SVT > Inrikes

Tuesday, 19 February, 09:29

Liknande nyheter

Taggar: Efter SVT:s, granskning, Migrationsverket, startar, egen, utredningom , Pite, Havsbad
SVT - 05 dec 18 kl. 19:36

Starka reaktioner efter SVT:s granskning av medicinska implantat

Pacemakerbatterier som laddats ur, linser som blir grumliga och tandimplantat som gjort att käkbenet brutits ned. De allvarliga uppgifterna har framkommit i SVT:s granskning av medicinska implantat – och responsen har varit lavinartad. – Jag har aldrig fått så mycket reaktioner, ämnet har levt i medieskugga, säger SVT:s medicinreporter Josefin Lennen Merckx..

SVT - 07 feb 12 kl. 17:38

Butikskedja stoppar produkt efter SVT:s granskning

Efter SVT:s granskning så har nu återförsäljarna Budo och fitness plockat bort det amfetaminliknande preparatet Jack3d från sin webbutik..

SVT - 12 jun 13 kl. 06:08

Efter SVT:s granskning ? nu kräver MP lagskärpning

Miiljöpartiet reagerar nu på SVT:s granskning av förskolebarackerna runt om i landet, och lägger nu en motion om att Arbetsmiljölagen, som idag inte gäller förskolebarn, ska gälla även i förskolan:.

SVT - 24 jan 15 kl. 06:43

Efter SVT:s granskning – tåg stoppas oftare

Efter SVT:s granskning av säkerhetsbrister på järnvägen har tågförseningarna som beror på personer på spåret ökat dramatiskt. – Personalen har utbildats i att faktiskt stoppa tågen, säger Caroline Ottosson, ställföreträdande generaldirektör på Trafikverket..

SVT - 20 apr 16 kl. 09:57

SVT:s granskning prisas i USA

SVT:s granskning av de marockanska gatubarnen i Stockholm fick i natt pris på den internationella tv-galan New York Festivals. Programmet tog hem klassen ”aktualiteter”. ”Det är en uppmuntran att göra ännu mer socialjournalistik”, säger reportern Anna-Klara Bankel..

SVT - 16 maj 17 kl. 18:19

Lärarfacket efter SVT:s granskning: ”Gör om nationella proven”

Efter SVT:s granskning vill nu Lärarnas Riksförbund göra om hela systemet med nationella prov. – Skall vi säkra en likvärdig bedömning av elever i hela landet behövs prov som avgör vilken nivå på betyg en skola får sätta, säger ordföranden Åsa Fahlén..

SVT - 13 jul 17 kl. 09:14

Efter SVT:s granskning: Nu vill Didner & Gerge inte ha något att göra med Izave

Efter SVT:s granskning av rådgivningsföretaget Izave bryter nu ett av Sveriges mest kända fondföretag Didner & Gerge samarbetet med bolaget och vill se skärpta regler för fondbranschen..

SVT - 09 maj 18 kl. 12:48

Jobskills stoppas efter SVT:s granskning

Arbetsförmedlingen stoppar sökmöjligheterna för både arbetsgivare och arbetsförmedlare i webbverktyget Jobskills. Bakgrunden är SVT:s granskning av tjänsten..

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 15:00

Svenska kyrkan borde välkomna SVT:s granskning

DOLD KAMERA Uppdrag granskning ska blottlägga missförhållanden var de än finns. Om de finns i slutna rum, som i kyrkan – då ska vi ta oss in även där. Biskop Esbjörn Hagberg uttrycker i sin debattartikel här på SVT Debatt farhågor med anledning av vår kommande granskning av prästers syn på homosexuella.

SVT - I förrgår: 17:47

SVT avslöjar: Migrationsverket har inte polisanmält avancerade passförfalskningarna – ”Görs i turordning”

Migrationsverket har sedan i höstas specialgranskat alla turkiska pass som dyker upp i asylärenden, eftersom det dykt upp en ny sorts avancerade förfalskningar som inte upptäcks vid den vanliga kontrollen. Men nu visar det sig att specialgranskningen inte gäller alla ärenden – och att Migrationsverket fortfarande inte polisanmält förfalskningarna..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Chatta med veterinären Oskar

Vill du veta mer om Oskar Nilsson från Fråga veterinären? Ställ dina frågor i vår chatt här nere,.

SVT - 1 timme sedan

Över en miljon svenskar har jobbrelaterade hälsoproblem

1,4 miljoner svenskar upplever att de har fysiska och psykiska besvär med hälsan på grund av arbetet. För att arbetsgivarna ska bli bättre på att förebygga psykiska ohälsa bland anställda kommer Arbetsmiljöverket nu genomföra inspektioner på en rad olika arbetsplatser..

SVT - 2 timmar sedan

Hotet mot elnätet kommer från datorer

Ett större cyberangrepp mot Sverige kommer inträffa. Enligt experter som SVT Nyheter talat med pågår förberedelser för ett framtida angrepp, och det är troligt att elnätet då kommer att vara måltavla..

SVT - 2 timmar sedan

Cyberhotet kräver mer fokuserat försvar

Cyberhotet mot Sverige och bland annat elnätet kräver att myndigheterna fokuserar betydligt bättre. Bland andra Kristdemokraterna vill se ett svenskt cybersäkerhetscentrum likt det i Storbritannien..

SVT - 4 timmar sedan

19 februari: Nattens nyheter

SVT - 4 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstankar mot poliser efter dödsskjutningen av Eric Torell

Efter dödsskjutningen av 20-åriga Eric Torell med Downs syndrom är två poliser misstänkta för tjänstefel och en tredje polis för vållande till annans död. Det visar handlingar från tingsrätten som Ekot tagit del av..

SVT - 10 timmar sedan

Chefläkare: Ska ta ställning till hur vi hanterar avtalet efter 1177-

Chefläkare för region Stockholm, Johan Bratt, kan i nuläget inte svara på om man kommer fortsätta samarbetet med företaget Medhelp, underleverantören som nu står i centrum för avslöjandet om att miljontals samtal till Vårdguiden 1177 legat öppet på internet. – Vårdgivaren måste anmäla det här till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, säger Bratt i SVT:s Aktuellt..

SVT - 12 timmar sedan

Socialministern om inspelade vårdsamtalen: ”Fullständigt oacceptabelt”

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är ”allvarliga och uppseendeväckande”. .

SVT - 12 timmar sedan

Ny tvåstjärnig svensk krog i Michelin-guiden

Danmark går om Sverige efter måndagens utdelning av Michelinstjärnor i Århus. Men vi fick en ny tvåstjärnig svensk krog i Stockholmsrestaurangen Gastrologi. Sverige har även fortfarande en restaurang som lever upp till tre Michelinstjärnor, då krogen Frantzén fick behålla sina från förra året..

SVT - 14 timmar sedan

Kristersson om att återupprätta Alliansen: “Klart det inte går”

Ulf Kristersson (M) ser inte hur Alliansen ska återuppstå inom den närmsta framtiden. Det berättar M-ledaren när turen kom till honom att möta SVT Nyheters mångårige politikreporter Mats Knutson i intervjuserien Mats möter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.