GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 16 December, 00:41

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 12:00

Vinner du alla dina julförhandlingar, Carl Fhager?Julen är en chans att äntligen få tid att umgås med släkt och vänner och visa dem uppskattning. Men det är också upplagt för konflikter – och därmed förhandlingar. Två Dagar lät advokaten, fotbollsjuristen och superförhandlaren Carl Fhager komma med sina bästa tips för en konfliktfri familjejul..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Fhager, Dagar, Carl Fhager

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnerdu alla dina , julförhandlingar, Carl, Fhager
Expressen - 28 nov 13 kl. 13:41

Carl Bildt: Det blir inga kompromisser

VILNIUS. Fängslade oppositionspolitikern Julia Tymosjenko vädjar till EU-toppmötets deltagare att skriva på avtalet med Ukraina. Men det östeuropeiska mötet går mot ett misslyckande.

Alliansfritt Sverige - 07 nov 13 kl. 14:36

Björklund vinner inte provvalet, medlemmarna körs över och Carl B Hamilton petas för att han är gammal

Folkpartiet i Stockholm har spikat sin riksdagslista även om vägen dit har varit allt annat än spikrak. Problemen började med att medlemmarna i provvalet med bred marginal bar fram Birgitta Ohlsson till förstaplatsen. Den sittande partiledaren fick totalt 553 första- och andrahandsröster och EU-ministern Birgitta Ohlsson fick hela 724 röster.

YLE - 12 aug 16 kl. 09:06

Carl-Olaf Homén: Ett olympiskt äventyr från Helsingfors till Rio

Entusiastisk knatte, oerfaren skridskoreferent, framgångsrik generalsekreterare, dopningsutredande överledare, ringsidejurymedlem och njutande gäst. Carl-Olaf Homén delger sina olympiska minnen i OS-gästkolumnen. Sällan har de olympiska spelen betytt så mycket för ett lands identitet och självkänsla som i Helsingfors 1952.

Kristianstadsbladet - 15 jul 11 kl. 20:00

Carlén - kung på beachen

Landslagsmannen Oscar Carlén har bytt SG Flensburg/Handewitt mot regerande mästarna HSV Hamburg. I går besökte världsstjärnan Åhus Beachhhandboll Festival. Alla ville få ett ord, en autograf med den svenske världsstjärnan som snällt svarade på alla frågor.

YLE - 19 jan 16 kl. 15:15

Analys: Rörig utgångspunkt för nya förhandlingar om ett samhällsfördrag

En vilja att förhandla om ett samhällsfördrag finns, men utgångspunkten är rörig. Bakom förhandlingsviljan ligger flera orsaker. Finlands näringsliv EK:s meddelande överraskande att man trots allt kan tänka sig att överväga förhandlingar.

SmålandsPosten - 14 maj 14 kl. 06:26

Ombyggnad även om S vinner valet

Oavsett vilket block som vinner valet i höst så blir ombyggnaden av Lillestadskolan av. Oppositionen stämmer in i Alliansens löfte. – Det är ett år senare än vad som skulle ha behövts.

YLE - 02 maj 17 kl. 17:45

Carl Bildt: Ukraina har stor betydelse, Ryssland är beroende av väst, USA är oberäkneligt

Ukraina är en central och svårlöst fråga, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt. Bildt befinner sig på Finlandsbesök, och i en intervju för Svenska Yle ger han sin syn på aktuella frågor i dagens värld. Vilken betydelse har Ukraina i dag?

Nyheter 24 - 13 sep 11 kl. 15:56

Kungarna av elitserien: "Vi vinner elitserien"Första omgången


Växjö Lakers får kriga i kvalserien och Johan Davidsson vinner poängligan - i alla fall om man ska tro stjärnorna i Nyheter24:s enkät. Nyheter24 ringde upp några av elitseriens största profiler för att höra vad spelarna själva tror om säsongen.Vad man sannerligen kan konstatera efter enkäten är att elitseriens bästa spelare, verkligen inte saknar självförtroende.

BT - 10 okt 11 kl. 15:16

TV: Carl Bildt tippar matchen: "Sverige vinner - i vaddå?"

Utrikesminister Carl Bildt tror att Sverige vinner EM-kvalmatchen på tisdag men han vet inte vilka motståndarna är och vilken sport det handlar om.   .

YLE - 11 dec 14 kl. 04:44

Vasa vinner hur det än går

Vasa hör till de stora vinnarna, både sett till social- och hälsovårdsreformen och till det nya statsandelssystemet. Det säger Jan-Erik Enestam och hänvisar till de siffror som Korsholms ekonomidirektör Rabbe Eklund sammanställt. Många antaganden bakom siffrorna Siffror, som Eklund betonar, är ytterst preliminära och kan ändra mycket ännu.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Sverige beställer fordon till Patriot

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Lättad Isabella Lövin efter klubbade klimatregler

Sent på lördagskvällen, efter utdragna förhandlingar, enades länderna på FN:s klimatmöte i polska Katowice om regelverket för Parisavtalet.
– Ett styrkeprov för världsamfundet, säger Isabella Lövin till GP..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Sluta kommunicera och börja prata i stället

Eric Hilmersson om en rapport som visar att kommuner överskattar betydelsen av kommunikation..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Henrik Harlaut trea i Dew Tour

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fornling ny IBO-världsmästare

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tunghoppat för svenskarna i Super Grand Prix

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Länderna överens om regelverk för klimatarbetet

Sent på lördagskvällen, efter utdragna förhandlingar, enades länderna på FN:s klimatmöte i polska Katowice om regelverket för Parisavtalet..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Magnussons Bergmandokumentär prisas

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Tredje raka segern för Real

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Så hanterar du klapparnas vett och etikett

Släkt och familj är samlade kring granen, och alla förväntar sig klappar. Men måste man verkligen ge till varenda en? Och är det okej att strunta i klapparna utan att framstå som en snåljåp?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.