DN > Inrikes

Tuesday, 11 December, 19:30

DN - 07 dec 18 kl. 14:27

It-utlokaliseringen drevs igenom trots varning om livsfara för hemliga agenterRedan innan it-utlokaliseringen på Transportstyrelsen drevs igenom visste generaldirektören Maria Ågren att säkerheten för hemliga agenter vid tre myndigheter hotades. Det framgår av dokument som fram tills nu har varit hemligstämplade. Säpo fick redan sommaren 2015 kännedom om denna larmrapport, vilket väcker nya frågor om varför it-skandalen inte stoppades i tid..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Transportstyrelsen, Maria Ågren

Dela artikeln

1033 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: It-utlokaliseringen, drevs, igenomtrots , varningom , livsfaraför , hemliga, agenter
BT - 18 jul 13 kl. 01:29

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament har sagt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras. Åtstramningen är ett villkor för att landet ska kunna få nya lån utbetalda. Utanför parlamentsbyggnaden i Aten demonstrerade kring 5 000 personer mot åtstramningarna.

Opinionen.se - 18 jul 13 kl. 14:29

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament sade i natt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras. Utanför parlamentsbyggnaden i Aten demonstrerade kring 5 000 personer mot åtstramningarna. Men protesterna var förgäves.

Nerikes Allehanda - 17 jun 15 kl. 08:25

Höjd skatt drevs igenom efter debatt

Är det nödvändigt att höja skatten eller inte? Om detta stod striden i säsongens sista möte i Hallsbergs kommunfullmäktige. Tre partier drev slutligen igenom en höjning på 50 öre från år 2016..

Kristianstadsbladet - 19 apr 17 kl. 12:00

Kritiserat köp av åkermark gick igenom

Det omtvistade markförvärvet i Hammar drevs igenom i kommunfullmäktige trots att majoriteten inte var överens. Centerpartiet sa nej till att låta åkermark bli tomtmark..

SvD - 18 jul 13 kl. 01:28

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament har sagt ja till ännu ett impopulärt krispaket som gör att tusentals offentliganställda kan avskedas eller omplaceras..

SvD - 18 jul 13 kl. 18:04

Impopulärt krispaket drevs igenom

Greklands parlament sa ja..

Cornucopia - 21 sep 18 kl. 09:18

Hösten är här - klass 2-varning för storm

Efter en sista ordentlig indiansommarvecka utfärdade SMHI igår en klass 2-varning för storm på Västkusten. Med det kan vi nog säga att hösten är här, även om stormvarningen succesivt reducerats. Och så blir det ett utmärkt tillfälle att plocka undan sommaren för oss som bor på Västkusten, och gå igenom preppingen för infrastrukturstörningar.

Nyheter 24 - 11 jun 12 kl. 15:18

Eric Rosén: "S var de enda som tog Reinfeldts varning på allvar"


KRÖNIKA. Om de kör med fulspel kommer de att avslöjas. För mindre än en vecka sedan gav Socialdemokraterna en hel del besked.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här ska läskreklamen märkas med varning

Lagstiftare i San Fransisco röstade på tisdagen igenom ett förslag om att det ska vara krav att skriva med varningstexter vid marknadsföringen av sockriga drycker. Lagen ska träda i kraft under sommaren vilket innebär att all reklam för till exempel Coca cola måste vara försedd med en varning.LÄS MER: 7 saker du borde känna till om energidrycker Texten som annonseringen måste bära lyder: "Varning: Att konsumera drycker med tillsatt socker bidrar till fetma, diabetes och karies.

Dagens PS - 31 okt 16 kl. 07:40

Varning för nya bluffen

Om du får ett mejl som ser ut att komma från Länsförsäkringar finns det anledning att se upp. Särskilt om det står att bolaget ska uppdatera sin mjukvara och att du därför som kund måste lämna ut dina personliga inloggningsuppgifter och kontonummer. SVT Nyheter rapporterar om att Länsförsäkringar nu går ut och varnar sina kunder för bluffmejlet.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Att återuppta förundersökningen är ett modigt beslut

Kirurgen Paolo Macchiarini är återigen skäligen misstänkt för två fall av grovt vållande till kroppsskada. Detta sedan överåklagare Mikael Björk beslutat att återuppta den tidigare nedlagda förundersökningen gällande de omdiskuterade transplantationerna av syntetiska luftstrupar på Karolinska Universitetssjukhuset..

DN - 3 timmar sedan

DN Scoop: Del 2 – Regeringskrisen som fällde kronprin(s)en

Avslöjade statshemligheter, regeringskris och avgångar. I den nya podcasten DN Scoop berättar vi hela historien om it-skandalen på Transportstyrelsen. .

DN - 4 timmar sedan

Misstänkt farligt föremål hittat i Göteborg – område avspärrat

Polisen har spärrat av ett område i Göteborg efter att ett misstänkt farligt föremål hittats..

DN - 4 timmar sedan

116 granattacker på åtta år i Sverige – förvånar grannländerna

Våldsdåd med handgranater har ökat kraftigt i Sverige de senaste åtta åren.  Detta enligt en ny studie som kartlagt de svenska granatattackerna, och som jämför det med andra länder i Europa.  – Polistätheten är dubbelt så hög i Berlin som Stockholm, man har en helt annan förmåga att ligga på offensiven, säger kriminologen Amir Rostami, som genomfört studien..

DN - 7 timmar sedan

Skola i Eskilstuna stänger efter hot

En skola och förskola i Eskilstuna kommun stänger på grund av hot som riktats mot verksamheten..

DN - 9 timmar sedan

Detta har hänt: Macchiarini-skandalen

Paolo Macchiarinis väg från omsusad och omtalad professor med stjärnstatus till brottsmisstänkt och avskedad..

DN - 14 timmar sedan

Misstänkt skottlossning på Hisingen

Flera personer hörde under måndagskvällen av sig till polisen i Göteborg om en misstänkt skottlossning i Brämaregården på Hisingen, uppger polisen för TT..

DN - 20 timmar sedan

Man död i traktorolycka

En man i 65-årsåldern har avlidit efter att ha blivit påbackad av en traktor i Laxbäcken i Vilhelmina kommun..

DN - Igår: 19:04

Nu är vinterkräksjukan här – ”Handsprit räcker inte”

Tillräckligt många söker råd om vinterkräksjukan på 1177 Vårdguiden för att Folkhälsomyndigheten nu ska konstatera att säsongen för viruset har fått sin början. Men att skydda sig är svårt, viruset är tåligt och sprider sig lätt. – Viruset kan överleva upp till två veckor utanför kroppen, säger Elsie Ydring på Folkhälsomyndigheten.

DN - Igår: 16:01

Bildspecial: NobelprisetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.