GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 16 February, 12:08

Liknande nyheter

Taggar: Tvåtill , sjukhusefter , knivslagsmål
Expressen - 03 aug 15 kl. 11:38

Knivslagsmål i Malmö - en person till sjukhus

Ett knivslagsmål har inträffat på Rosengård i Malmö. En person har förts i ambulans till sjukhus..

GT - 23 aug 15 kl. 09:51

Kvinna till sjukhus efter knivslagsmål

Ett blodigt knivslagsmål i Alingsås på lördagskvällen slutade med att en kvinna fick föras till sjukhus. En annan kvinna greps misstänkt för mordförsök, skriver gp.se..

Skånskan - 10 feb 17 kl. 06:42

Stort knivslagsmål i Göteborg – flera skadade

Under fredagsmorgonen har ett större knivslagsmål pågått i Lunden i Göteborg. ERWP.fif(0)Minst två personer har förts till sjukhus under händelserna som först uppstod i en lägenhet, skriver SVT.

GöteborgsPosten - 12 apr 18 kl. 15:31

Stort knivslagsmål i Göteborg

Ett knivslagsmål mellan 8-10 personer utbröt i Mölndal vid 14-tiden. En person ska vara förd till sjukhus.
– En person är knivskuren i lår och rygg och förd till sjukhus, säger Christer Fuxborg, presstalesperson i region Väst..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 12 kl. 09:29

En till sjukhus efter knivslagsmål

Polisen blev på fredagskvällen kallade till ett knivslagsmål i centrla Storfors. En person fick föras till Karlskoga lasarett..

Expressen - 01 apr 13 kl. 18:51

Två skadade i knivslagsmål

VÄSTERÅS. Vittnen larmade polisen om att fem personer var inblandade i ett knivslagsmål vid en busshållplats i västra Västerås på måndagseftermiddagen. När polisen kom fram fördes två män till sjukhus med lindriga skador..

Expressen - 30 jun 14 kl. 14:07

Skottlossning och knivslagsmål på gala

Under natten arrangerades galan BET Awards i Hollywood. Men firandet av framgångar överskuggades av två dramatiska händelser: ett knivslagsmål under förfesten – och därefter skottlossning under efterfesten. En person ska ha förts till sjukhus, enligt TMZ..

Sydsvenskan - 03 jul 15 kl. 07:05

Flera skadade i knivslagsmål

Polisen larmades till Nybro under torsdagskvällen med anledning av ett knivslagsmål. Tre personer skadades och fick föras till sjukhus.— En person bedöms vara allvarligt skadad, och det är knivskärningar det handlar om, säger P-O Jansson, vakthavande befäl vid Kalmarpolisen.

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 15 kl. 07:05

Flera skadade i knivslagsmål

Polisen larmades till Nybro under torsdagskvällen med anledning av ett knivslagsmål. Tre personer skadades och fick föras till sjukhus.— En person bedöms vara allvarligt skadad, och det är knivskärningar det handlar om, säger P-O Jansson, vakthavande befäl vid Kalmarpolisen.

Expressen - 03 jul 15 kl. 07:13

Flera skadade i knivslagsmål i Nybro

Polisen larmades till Nybro under torsdagskvällen med anledning av ett knivslagsmål. Tre personer skadades och fick föras till sjukhus..

SvD - 03 jul 15 kl. 07:42

Flera skadade i knivslagsmål

Polisen larmades till Nybro under torsdagskvällen med anledning av ett knivslagsmål. Tre personer skadades och fick föras till sjukhus..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Cigarettfimp kan ha startat brand

Det brann i en lägenhet på Mandolingatan i Västra Frölunda sent på fredagskvällen. Den troliga orsaken: en kvarglömd cigarett på balkongen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Flera skadade efter skottdrama i USA

Ett skottdrama har utspelat sig under fredagen utanför staden Chicago i USA. Fyra poliser och flera personer ska vara skadade..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Nedräkningen till våren har börjat

Nästa fredag kan det officiellt vara vår i Göteborg. Under helgen och följande vecka bjuds staden på både sol och plusgrader, vilket kan innebära att vintern är över redan nästa vecka..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Ungdomar kastade sten i Trädgårdsföreningen

Ordningsvakter har larmat polisen efter att mellan femton och tjugo ungdomar har kastat sten inne i Trädgårdsföreningen. Polisen har säkrat sex av ungdomarna..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

400 år gammalt solur utgrävt vid Västlänken

Ett unikt, över 400 år gammalt solur har hittats i Göteborg i samband med utgrävningarna inför Västlänken.
– Jag har aldrig sett något liknande, säger Arkeologernas projektledare Carina Bramstång Plura..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

"De lånade ut det allra finaste de hade"

De lånade ut det allra finaste de hade. Men föräldrarna fick aldrig tillbaka sin Måns, 17. Hans liv slarvades, enligt åklagaren, bort av de som var satta att garantera det.

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Måns drunknade i badkaret – nu åtalas två personer

Måns lämnades utan uppsyn och drunknade i ett badkar på Kofferdalens korttidsboende. Nu åtalas två ur personalen för vållande till annans död..

GöteborgsPosten - Igår: 06:13

Misstänkt mordförsök i Alingsås – två kvinnor gripna

En man ska ha blivit skottskadad under natten till fredag i Sollebrunn i Alingsås kommun. Polisen kallades till platsen och två kvinnor har gripits. Men en misstänkt gärningsman är fortfarande på fri fot..

GöteborgsPosten - Igår: 06:13

Misstänkt mordförsök i Alingsås

En man ska ha blivit skottskadad under natten till fredag i Sollebrunn i Alingsås kommun. Polisen kallades till platsen och två gärningsmän har kunnat gripas. Men en är fortfarande på fri fot..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Polisen utvecklar avancerat övervakningssystem – så ska det fungera

Ansiktsigenkänning, scanning av registreringsskyltar och upptäckt av avvikande beteende – parallellt med polisens storsatsning på kameraövervakning så pågår byggandet av ett avancerat övervakningssystem som ska kunna följa personer över hela landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.