DN > Inrikes

Tuesday, 19 February, 10:14

DN - 07 dec 18 kl. 14:27

It-utlokaliseringen drevs igenom trots varning om livsfara för hemliga agenterRedan innan it-utlokaliseringen på Transportstyrelsen drevs igenom visste generaldirektören Maria Ågren att säkerheten för hemliga agenter vid tre myndigheter hotades. Det framgår av dokument som fram tills nu har varit hemligstämplade. Säpo fick redan sommaren 2015 kännedom om denna larmrapport, vilket väcker nya frågor om varför it-skandalen inte stoppades i tid..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Transportstyrelsen, Maria Ågren

Dela artikeln

1106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: It-utlokaliseringen, drevs, igenomtrots , varningom , livsfaraför , hemliga, agenter
BT - 18 jul 13 kl. 01:29

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament har sagt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras. Åtstramningen är ett villkor för att landet ska kunna få nya lån utbetalda. Utanför parlamentsbyggnaden i Aten demonstrerade kring 5 000 personer mot åtstramningarna.

Opinionen.se - 18 jul 13 kl. 14:29

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament sade i natt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras. Utanför parlamentsbyggnaden i Aten demonstrerade kring 5 000 personer mot åtstramningarna. Men protesterna var förgäves.

Nerikes Allehanda - 17 jun 15 kl. 08:25

Höjd skatt drevs igenom efter debatt

Är det nödvändigt att höja skatten eller inte? Om detta stod striden i säsongens sista möte i Hallsbergs kommunfullmäktige. Tre partier drev slutligen igenom en höjning på 50 öre från år 2016..

Kristianstadsbladet - 19 apr 17 kl. 12:00

Kritiserat köp av åkermark gick igenom

Det omtvistade markförvärvet i Hammar drevs igenom i kommunfullmäktige trots att majoriteten inte var överens. Centerpartiet sa nej till att låta åkermark bli tomtmark..

SvD - 18 jul 13 kl. 01:28

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament har sagt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras..

SvD - 18 jul 13 kl. 18:04

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament sa ja..

Cornucopia - 21 sep 18 kl. 09:18

Hösten är här - klass 2-varning för storm

Efter en sista ordentlig indiansommarvecka utfärdade SMHI igår en klass 2-varning för storm på Västkusten. Med det kan vi nog säga att hösten är här, även om stormvarningen succesivt reducerats. Och så blir det ett utmärkt tillfälle att plocka undan sommaren för oss som bor på Västkusten, och gå igenom preppingen för infrastrukturstörningar.

Nyheter 24 - 11 jun 12 kl. 15:18

Eric Rosén: "S var de enda som tog Reinfeldts varning på allvar"


KRÖNIKA. Om de kör med fulspel kommer de att avslöjas. För mindre än en vecka sedan gav Socialdemokraterna en hel del besked.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här ska läskreklamen märkas med varning

Lagstiftare i San Fransisco röstade på tisdagen igenom ett förslag om att det ska vara krav att skriva med varningstexter vid marknadsföringen av sockriga drycker. Lagen ska träda i kraft under sommaren vilket innebär att all reklam för till exempel Coca cola måste vara försedd med en varning.LÄS MER: 7 saker du borde känna till om energidrycker Texten som annonseringen måste bära lyder: "Varning: Att konsumera drycker med tillsatt socker bidrar till fetma, diabetes och karies.

Dagens PS - 31 okt 16 kl. 07:40

Varning för nya bluffen

Om du får ett mejl som ser ut att komma från Länsförsäkringar finns det anledning att se upp. Särskilt om det står att bolaget ska uppdatera sin mjukvara och att du därför som kund måste lämna ut dina personliga inloggningsuppgifter och kontonummer. SVT Nyheter rapporterar om att Länsförsäkringar nu går ut och varnar sina kunder för bluffmejlet.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Kronan faller på svag inflationssiffra

Kronan faller markant till den lägsta nivån på nästan ett halvår efter oväntat svaga inflationssiffror för januari från Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - 30 minuter sedan

Domstol ger film om katolsk pedofilskandal klartecken

Den franska filmen ”Grâce à dieu”, som skildrar en pedofilskandal i franska Lyon, får visas på biografer i Frankrike efter domstolsbeslut..

DN - 1 timme sedan

Konsertkamp mellan Richard Branson och Venezuelas president

En kulturell kraftmätning mellan mångmiljardären Richard Branson och Venezuelas president Nicolás Maduro är under uppsegling. Bägge planerar i veckan stödkonserter för Venezuelas folk.  .

DN - 2 timmar sedan

Förslag i Danmark: Gränskontroll mot Sverige

Inför en permanent gränskontroll mot Sverige för att förhindra svensk kriminalitet i Danmark, anser Dansk Folkeparti (DF). Under tisdagen lägger partiet fram ett förslag i folketinget om utökade gränskontroller, skriver DR..

DN - 2 timmar sedan

Sean ”Diddy” Combs vaxdocka vandaliserad

En vaxfigur föreställande hiphopmogulen Sean "Diddy" Combs blev i helgen vandaliserad och av med huvudet på vaxkabinettet Madame Tussauds i New York, skriver People..

DN - 4 timmar sedan

Norge pressas av Nato

Nato sätter press på medlemsnationen Norge. Försvarsalliansen vill att landet ska ha en högre kapacitet att skydda sig självt..

DN - 4 timmar sedan

Världens högsta tortillatorn byggt i Mölndal

Tortillan kommer från spansktalande länder, men världsrekordet i att stapla dylika ser ut att stanna i Nordeuropa. På måndagskvällen byggde Torbjörn Lilliebjelke och Anders Jonebring i Mölndal ett torn som mätte 76,5 centimeter, rapporterar GP..

DN - 4 timmar sedan

Åklagaren: Ambassadören har självklart gränser

Kinaambassadören Anna Lindstedt utreds för möten i Stockholm där den fängslade författaren Gui Minhai, utan att vederbörlig personal på UD visste om det. Säpo bedriver ärendet och arbetet leds av åklagare Hans Ihrman som bland annat ska utreda hur Lindstedt skött sina kontakter..

DN - 10 timmar sedan

Appleanalytiker: Ny Macbook Pro och tre nya Iphones i år

I år kommer Apple att lansera tre nydesignade produkter, bland annat en ny variant av den bärbara datorn Macbook Pro, en 31,6-tums monitor med upplösning på 6K samt en ny Mac Pro. .

DN - 10 timmar sedan

Expert: Politiskt svårt bistå IS-svenskar

Sannolikt finns det politiska skäl till att regeringen inte vill bistå i arbetet med att skicka tillbaka svenska IS-anhängare som gripits utomlands till Sverige, anser en expert. Och det finns inte heller någon juridisk skyldighet att hjälpa till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.