Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 February, 13:08

Nyteknik - 07 dec 18 kl. 12:21

Att utbyta erfarenheter driver vår kompetens framåtTrygga miljöer där människor, fordon och maskiner kan samverka på ett säkert sätt. Det är Comentors vision, det nischade konsultbolaget vars team av ingenjörer skapar säkra lösningar för inbyggda system..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Comentors

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att utbyta, erfarenheter, drivervår , kompetens, framåt
Skånskan - 26 feb 16 kl. 16:40

Volontärer möttes för att utbyta idéer

SVEDALA Många hjälper till ideellt på asylboendet Yddingestrand utanför Svedala. Under fredagen gavs volontärerna möjlighet att träffas för att utbyta erfarenheter.Henrik och Erik Thott som driver boendet bjöd på lunch på Törringelunds restaurang.

UNT - 16 okt 13 kl. 19:59

Fredsmäklare utbytte erfarenheter

Sju fredsförhandlare med världsrykte och erfarenheter från konflikter i nästan alla världsdelar har varit samlade i Uppsala i två dagar för att i Dag Hammarskjöld Foundations regi utbyta erfarenheter..

Magazin24 - 26 jun 13 kl. 15:44

Idrottsledare ska byta erfarenheter med Egypten

I dag onsdag åker fyra ungdomsledare och två idrottskonsulenter från SISU till Egypten för att utbyta erfarenheter med idrottarna där. I höstas åkte Kerstin Rofelt och Per Stuvemark, från SISU, ner till en idrottsanläggning i Alexandria för att dela med sig av svensk idrotts grundläggande idrottsledarutbildning Plattform. Nu är det dags igen och denna gång får fyra ungdomsledare från Köping följa med.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnliga toppolitiker utbyter erfarenheter i internationellt program

Kommunalråd Åsa Johansson är under några dagar mentor för två kvinnliga toppolitiker från Afrika, som ett led i att utbyta erfarenheter och öka kunskapen om välfärd och politiskt ledarskap..

Dalarnas tidningar - 21 sep 17 kl. 06:00

Erfarenheter utbyttes under integrationsdag på Verket: "Vi alla brottas med samma fråga"

Under tisdagen samlades en mängd olika aktörer på Verket i Avesta för att utbyta erfarenheter och idéer kring integration och social sammanhållning. Det som en del i den regionala överenskommelsen Vägen in..

DalaDemokraten - 21 sep 17 kl. 06:00

Erfarenheter utbyttes under integrationsdag på Verket: "Vi alla brottas med samma fråga"

Under tisdagen samlades en mängd olika aktörer på Verket i Avesta för att utbyta erfarenheter och idéer kring integration och social sammanhållning. Det som en del i den regionala överenskommelsen Vägen in..

Alingsås tidning - 27 jun 12 kl. 09:35

Så ska Herrljunga utbyta erfarenheter 

HERRLJUNGA: Med 15 ny visitkortsbrädor upphängda på väl utvalda ställen kommer Destinationen Herrljungabygden att synas mer..

NT - 26 jan 17 kl. 19:35

"Spännande att utbyta erfarenheter"

"Det är spännande att få träffa människor som jobbar med samma frågor", säger Tomas Lindquist, stadsdelsutvecklare Hyresbostäder..

BT - 03 maj 17 kl. 16:43

Kvinnor på Ericsson ska utbyta erfarenheter

På torsdag kväll träffas nuvarande och före detta anställda kvinnor på Ericsson för en första nätverksträff..

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 11 kl. 06:30

Barnmorskor startar eget

Foto: Scanpix
Två privata barnmorskemottagningar ska starta i Trelleborg i höst. Detta efter att ansvaret för mödravården flyttas från sjukhuset till primärvården.
?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Nu är det dags för alternativ till forskningsinstituten”

När företag låter forskningsinstitut utvärdera en ny innovation blir resultaten hemliga. Kanske behövs en ny testinstans, skriver Ny Tekniks reporter Linda Nohrstedt..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - 20 timmar sedan

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - Igår: 11:12

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - Igår: 12:37

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - Igår: 11:30

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - Igår: 10:31

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..

Nyteknik - Igår: 09:26

Tekniken ska hindra ”sängrullare” från att störa nattfriden

Värmesökande sängrullare kan vara en plåga för de lättstörda. Men om separata sängar känns för drastiskt så finns nu en lösning: en säng som använder teknik från fordonsindustrin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.