SVT > Inrikes

Tuesday, 11 December, 20:07

Liknande nyheter

Taggar: Johan, ForssellM , Tillsätten , oberoende, granskningav , Migrationsverket
Cornucopia - 11 okt 15 kl. 16:40

Tillsätt oberoende kommission och utred sjukhosbombningarna i Afghanistan

Läkare utan gränser, Médicins Sans Frontières - MSF, kräver att det tillsätts en oberoende internationell kommission för att utreda de människorättsvidriga bombningarna av sjukhus i Afghanistan. Jag håller med och stöder det kravet.

Jag har vid flera tillfällen gjort pro bono-reklam för MSF:s olika kampanjer här på bloggen.

Vimmerby Tidning - 19 mar 13 kl. 08:43

Tillsätt oberoende utredning

I samband med upphandlingen av Kulturskolans dansverksamhet kan det begåtts direkta olagligheter. Nu kräver Socialdemokraterna i Linköping att en oberoende utredning tillsätts..

Affärsvärlden - 07 jul 16 kl. 08:30

FI tillsätter oberoende granskning

Finansinspektionen tillsätter en styrelse för oberoende granskning av banktillsynen, som bland annat ska undersöka om myndighetens beslut är rättssäkra och bygger på en "allsidig analys". Det framgår av en promemoria som Dagens Industri tagit del av..

DN - 01 sep 16 kl. 22:01

Johan Schück: Riksbankens oberoende är begränsat


Riksbanken kan ändra sitt inflationsmått när räntebeskedet kommer på onsdag. Men reporäntan får tills vidare ligga kvar på –0,50 procent. Frågan blir om Stefan Ingves hinner med en höjning innan hans mandat tar slut..

DN - 01 sep 16 kl. 22:01

Johan Schück: Riksbankens oberoende är begränsat


Riksbanken kan ändra sitt inflationsmått när räntebeskedet kommer på onsdag. Men reporäntan får tills vidare ligga kvar på –0,50 procent. Frågan blir om Stefan Ingves hinner med en höjning innan hans mandat tar slut..

DN - 20 feb 14 kl. 16:46

”Tillsätt oberoende utredning av spädbarnsmisshandel”

När Gabriel Otterman med flera barnläkare hävdar att ”det står bortom varje tvivel” att skakvåld ger hjärnskador hos ett antal spädbarn i Sverige varje år så ifrågasätter de i praktiken de två resningsbeslut som Högsta Domstolen gjorde förra året, skriver ordföranden och vide ordföranden i Riksförbundet för familjers rättigheter..

Kristianstadsbladet - 09 jan 18 kl. 00:01

Tillsätt oberoende utredning om utsläppen

Nu är det dags med ett nytt upprop. .

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Staden förtjänar en oberoende revision

Allianspartierna i Göteborg kommer tillsammans med V, MP och Fi att tillsätta både ordförande och vice ordförande i stadsrevisionen. Detta trots att revisorerna ska vara oberoende i förhållande till dem som granskas, skriver Hans Aronsson, vice ordförande i Stadsrevisionen och Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap..

YLE - 14 jul 13 kl. 17:41

Forssell: ?Mentalt tungt spelschema?

Det är inte bara kroppen som behöver vilodagar i ett tätt matchprogram vid fotbolls-EM i Sverige. Enligt det finska lagets mentala tränare Christina Forssell är den mentala uppladdningen lika viktig. Christina Forssell gjorde i tiderna 70 landskamper för Finland och är tiofaldig finsk mästare med HJK.

Supermiljöbloggen - 11 sep 15 kl. 07:55

Johan Ehrenberg, ETC: ”Sluta bekämpa solelen. Det är genant S och MP!”

Ni kan ta era stödmiljoner och lägga det på internutbildning på finansdepartementet och näringsdepartementet istället. Jag ryser lite grann när jag läser Åsa Westlund och Lise Nordin skriva om solenergi här (SMB debatt 27/8). Så snabbt ni förvandlades och började använda samma byråkratiska bortförklarande plattityder som era borgerliga föregångare.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

António Guterres till Stockholm på onsdagen

FN:s generalsekreterare António Guterres kommer till Stockholm på onsdag kväll, enligt DN..

SVT - 15 minuter sedan

Sverige pratade klimat – på 15 platser i landet samtidigt

Under två timmar vädrade SVT Nyheter klimatfrågan runtom i Sverige – på 15 platser samtidigt. Vissa säger sig ha ändrat en hel del i sina levnadsvanor och beteenden, andra ingenting. Här är ett hopkok av vad några personer sade..

SVT - 1 timme sedan

Stefan Löfven (S) prövas som statsminister på fredag

Imorgon kommer talmannen att föreslå att Stefan Löfven (S) prövas som statsminister av riksdagen. Förslaget kommer att prövas av riksdagen fredagen den 14 december klockan 09.00..

SVT - 3 timmar sedan

Löfven: ”Man kan inte styra landet på en servettskiss”

Stefan Löfven menar att det är mer logiskt att Ulf Kristersson prövas om M-KD-budgeten går igenom i morgon..

SVT - 3 timmar sedan

Programledarna är instängda i buren – följ Musikhjälpen här

Programledarna Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz sänder direkt från Musikhjälpenburen i totalt 144 timmar. Här kan du följa sändningen..

SVT - 7 timmar sedan

Nobelmiddagen – här händer det som inte får hända

Många servitörers värsta mardröm är att tappa maten på nobelfesten. Därför läggs det mycket tid på att öva för att se till att det inte händer. En av servitörerna hade dock väldigt otur..

SVT - 7 timmar sedan

Intern AF-rapport om M-budgeten: Tusentals färre jobb och insatser för arbetslösa

Totalstopp för extratjänster. Stopp för insatser till tusentals arbetslösa. Färre nyanlända och personer med funktionsnedsättning ut i arbete.

SVT - 7 timmar sedan

Så påverkas du av M och KD:s gemensamma budget

Sänkt inkomstskatt för alla, sänkt pensionärsskatt och skrotade byggsubventioner. Det är några av förslagen i Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budgetförslag som sannolikt blir det som gäller oavsett vilka partier som i slutändan bildar regering. Så här påverkas du av förslagen..

SVT - 8 timmar sedan

Går inte att betala med Swish – nere för alla bankkunder

Sedan i tisdags morse går det inte att överföra pengar med den mobila betaltjänsten Swish. Företaget vet inte vad felet beror på men meddelar att man jobbar febrilt med att hitta orsaken. – Det ligger nere för alla banker, säger Per Ekwall, pressansvarig vid betaltjänsten Swish..

SVT - 8 timmar sedan

Bosse Lindquist: ”Extremt glädjande”

– Det är extremt glädjande att åklagaren tagit beslutet att återuppta förundersökningen så att dessa allvarliga händelser får en rättslig prövning. Det säger journalisten och författaren Bosse Lindquist som gjort den uppmärksammade dokumentären om Paolo Macchiarini..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.