Expressen > Nyheter

Saturday, 15 December, 23:50

Liknande nyheter

Taggar: Polisensnya , varningför , terrori , julhandeln
Länstidningen i Jämtland - 27 mar 16 kl. 17:30

Polisens varning gör ingen skada

Vad hände? Jag lämnades med en del tankar efter polisens varning till kvinnor om att gå ensamma på kvällarna. Det är klart att det blir ett märkligt resonemang, alla vill vi ju ha ett tryggt samhälle med trygga gator, där en varning av detta slag inte ska behövas.

Nya Wermlands Tidningen - 01 dec 16 kl. 19:50

Polisens varning kan rädda julen

Här är polisens varning som kan rädda julen.Göm klapparna – för tjuven.– Vi förväntar oss att det kommer en inbrottsvåg..

GöteborgsPosten - 03 dec 17 kl. 12:28

Polisens varning: "Stöldligornas säsong är här"

Julhandeln är i fullgång och med den dyker enligt polisen även de utländska stöldligorna upp. Polisens presstalesman Stefan Gustafsson uppmanar därför alla människor att aktivt agera för att inte drabbas. – Det går inte väsa, det krävs kraftfulla varningar för att folk ska förstå, de här ligorna finns överallt, säger Gustafsson..

Expressen - 15 dec 17 kl. 19:00

Polisens varning: Så stjäl tjuvarna dina julklappar

Varje år ser polisen en ökning av inbrott i bilar under julhandeln. Tjuvarna tar sig in i ett parkerat fordon – och stjäl diverse påsar och paket.Nu berättar polisen hur du bäst skyddar dig från att bli utsatt..

Expressen - 30 jun 16 kl. 11:55

Polisens varning: "Vi kör dig till häktet"

"Lämnar du din hund i en varm bil så kör vi dig till häktet!" Så lyder Florida-polisens officiella varning till alla hundägare efter att ha räddat en liten valp genom att krossa en bilruta, skriver New York Daily News..

GT - 16 jul 17 kl. 07:00

Polisens varning: Här flockas de kriminella

Nu går polisen ut med en skarp varning inför Gothia cup i Göteborg.Polisen förväntar sig att olika typer av kriminella grupperingar – såsom ficktjuvar, vägpirater, bedragare och våldsamma rånare – kommer att dras som magneter till staden under den fullspäckade veckan.– Vi märkte en ökning under Partille cup, och under Gothia förväntar vi oss att det kommer att vara så i ännu större omfattning, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

Expressen - 24 mar 18 kl. 07:48

Polisens varning: Åk med eftertanke

Snart är det påsklov och många reser till fjällen.Nu går polisen i region Nord ut med en varning för den stora lavinfaran. I torsdags omkom en man i Jämtland i en snölavin.

Expressen - 27 jul 18 kl. 12:06

Polisens varning i hettan: Se upp för höbedragarna

Här är polisens nya varning i värmen:Se upp för höbedragare.”En plötslig och dramatisk hög efterfrågan skapar dessvärre också en mycket gynnsam situation för kriminella”, skriver polisen på Facebook.– Typiskt dessa bedragare, säger nationelle bedrägeriexperten Jan Olsson..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Så kollar tjuvarna om du är hemmaNytt bedrägeri

När Pekka Jussi från Sandviken skulle åka till jobbet på torsdagsmorgonen noterade han att allt inte var sig likt. På farstun utanför ytterdörren hade någon placerat ut två vita stenar. – Det var vid sextiden ungefär som jag såg att de låg där.

GT - 06 dec 14 kl. 21:24

Polisens varning: "Det är vansinnigt halt"

Blixthalkan har på lördagen slagit till med full kraft i Västsverige – och lämnat många olyckor i sina spår. Nu går polisen ut med en varning till allmänheten. – Det här är den första riktiga halkchocken för i år.

GT - 01 apr 15 kl. 15:58

Polisens varning: Se upp för båtmotorligan

På tisdagen greps en person som hade tre stulna båtmotorer i bilen. Det får polisen att gå ut med en varning lagom till påskhelgen. De tror att en internationell liga är på väg till Fyrbodal, skriver Bohusläningen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Pojkar försökte råna kvinna i 80-årsåldern

Två pojkar på 15–16 år försökte på lördagskvällen råna en kvinna i 80-årsåldern i centrala Helsingborg. En förbipasserande ingrep och skrämde bort dem..

Expressen - 30 minuter sedan

Man knivskuren och rånad på sin jacka

Minst tre män attackerade sent på lördagskvällen en man i centrala Helsingborg med kniv och tvingade honom att lämna ifrån sig sin jacka.Han fördes till sjukhus men ska inte ha blivit livshotande skadad.Texten uppdateras.

Expressen - 1 timme sedan

Bernie Sanders hyllar Greta Thunberg

Greta Thunberg fortsätter väcka beundran världen över. Nu senast är det den amerikanske senatorn Bernie Sanders som hyllar den unga svenskans miljöengagemang.”Denna 15 år gamla klimataktivist uppmanade precis världens ledare att ta tag i klimatförändringarna”, skriver Sanders på Facebook..

Expressen - 1 timme sedan

SD-ledamoten sitter kvar efter Flashbackhärvan

SD:s riksdagsledamot Jonas Millard startade år 2002 ett konto på Flashback som postat mängder av kvinnohatiska inlägg, avslöjade DN tidigare i veckan.  Millard förnekade dock att han skrivit de grovt inläggen.Han behåller sin riksdagsplats, efter en dialog med gruppledningen i riksdagen.

Expressen - 2 timmar sedan

Vit jul? Glöm det! Det blir rått, grått och vått

Det faller snö både under söndagen och framåt torsdag.Men det finns ändå ingen chans att julen blir vit i Skåne. Uppåt Småland finns kanske en viss möjlighet – men den är inte stor.

Expressen - 3 timmar sedan

Valmyndigheten utgår ifrån att vi slipper extraval

Talmannen och Valmyndigheten har haft ett första möte om ett eventuellt extraval. Hamnar vi där får Valmyndigheten organisera två val på kort tid. Enligt Valmyndighetens kanslichef Anna Nyqvist följer man utvecklingen.

Expressen - 3 timmar sedan

Politiker om våldet: ”Väldigt allvarlig kris – måste vakna”

Tolv personer har skjutits till döds i Malmö i år. Samtidigt ökar det grova våldet i flera skånska städer.Politikerna är eniga om att det måste få ett slut – men inte om vad som behöver göras.

Expressen - 4 timmar sedan

Snuskiga detaljen i femåringens leksaksfår

Femåriga Alfie fick en maskeraddräkt och ett tillhörande uppblåsbart får att ta med sig till skolan för julfirandet.Men fåret var inte vilken leksak som helst.– Jag kan inte fatta det här, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, säger mamman Helen Cox till brittiska Metro..

Expressen - 4 timmar sedan

"När jag tar semester kostar det – ibland hyr jag ett plan"

När Danmarksfärjan lägger till alldeles utanför panoramafönstret vibrerar det lite lätt i möblemanget.– Det är viktigt att man har en känsla för sin rörelse. Jag bli påmind varje dag, säger Dan Sten Olsson och ler.

Expressen - 5 timmar sedan

Tobé vill att EU tar krafttag mot kriminella och terrorister

Moderaternas toppnamn i EU-valet, Tomas Tobé, vill satsa att EU satsar mer på brottsbekämpning. Tobé vill bland annat stoppa den fria rörligheten för kriminella och terrorister, rapporterar Aftonbladet.  – Mycket av de problem vi ser just nu, med kriminalitet och oförmåga att hantera invandringsfrågan, behöver lösas mer på europeisk nivå, säger han till tidningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.