GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 16 February, 17:12

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, knivrånad, vandrarhem
Expressen - 06 mar 16 kl. 07:56

Kvinna knivrånad av två okända män

Natten mot söndagen blev en kvinna knivrånad i Malmö av två okända män. De två rånarna hotade kvinnan och försvann från platsen med hennes mobiltelefon. – Ingen är gripen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

GT - 20 aug 15 kl. 13:23

Kvinna knivrånad av två yngre män

En kvinna har blivit knivrånad av två yngre killar på cykel. Kvinnan var på väg hem efter en simtur när männen stoppade henne. – Männen har hotat henne med kniv, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Expressen - 13 nov 18 kl. 21:13

Kvinna knivrånad – jakt efter gärningsmannen

En kvinna har blivit knivrånad i Kungälv, skriver polisen på sin hemsida.Gärningsmannen flydde platsen och söks nu av polis..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 15 kl. 08:01

Kvinna knivrånad i Helsingborg

En 25-årig kvinna knivrånades av en okänd man i Helsingborg under natten till söndagen..

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:57

Kvinna knivrånad av fem män vid bussen

Natten mot söndag larmade en 19-årig kvinna polisen efter att fem okända, maskerade män knivrånat henne på en busshållplats. De tvingade till sig hennes mobiltelefon och plånbok. – Med tanke på vad de kom över är det väldigt grovt jämfört med vinningen, säger Calle Persson, presstalesman på Skånepolisen..

GT - 10 nov 15 kl. 15:19

Kvinna knivrånad av tre män i Göteborg

Tre unga män har knivrånat en kvinna i Göteborg under tisdagen. Polisen söker nu efter gärningsmännen – som slog till vid en bankomat i närheten av en kyrka. – Vi kommer att spana i området, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Expressen - 07 jul 17 kl. 21:31

Kvinna knivrånad – ambulans till platsen

En kvinna utsattes på fredagen för ett knivrån, uppger SVT Nyheter.Hon blev av med ett halsband och sin plånbok.Kvinnan svimmade i samband med händelsen och ambulans kallades till platsen..

Skånskan - 23 jan 16 kl. 08:20

Kvinna knivrånad på Möllevången

Malmö Strax efter midnatt natten till lördag blev en kvinna knivhotad och rånad av två män på Möllevången.Kvinnan tvingades att lämna ifrån sig sin mobiltelefon och de kontanter hon hade. Hon ska inte ha fått några fysiska skador..

Expressen - 05 maj 17 kl. 06:54

Kvinna knivrånad på sina smycken – ingen gripen

En kvinna blev sent på torsdagskvällen rånad på sina smycken.Två unga gärningsmän hotade kvinnan med en kniv. –  Under knivhot tvingades hon lämna ifrån sig sina ringar som hon hade på sig, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.

GöteborgsPosten - 05 maj 17 kl. 07:29

Kvinna knivrånad på smycken

En kvinna blev sent på torsdagskvällen rånad av två män med kniv i Askim. Ingen är gripen. – Hon var tvungen att lämna ifrån sig sina ringar under knivhot, säger Tommy Nyman som är polisens presstalesperson i Region Väst..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Fler och fler kvinnor föder barn efter 45

Det blir allt vanligare med äldre mammor. De senaste 20 åren har antalet kvinnor i Göteborg som föder barn efter att de fyllt 45 år ökat fyrdubbelt, något som också förenat med risker.
– Det blir en ökad risk för missfall – äggen blir sämre ju äldre man blir, säger Lena Otterlind, sektionschef på förlossningsvården på Sahlgrenska..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Hon blev mamma vid 43 – så ser det ut i din stadsdel

Med 40-årsdagen i nära antågande hade Annika Andersson börjat förlika sig med tanken på ett liv utan barn. Tre år senare blev hon mamma till dottern Moa.
– Det var jättekonstigt och gick jättefort.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Cigarettfimp kan ha startat brand

Det brann i en lägenhet på Mandolingatan i Västra Frölunda sent på fredagskvällen. Den troliga orsaken: en kvarglömd cigarett på balkongen..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Flera skadade efter skottdrama i USA

Ett skottdrama har utspelat sig under fredagen utanför staden Chicago i USA. Fyra poliser och flera personer ska vara skadade..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Nedräkningen till våren har börjat

Nästa fredag kan det officiellt vara vår i Göteborg. Under helgen och följande vecka bjuds staden på både sol och plusgrader, vilket kan innebära att vintern är över redan nästa vecka..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Ungdomar kastade sten i Trädgårdsföreningen

Ordningsvakter har larmat polisen efter att mellan femton och tjugo ungdomar har kastat sten inne i Trädgårdsföreningen. Polisen har säkrat sex av ungdomarna..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

400 år gammalt solur utgrävt vid Västlänken

Ett unikt, över 400 år gammalt solur har hittats i Göteborg i samband med utgrävningarna inför Västlänken.
– Jag har aldrig sett något liknande, säger Arkeologernas projektledare Carina Bramstång Plura..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

"De lånade ut det allra finaste de hade"

De lånade ut det allra finaste de hade. Men föräldrarna fick aldrig tillbaka sin Måns, 17. Hans liv slarvades, enligt åklagaren, bort av de som var satta att garantera det.

GöteborgsPosten - Igår: 14:13

Måns drunknade i badkaret – nu åtalas två personer

Måns lämnades utan uppsyn och drunknade i ett badkar på Kofferdalens korttidsboende. Nu åtalas två ur personalen för vållande till annans död..

GöteborgsPosten - Igår: 06:13

Misstänkt mordförsök i Alingsås – två kvinnor gripna

En man ska ha blivit skottskadad under natten till fredag i Sollebrunn i Alingsås kommun. Polisen kallades till platsen och två kvinnor har gripits. Men en misstänkt gärningsman är fortfarande på fri fot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.