SVT > Kultur

Saturday, 23 February, 20:42

SVT - 07 dec 18 kl. 16:17

Tre häktade för mord på dansk radioprofilI Danmark har tre män häktats, misstänkta för mordet på radioprofilen Nedim Yasar.
Han blev skjuten i huvudet strax efter releasefesten för en bok som beskriver hans resa från livet som kriminell gängledare till rollen som känd programledare och debattör..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Danmark, Nedim Yasar

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, häktadeför , mord, dansk, radioprofil
Västerbottens Folkblad - 20 okt 15 kl. 16:03

All tre häktade förnekar

Niklas Lindgren utsattes för en livsfarlig misshandel, bedömer åklagaren. De tre häktade männen förnekar brott. Åklagaren menar att de tre häktade männen agerade gemensamt och i samförstånd.

YLE - 11 dec 12 kl. 13:48

Tre häktade för guldsmedsrån i Malm

Helsingfors tingsrätt har häktat tre personer för guldsmedsrånet i Malm för knappt två år sedan. Alla de tre häktade är i fyrtioårsåldern. Två av dem är ryssar bosatta i Estland och en är estnisk medborgare.

BT - 30 nov 13 kl. 14:45

Tre häktade för brutalt bilrån vid Ica Maxi

Tre unga män har nu häktats som misstänkta för rånet vid Ica Maxi då en man misshandlades och tvingades lämna ifrån sig bil och mobiltelefon. De misstänks även för inbrott i kiosken i Tvärred som inträffade senare samma kväll som rånet. Den stulna bilen hittades på en skogsväg i trakten och en av de tre häktade hade bilnycklar på sig.

BT - 18 dec 13 kl. 17:29

Tre häktade efter nazistbråk

Tre personer har häktats efter nazistattacken mot en demonstration i Kärrtorp i Stockholm i söndags. De häktades i Södertörns tingsrätt på sannolika skäl, den starkaste misstankegraden, misstänkta för våldsamt upplopp. I fråga om de övriga 23 misstänkta, som nu har släppts, säger kammaråklagare Tove Kullberg:- Brottsmisstankarna kvarstår gentemot samtliga.

Alingsås tidning - 09 feb 17 kl. 05:30

Tre häktade efter bråk på stationen

Tre unga män som i förra veckan greps efter bråk på järnvägsstationen i Alingsås har häktats. En fjärde person har försatts på fri fot. Under början av förra veckan greps fyra unga män i 17-18-årsåldern efter oroligheter på stationen i Alingsås.

YLE - 14 sep 12 kl. 20:54

Tre häktade för dödsskjutning i Keuru

De tre män, som greps för dödsskjutningen i Keuru i Mellersta Finland tidigare i veckan, har nu häktats. Beslutet fattades av Mellersta Finlands tingsrätt i dag. Vid skottlossningen natten mellan måndagen och tisdagen dödades en 43-årig man.

Sydsvenskan - 19 apr 16 kl. 10:51

Tre häktade för äktenskapstvång

Tre personer har häktats vid Värmlands tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för äktenskapstvång. Det gäller föräldrarna till en flicka som uppges vara mellan 14 och 16 år samt en 25-åring som flickan ska ha gift sig med.Samtliga kommer från ett land i Mellanöstern.

Västerbottens Folkblad - 20 okt 15 kl. 16:03

[PLUS] All tre häktade förnekar

Niklas Lindgren utsattes för en livsfarlig misshandel, bedömer åklagaren. De tre häktade männen....

DN - 31 jan 17 kl. 07:56

Anhållen för tre år gammalt mord i Halmstad

En man i 20-årsåldern har anhållits misstänkt för ett tre år gammal mord i Halmstad..

Skånskan - 06 jul 18 kl. 16:29

Tre häktade för Nydalaskjutning

Malmö De tre personer som suttit anhållna, misstänkta för mord och mordförsök i samband med skjutningarna i Nydalaparken i tisdags, häktades under fredagseftermiddagen.
Häktningsförhandlingana hölls innanför lyckta dörrar och yppandeförbud råder.I häktningsframsställan anger åklagaren att det finns flera skäl till att häkta de tre männen, förutom den formella grunden att det misstänkta brottet ger minst två års fängelse.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 16:16

Tre häktade för mord på 16-åring

MALMÖ De tre som misstänks vara inblandade i kyrkogårdsmordet på en 16-årig ensamkommande flyktingpojke från Afghanistan häktades av Malmö tingsrätt på fredagseftermiddagen. ERWP.fif(0)Både de två 19-åringarna och 17-åringen motsatte sig häktningen och ville släppas på fri fot men tingsrätten gick på åklagarens linje och häktade samtliga på sannolika skäl misstänkta för mord, enligt Kvällsposten.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Genrepspublikens dom: De går vidare ikväll

Konkurrensen om de sista finalplatserna och en möjlighet till en andra chans är hård. Under lördagseftermiddagen genomfördes den andra och sista repetitionen inför publik i Lidköping, och det rådde spridda skurar om vem som gjorde bäst ifrån sig..

SVT - 5 timmar sedan

Melloartisterna: ”Det tar på kroppen att vara så här nervös”

Taggade och glada artister är på plats inför Melodifestivalens sista deltävling. Men en del nerver ligger också och bubblar..

SVT - 10 timmar sedan

Sarah fick sparken ur Dolly style – dagarna före Mello-beskedet

Fem före detta medlemmar i gruppen Dolly style är kritiska mot gruppens grundare Emma Nors. Sarah von Reis, som var med fram till slutet av 2018, fick sparken från gruppen precis innan det blev klart att Dolly style skulle vara med i Melodifestivalen. – Då fattade jag att man bakom min rygg rekryterat en ny person samtidigt som jag varit på turné, säger Sarah von Reis till Kulturnyheterna..

SVT - 10 timmar sedan

Tidigare medlemmen Sarah von Reis: “Du får inte vara feminist i Dolly style”

Sommaren 2016 blev artisten Sarah von Reis medlem i musikgruppen Dolly style – som Polly, med lila peruk. Två år senare fick hon sparken och i SVT:s dokumentärserie Dolly style-fabriken berättar hon om hur hon blev inkallad till ett möte och ifrågasatt på grund av sin feminism. – Jag blev jättechockad.

SVT - 17 timmar sedan

R Kelly har överlämnat sig själv till polisen

Den amerikanska artisten R Kelly åtalas för flera fall av grova sexuella övergrepp. Nu har han överlämnat sig själv till polisen, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SVT - 21 timmar sedan

SVT:s reporter: ”Första genrepet var fyllt av haverier”

Första genrepet inför Melodifestivalens deltävling i Leksand var fyllt av haverier. Startnumret Pagan Furys låt gick inte igång vilket gav programledarna chansen att improvisera..

SVT - 22 timmar sedan

Deltävling fyra i Melodifestivalen – bidrag för bidrag

Nästa vecka är det dags för andra chansen och helgens Melodifestival bjuder alltså på de sista nya låtarna för i år. Dansband, country och någon sorts metalschlager hörs bland annat i deltävling fyra..

SVT - 23 timmar sedan

Nybörjarna vann ”På spåret”

Det blev nykomlingarna som tog hem den ärorika segern i ”På spåret”. Parisa Amiri kallar sig själv och Gunnar Wetterberg för ”två pluggisar”, och är glad över att de förblev prestigelösa hela resan. – Vi ville stötta varandra snarare än att ha rätt..

SVT - Igår: 19:37

Musikalisk kraftmätning vid Venezuelas gräns

Tusentals människor har samlats för att se miljardären Richard Bransons välgörenhetsgala Venezuela live aid. – Vi måste bryta dödläget, få slut på den humanitära krisen, säger Branson..

SVT - Igår: 18:53

Recension: ”Röhsska vill slakta en helig, svensk designko”

Efter att ha hållit stängt i tre år slår Röhsska museet i Göteborg återigen upp portarna för den designintresserade allmänheten – och nu med Nina Due som ny chef. Kulturnyheternas konst- och designkritiker Dennis Dahlqvist har besökt museet för att kolla vad det är frågan om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.