Expressen > Nyheter

Saturday, 16 February, 17:28

Expressen - 08 dec 18 kl. 16:14

Polisen: Hundar blir levande måltavlor för kriminellaNu larmar polisens hundförare om brottslingars allt fler och råare överfall på deras fyrfota kolleger. Polishunden Eddy, 8, fick ett psykiskt trauma efter att ha blivit misshandlad med hammare. – Hans tillit till människor fick sig en knäck, från den ena dagen till den andra blev han helt enkelt en elakare hund. Innan hade han tagit för givet att alla var snälla, även ”busarna”, säger Eddys förare till Aftonbladet. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eddy, Eddys, Aftonbladet

Dela artikeln

15808 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Hundarblir , levande, måltavlorför , kriminella
Västerbottens Folkblad - 02 jul 15 kl. 14:52

”Levande måltavlor” på paintball hos åklagare

Inlägget på Facebooksidan förde fram en paintballkväll med ”levande måltavlor”. En koppling gjordes till de romer som befinner sig på paintballbanan nära Klockarbäcken. Nu har inlägget blivit ett fall för åklagare.

VBL - 08 okt 12 kl. 18:07

Poliser övar med hundar i centrum

Polisinrättningen i Österbotten ordnar utbildningsdagar för polishundsförare den här veckan. I morgon tisdag kommer poliser, hundar och "måltavlor" att synas i gatubilden i Vasa..

Aftonbladet - 26 okt 18 kl. 21:50

Polisen: ”Vi är måltavlor”

GöteborgsPosten - 28 jun 13 kl. 06:00

Tjuvarnas nya måltavlor

Mammor med barnvagn är ficktjuvarnas nya måltavlor i shoppingvimlet. Nu riktar polisen in sig speciellt på att hålla de långa fingrarna borta från barnvagnarna..

Sydsvenskan - 05 dec 18 kl. 09:00

Skjuta kan man göra på måltavlor istället

”En naturupplevelse är att gå ut i skogen och se djuren levande, inte döda.”.

SmålandsPosten - 31 dec 14 kl. 10:54

Polisen blev måltavla för raketbeskjutning

Ett 50-tal barn med raketer och smällare ställde till oro i Arabyområdet under tisdagskvällen. En förrådsbyggnad vid Centrumskolan blev brandskadad.När polis kom till platsen blev de beskjutna och åkte därifrån.

NT - 23 jun 12 kl. 10:37

Polisen: Ficktjuvarnas måltavlor - kvinnor

Polisen har sett en ökning av antalet plånboksstölder på sistone. Enligt polisen är det uteslutande kvinnor som drabbats..

Kristianstadsbladet - 04 aug 14 kl. 07:45

Kakmonstret i trubbel hos polisen

Amerikanska ikoner som Spindelmannen, Frihetsgudinnan och den lurviga dockan Elmo har blivit måltavlor för New York-polisen.
Figurerna flockas i sina stora dräkter på populära turiststråk och uppträder enligt stadshuset ibland bryskt när de begär pengar för att låta sig fotograferas. - Det här har gått för långt, säger borgmästaren Bill de Blasio till tidningen The Guardian.

UNT - 04 aug 14 kl. 07:45

Kakmonstret i trubbel hos polisen

Amerikanska ikoner som Spindelmannen, Frihetsgudinnan och den lurviga dockan Elmo har blivit måltavlor för New York-polisen..

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 14 kl. 07:51

Kakmonstret i trubbel hos polisen

Amerikanska ikoner som Spindelmannen, Frihetsgudinnan och den lurviga dockan Elmo har blivit måltavlor för New York-polisen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Universitetsbyggnad rasade – flera befaras vara fast

En universitetsbyggnad i Sankt Petersburg har kollapsat, rapporterar den ryska nyhetsbyrån TASS.Flera personer befaras ha fastnat under rasmassorna..

Expressen - 30 minuter sedan

Helt stopp för tåg på södra stambanan

Det är stopp på södra stambanan mellan Lund och Eslöv. Orsaken är en olycka.– Det har inträffat en olycka.

Expressen - 30 minuter sedan

Kolla om du är en pensionsvinnare

Den nya pensionsuppgörelsen har skapat både vinnare och förlorare. En fjärdedel kommer att missgynnas, medan minst lika många kommer tjäna på en höjd pensionsålder.– De är vinnarna, säger Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten..

Expressen - 30 minuter sedan

Varannandagsväder under hela sportlovet

Den som tänker sig utomhusaktiviteter med ungarna under sportlovet kan ha nytta av att läsa väderprognosen och planera – för vädret skiftar nästan varenda dag.– Som helhet blir det ändå varmare än normalt för andra halvan av februari, säger meteorologen Lasse Rydqvist..

Expressen - 30 minuter sedan

Annie Lööfs press på KD och M

Annie Lööf vill samla Alliansen till nästa val.Nu menar hon att Moderaterna och Kristdemokraterna står inför ett ”vägval”.– Det ligger ett tryck hos M och KD nu, säger hon till Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Räddningstjänst har larmats om en brand i ett flerfamiljshus i Växjö.Polis är på plats för att bistå räddningstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Bil står i lågor på E6: ”Helt övertänd”

En bil har börjat brinna på E6 utanför Uddevalla på lördagen.– Det är en bil som börjat brinna under färd, den ska vara helt övertänd, säger Malin Pettersson, teamledare vid SOS Alarm.Räddningstjänsten är på väg till platsen.

Expressen - 2 timmar sedan

30-åringen mobbad – för sin ”äckliga” gravidmage

Från vecka 14 och framåt fick småbarnsmamman och Instagramprofilen Elisha Bakes motta näthat, glåpord och påhopp.Allt på grund av hur hennes gravida mage såg ut.– Det är väldigt sårande, säger hon till The Sun..

Expressen - 3 timmar sedan

Bil och mc i krock – okänt skadeläge

En personbil och en motorcykel har kolliderat i Höganäs.Skadeläget är oklart..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens nya taktik i sökandet efter Velmira

Under lördagen inleddes en ny sökinsats efter Velmira, 34, som misstänks ha blivit mördad i Avesta.Hennes make greps i Slovenien – men polisen tror att kroppen kan ha dumpats redan på väg ut ur staden.– Vi har goda anledningar att leta på de här platserna, säger polisens presstalesperson Stefan Dangardt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.