YA > Lokalt

Saturday, 16 February, 16:47

Liknande nyheter

Taggar: Vädret, Polferries, ställerin , färjor, Unity, line, seglar
Nyan - 30 okt 17 kl. 08:03

Eckerö ställer in flera turer idag

M/S Eckerö ställer in flera avgångar idag, inte bara 8.30-turen från Berghamn utan även avgångarna från Grisslehamn klockan 10  och från Eckerö klockan 13.30 på grund av det hårda väder.

GöteborgsPosten - 31 dec 18 kl. 22:04

Stena Line ställer in färjor på grund av vädret

Stena Line ställer in färjor under nyårsdagen på grund av väderläget. Och även under onsdagen kommer det fortsätta att blåsa..

Sydöstran - 01 jan 19 kl. 17:00

Inför stormen: Stena Line ställer in avgångar

Stena Line ställer in flera färjor mellan Karlskrona och Gdynia under onsdagen. Anledningen är det dåliga vädret som väntas. .

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 09:07

Inställda Gotlandsfärjor i blåsten

Blåsigt väder ställer till det för Gotlandsresenärer. Två båtturer mellan Visby och Nynäshamn har ställts in på grund av vindarna, en från Visby klockan 7 i morse och vändande tur vid 11-tiden. Det är de mindre snabbåtarna som berörs, eftersom de är mer väderkänsliga än de större färjorna.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 09:07

Inställda Gotlandsfärjor i blåsten

Blåsigt väder ställer till det för Gotlandsresenärer. Två båtturer mellan Visby och Nynäshamn har ställts in på grund av vindarna, en från Visby klockan 7 i morse och vändande tur vid 11-tiden. Det är de mindre snabbåtarna som berörs, eftersom de är mer väderkänsliga än de större färjorna.

Expressen - 07 jul 15 kl. 09:34

Färjor ställs in i det blåsiga vädret

Blåsigt väder ställer till det för Gotlandsresenärer. Två båtturer mellan Visby och Nynäshamn har ställts in på grund av vindarna, en från Visby klockan 7 i morse och vändande tur vid 11-tiden..

GöteborgsPosten - 07 nov 16 kl. 20:46

Vintervädret ställer till problem

Lastbilar som åker av vägen, inställda färjor, handledsskador – och "snökanoner" över Gotland. Och mer snö och kyla är att vänta..

UNT - 07 nov 16 kl. 20:46

Vintervädret ställer till problem

Lastbilar som åker av vägen, inställda färjor, handledsskador - och "snökanoner" över Gotland..

YA - 18 dec 13 kl. 06:30

Ystads hamn får ökad konkurrens

Arkivfoto: Sprisse Nilsson
Rederiet TT-Line sätter vid årsskiftet in en ny färja mellan Trelleborg och Swinoujscie. Den ökande konkurrensen påverkar också Ystads hamn, enligt hamnchefen i Ystad, Björn Boström.
– Det är klart att det initialt påverkar Ystad negativt.

BT - 28 okt 13 kl. 14:18

Alla tåg i södra Sverige ställs in

Ovädret Simone är på väg hit och klass 3-varning råder i stora delar av västra och södra Sverige. I eftermiddag stoppas all passagerartrafik med tåg i södra Sverige.I Storbritannien har stormen, som där kallas St Jude, krävt flera människoliv och hus har raserats av blåsten.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Ockuperade sjukhuset – men nu har han flytt Skåne: ”Blev plan B”

Olof Eliasson från Komstad bröt foten och nekades korttidsboende av Simrishamns kommun. Han valde då att ockupera lasarettet i Ystad. Nu har han lämnat både sjukhus och Skåne och flytt till Stockholm.

YA - Igår: 15:14

Åtal för rattfylleri hamnen

En man i 40-årsåldern åtalas för rattfylleri efter en kontroll i hamnen i januari..

YA - Igår: 11:05

Misstänkt valptjuv var tavelhälare

Jakten på valptjuvarna fick en oväntad vändning för en av de misstänkta. Vid en husrannsakan hemma hos mannen hittades ett stort antal tavlor, stulna från en privat bostad i Löderup. Mannen misstänks därför för grovt häleri, istället för valpstöld..

YA - Igår: 10:22

Våren är här – om man ska tro SMHI: ”Ser lovande ut”

I dag börjar våren. Åtminstone enligt SMHI:s definitioner och förutsatt att meteorologerna har rätt i sina prognoser för den närmaste veckan. Någon vinter bidde det aldrig längs sydkusten..

YA - I förrgår: 00:01

Trafikfarlig skylt ska äntligen flyttas

Bilister som ska svänga ut från Björkvallsvägen på väg 19 har under lång tid fått göra det utan full sikt åt vänster. En stor skylt skymmer trafiken söderifrån..

YA - I förrgår: 00:01

Ystadsbor har satt betyg på kommunens bygglovsenhet: ”Positiv bild”

Bygglovsenheten i Ystads kommun får höjt betyg på alla punkter i en enkät som skickats ut till bygglovssökande. – Det är en ganska positiv bild av bygglovshanteringen, säger Stefan Engdahl (M), ordförande i myndighetsnämnden..

YA - I förrgår: 00:01

Eleverna är konstnärer när skolan ska smyckas

När den nya skolan Källan ska få konstnärlig utsmyckning, tar kommunen hjälp av eleverna. I en workshop gav de form åt skolgårdens vattenlek och kom med förslag på hur skolans mötesplats Navet kan utsmyckas. – Kul med vatten på skolgården, säger Moa Ström som själv blir elev på den nya skolan..

YA - I förrgår: 00:01

Grannbråk om takterrass och swimmingpool på villatomt: ”Kommer att störa”

Villaägarna i Köpingebro har utan framgång försökt stoppa grannarna från att bygga en solterrass och swimmingpool. De har överklagat kommunens bygglovsbeslut till både länsstyrelsen och mark- och miljödomstolen, men fått nej..

YA - I förrgår: 19:31

Olycka vid Hamngatan – flera bilar inblandade

Strax efter klockan 19 krockade flera bilar i korsningen Hamngatan/Österleden i Ystad..

YA - I förrgår: 18:30

Stulna valparna kan ha sålts på Österlen: ”Kontakta polisen”

Golden retriever-valparna som stals vid ett rån i Önnestad kan vara sålda på Österlen. Polisen vädjar nu till eventuella valpköpare att höra av sig. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.