Nyteknik > Teknik

Sunday, 16 December, 00:49

Nyteknik - 07 dec 18 kl. 12:21

Att utbyta erfarenheter driver vår kompetens framåtTrygga miljöer där människor, fordon och maskiner kan samverka på ett säkert sätt. Det är Comentors vision, det nischade konsultbolaget vars team av ingenjörer skapar säkra lösningar för inbyggda system..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Comentors

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att utbyta, erfarenheter, drivervår , kompetens, framåt
Skånskan - 26 feb 16 kl. 16:40

Volontärer möttes för att utbyta idéer

SVEDALA Många hjälper till ideellt på asylboendet Yddingestrand utanför Svedala. Under fredagen gavs volontärerna möjlighet att träffas för att utbyta erfarenheter.Henrik och Erik Thott som driver boendet bjöd på lunch på Törringelunds restaurang.

UNT - 16 okt 13 kl. 19:59

Fredsmäklare utbytte erfarenheter

Sju fredsförhandlare med världsrykte och erfarenheter från konflikter i nästan alla världsdelar har varit samlade i Uppsala i två dagar för att i Dag Hammarskjöld Foundations regi utbyta erfarenheter..

Magazin24 - 26 jun 13 kl. 15:44

Idrottsledare ska byta erfarenheter med Egypten

I dag onsdag åker fyra ungdomsledare och två idrottskonsulenter från SISU till Egypten för att utbyta erfarenheter med idrottarna där. I höstas åkte Kerstin Rofelt och Per Stuvemark, från SISU, ner till en idrottsanläggning i Alexandria för att dela med sig av svensk idrotts grundläggande idrottsledarutbildning Plattform. Nu är det dags igen och denna gång får fyra ungdomsledare från Köping följa med.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnliga toppolitiker utbyter erfarenheter i internationellt program

Kommunalråd Åsa Johansson är under några dagar mentor för två kvinnliga toppolitiker från Afrika, som ett led i att utbyta erfarenheter och öka kunskapen om välfärd och politiskt ledarskap..

Dalarnas tidningar - 21 sep 17 kl. 06:00

Erfarenheter utbyttes under integrationsdag på Verket: "Vi alla brottas med samma fråga"

Under tisdagen samlades en mängd olika aktörer på Verket i Avesta för att utbyta erfarenheter och idéer kring integration och social sammanhållning. Det som en del i den regionala överenskommelsen Vägen in..

DalaDemokraten - 21 sep 17 kl. 06:00

Erfarenheter utbyttes under integrationsdag på Verket: "Vi alla brottas med samma fråga"

Under tisdagen samlades en mängd olika aktörer på Verket i Avesta för att utbyta erfarenheter och idéer kring integration och social sammanhållning. Det som en del i den regionala överenskommelsen Vägen in..

Alingsås tidning - 27 jun 12 kl. 09:35

Så ska Herrljunga utbyta erfarenheter 

HERRLJUNGA: Med 15 ny visitkortsbrädor upphängda på väl utvalda ställen kommer Destinationen Herrljungabygden att synas mer..

NT - 26 jan 17 kl. 19:35

"Spännande att utbyta erfarenheter"

"Det är spännande att få träffa människor som jobbar med samma frågor", säger Tomas Lindquist, stadsdelsutvecklare Hyresbostäder..

BT - 03 maj 17 kl. 16:43

Kvinnor på Ericsson ska utbyta erfarenheter

På torsdag kväll träffas nuvarande och före detta anställda kvinnor på Ericsson för en första nätverksträff..

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 11 kl. 06:30

Barnmorskor startar eget

Foto: Scanpix
Två privata barnmorskemottagningar ska starta i Trelleborg i höst. Detta efter att ansvaret för mödravården flyttas från sjukhuset till primärvården.
?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 12 timmar sedan

EU-dom ett bakslag för dansk-tyska Fehmarntunneln

Rederiet Scandlines jublar och menar att EU-domen betyder spiken i kistan för tunneln mellan Danmark och Tyskland. Men bolaget bakom bygget menar att det redan säkrat annan finansiering..

Nyteknik - Igår: 13:43

Det är ett fint uppdrag att återskapa husets karaktär

Att arbeta med ombyggnationer av bostadshus handlar mycket om människor. För att lyckas krävs hänsyn, fokus och en vilja att se nya lösningar. Hannah Jinton är en av dem som arbetar med morgondagens bostäder i Stockholm..

Nyteknik - Igår: 15:38

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - Igår: 07:56

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - Igår: 13:55

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - Igår: 11:46

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - Igår: 10:44

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - Igår: 09:23

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - Igår: 10:19

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..

Nyteknik - Igår: 10:20

Gammal medicin med tillväxthormon befaras kunna orsaka alzheimer

Personer som har behandlats med en äldre variant av tillväxthormoner kan löpa ökad risk att drabbas av Alzheimers sjukdom. Det befarar forskare efter att ha funnit bevis för att medicinen kan innehålla "frön" till sjukdomen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.