalan I kväll är det dags att presentera 2018 års vinnare av Gotlands Tidningars guldmedalj för årets idrottsprestation..

Hela Gotland - 5 timmar sedan

Bolin: ”Jag har alltid varit först”

Han har alltid gjort poäng..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Julia föddes utan livmoder– nu kan hon få barn

När Julia Svanborg var 16 år fick hon veta att hon saknade en livmoder och aldrig skulle kunna bli gravid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.