GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 15 December, 06:19

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 17:22

Kvinna knivrånad på vandrarhemPolis larmades till ett vandrarhem i Göteborg efter att en kvinna blivit hotad med kniv och rånad av en annan kvinna. Den misstänkta kvinnan kunde gripas i närheten av polis..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, knivrånad, vandrarhem
Expressen - 06 mar 16 kl. 07:56

Kvinna knivrånad av två okända män

Natten mot söndagen blev en kvinna knivrånad i Malmö av två okända män. De två rånarna hotade kvinnan och försvann från platsen med hennes mobiltelefon. – Ingen är gripen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

GT - 20 aug 15 kl. 13:23

Kvinna knivrånad av två yngre män

En kvinna har blivit knivrånad av två yngre killar på cykel. Kvinnan var på väg hem efter en simtur när männen stoppade henne. – Männen har hotat henne med kniv, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Expressen - 13 nov 18 kl. 21:13

Kvinna knivrånad – jakt efter gärningsmannen

En kvinna har blivit knivrånad i Kungälv, skriver polisen på sin hemsida.Gärningsmannen flydde platsen och söks nu av polis..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 15 kl. 08:01

Kvinna knivrånad i Helsingborg

En 25-årig kvinna knivrånades av en okänd man i Helsingborg under natten till söndagen..

Expressen - 17 nov 13 kl. 09:57

Kvinna knivrånad av fem män vid bussen

Natten mot söndag larmade en 19-årig kvinna polisen efter att fem okända, maskerade män knivrånat henne på en busshållplats. De tvingade till sig hennes mobiltelefon och plånbok. – Med tanke på vad de kom över är det väldigt grovt jämfört med vinningen, säger Calle Persson, presstalesman på Skånepolisen..

GT - 10 nov 15 kl. 15:19

Kvinna knivrånad av tre män i Göteborg

Tre unga män har knivrånat en kvinna i Göteborg under tisdagen. Polisen söker nu efter gärningsmännen – som slog till vid en bankomat i närheten av en kyrka. – Vi kommer att spana i området, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i Region Väst..

Expressen - 07 jul 17 kl. 21:31

Kvinna knivrånad – ambulans till platsen

En kvinna utsattes på fredagen för ett knivrån, uppger SVT Nyheter.Hon blev av med ett halsband och sin plånbok.Kvinnan svimmade i samband med händelsen och ambulans kallades till platsen..

Skånskan - 23 jan 16 kl. 08:20

Kvinna knivrånad på Möllevången

Malmö Strax efter midnatt natten till lördag blev en kvinna knivhotad och rånad av två män på Möllevången.Kvinnan tvingades att lämna ifrån sig sin mobiltelefon och de kontanter hon hade. Hon ska inte ha fått några fysiska skador..

Expressen - 05 maj 17 kl. 06:54

Kvinna knivrånad på sina smycken – ingen gripen

En kvinna blev sent på torsdagskvällen rånad på sina smycken.Två unga gärningsmän hotade kvinnan med en kniv. –  Under knivhot tvingades hon lämna ifrån sig sina ringar som hon hade på sig, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst.

GöteborgsPosten - 05 maj 17 kl. 07:29

Kvinna knivrånad på smycken

En kvinna blev sent på torsdagskvällen rånad av två män med kniv i Askim. Ingen är gripen. – Hon var tvungen att lämna ifrån sig sina ringar under knivhot, säger Tommy Nyman som är polisens presstalesperson i Region Väst..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

En död i brinnande lastbil i Danmark

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Misstänkt utsläpp av farligt ämne i hamnen

Ett farligt ämne ska läcka från en containerbåt i Skandiahamnen i Göteborg. Det är ännu oklart hur omfattande läckan är. Räddningstjänsten är på plats..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Trafik stoppades efter spårvagnskrock

Två spårvagnar krockade i närheten av Doktor Sydows Gata i Guldheden under fredagskvällen. Trafiken stoppades och Västtrafik fick sätta in ersättningsbussar på delar av sträckan..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Man häktas misstänkt för terrorbrott

En man hemmahörande i Västsverige häktades på torsdagseftermiddagen, misstänkt för stämpling till terrorbrott och grovt vapenbrott..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Västsvensk 20-åring begärs häktad för terrorbrott

En västsvensk man i 20-årsåldern har begärts häktad misstänkt för terroristbrott. Häktningsförhandlingen hålls i Göteborgs tingsrätt klockan 14 på fredagen..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Bonusar till forskare vid Handelshögskolan stoppas

Forskare vid Handelshögskolan har under tolv års tid fått tiotusentals kronor i bonusar när deras artiklar publicerats i framstående tidskrifter. Efter en granskning stoppas nu systemet..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Larm om explosion på skola

Ett larm om en explosion på en skola i norra Göteborg inkom till SOS Alarm på fredagsförmiddagen..

GöteborgsPosten - 20 nov 18 kl. 10:43

Åtal mot MUF-medlem skjuts upp

I morgon skulle åklagare Daniel Veivo Pettersson väcka åtal mot den MUF-medlem som efter en konferens misstänks för våldtäkt. Men så kommer det inte att bli.
– Fler personer behöver förhöras, säger han..

GöteborgsPosten - 04 dec 18 kl. 07:30

Benny Augustsson föreslås bli kommunstyrelsens ordförande

Efter att Marie Dahlin avgick i förra veckan blir nu Benny Augustsson Socialdemokraternas kandidat till posten som kommunstyrelsens ordförande.
- Men jag vill inte föregå några demokratiska beslut, säger han..

GöteborgsPosten - 04 dec 18 kl. 18:47

Inga nyårsfyrverkerier i Vänersborg

I år får Vänersborgarna klara sig utan det traditionella fyrverkeriet under nyårsfirandet i staden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.