BT > Nyheter

Saturday, 15 December, 06:22

BT - 08 dec 18 kl. 16:55

Efter rasistiska Facebook-kommentaren – äldre Boråskvinna dömsKvinnan i 80-årsåldern från Borås skrev rasistiska kommentarer på Facebook. Hela tiden har hon hävdat att det inte var hon som skrev inläggen. Nu döms hon för hets mot folkgrupp..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Facebook, Boråskvinna, Borås

Dela artikeln

2063 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter rasistiska, Facebook-kommentaren, äldre, Boråskvinna, döms
BT - 28 aug 14 kl. 11:22

Hotade Boråskvinna på Facebook ? åtalas

"Jag kommer att hämnas i det här livet elr nästa…du och din familj kommer aldrig att vara säkra…” En man i 25-årsåldern åtalas nu för att på Facebook ha hotat och ofredat en Boråskvinna som är i samma ålder. Han nekar. Enligt åtalet handlar det om flera inlägg med stötande och kränkande innehåll och mannen har också skrivit att han suttit i fängelse för våldtäkt.

BT - 06 sep 16 kl. 10:50

Boråskvinna fälld för förtal av sexdömd man

En Boråskvinna som åtalades för att ha hängt ut en sexdömd man på Facebook dömdes på tisdagen till villkorlig dom och 40 dagsböter..

BT - 02 feb 16 kl. 09:45

Boråskvinna riskerar åtal för inlägg på Facebook

En ung kvinna i Borås misstänks för grovt förtal och brott mot personuppgiftslagen sedan hon gjort ett inlägg på Facebook som delats av många och fått mycket stor spridning..

BT - 28 aug 14 kl. 11:22

Hotade kvinna på Facebook ? åtalas

"Jag kommer att hämnas i det här livet elr nästa…du och din familj kommer aldrig att vara säkra…” En man i 25-årsåldern åtalas nu för att på Facebook ha hotat och ofredat en Boråskvinna som är i samma ålder. Han nekar. Enligt åtalet handlar det om flera inlägg med stötande och kränkande innehåll och mannen har också skrivit att han känner en våldtäktsman som suttit i fängelse och blivit hennes nya beundrare.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Oro för ekonomiskt bakslag efter protester

Oron växer för en ekonomisk tillbakagång efter Gula västarnas protester i Frankrike. Samtidigt kommer rapporter om polisbrutalitet under insatserna.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Svensk bakom fynd av faraonsk massgrav

50 vuxna och 25 barn begravda för flera tusen år sedan i ett djupt gravschakt från den 18:e dynastin - så lyder det nya fyndet av svenska arkeologen Maria Nilsson och hennes team i fornlämningen Jabal al-Silsila i Egypten. - Det är skelett efter skelett efter skelett, säger hon.(TT).

BT - 30 minuter sedan

En död i brinnande lastbil i Danmark

En person har omkommit i en kraftig brand i en lastbil på en parkering på Nordjylland, meddelar polisen. - Klockan 03. 10 får vi in ett larm om en kraftig brand i en lastbil på trafikplatsen.

BT - 45 minuter sedan

Efterlängtade klockor tillbaka i Filippinerna

Balangiga i centrala Filippinerna har fått tillbaka de kyrkklockor som togs av amerikanska soldater som plundrade samhället för mer än 100 år sedan. Barn viftar med klockformade skyltar och tårfyllda invånare samlas för att välkomna de tre klockorna som flögs till Manilla tidigare i veckan.(TT).

BT - 1 timme sedan

Efterlyser mer fokus på landsbygdens utveckling

Att planera ett samhälle på landsbygden är inte samma sak som i en storstad. Det var ämnet under en dag med föreläsningar och workshops under namnet Rural talks på Väveriet i Uddebo. .

BT - 1 timme sedan

Löfte om korrekt process för Huawei-chef

USA och Kanada uppmanar Kina att släppa de två kanadensare som utreds i Kina, och lovar samtidigt att Huawei-chefen som gripits i Kanada ska få en korrekt rättslig process.(TT).

BT - 1 timme sedan

Professorsanställning får backning

Anställningen av en professor vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå måste göras om, enligt ett beslut från överklagandenämnden för högskolan. Enligt Västerbottens-Kuriren sökte många den utlysta tjänsten. Tre sakkunniga granskande de sökande och placerade två kandidater i topp.

BT - 1 timme sedan

Volvotoppen om Borås bils framgång:”Vi levererar på de löften vi ger”

Borås bil blev Årets Sjuhäradsstyrelse 2018 för sitt aktiva arbete och stabila framgång. – För att ha en välfungerande styrelse måste man verkligen uttrycka vad man tycker... även om det kan kännas lite obekvämt, säger styrelseordförande Peter Hansson..

BT - 2 timmar sedan

Rika får andra sjukdomar än fattiga

Infektionssjukdomar slår olika i samhället, enligt en ny svensk studie.(TT).

BT - 1 timme sedan

Ingen fri kollektivtrafik för unga i sommar

Det blir ingen andra och tredje sommar där ungdomar kan åka kollektivtrafik gratis. I och med att Moderaternas och Kristdemokraternas budgetförslag röstades igenom i riksdagen, med hjälp av Sverigedemokraterna, dras det statliga bidraget på 350 miljoner kronor för 2019 in.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.