GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 15 December, 23:35

Liknande nyheter

Taggar: Handgranatmot , krog, nära, Avenyn
UNT - 07 dec 18 kl. 11:39

Handgranat mot krog nära Avenyn

En restaurang nära Avenyn i Göteborg utsattes på fredagsmorgonen för ett attentat..

GöteborgsPosten - 10 maj 12 kl. 13:04

Hyreslägenheter på Avenyn såldes svart

Hyresrätter på Avenyn och andra centrala adresser har förmedlats mot svart betalning. Härvan har kopplingar till krog- och spelvärlden..

Expressen - 24 dec 14 kl. 03:29

Greps efter slagsmål på Avenyn i Göteborg

Polisen larmades i natt till ett stort slagsmål utanför en krog på Avenyn i Göteborg. – Två personer är gripna, säger Robert Ed, biträdande befäl vid polisen i Västra Götaland..

GT - 17 mar 15 kl. 12:48

Anrik krog på Avenyn byts ut mot en ölstuga

Den anrika krogen Jamesons har varit ett givet inslag på Avenyn i Göteborg i decennier. GT kan avslöja att krogen nu försvinner – och förvandlas till Ölstugan tullen. – I oktober börjar vi renovera om den till en Tullen, säger krögaren Mattias Jakob..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 08:34

Nyheten i korthet: Misstänkt explosion på Avenyn

En misstänkt explosion har skett på en krog i närheten av Avenyn i Göteborg. Nationella bombskyddet har kallats till platsen..

DI - 04 jun 14 kl. 13:48

Krog: Mat & Människor i Göteborgstoppen

Stefan Karlssons nya krog SK Mat & Människor i Göteborg saknar alla likheter med hans nedlagda restaurang Fond. Med glasväggar från golv till tak hade man på Fond fri utsikt över Götaplatsen och början på Avenyn..

GT - 28 jul 14 kl. 12:46

Klart: Snoop Dogg spelar på Aveny-krog

Att Snoop Dogg kommer till Liseberg är klart sedan länge – men festen slutar inte där. Nattklubben Bryggeriet har lyckats boka in den legendariska artisten – så det blir efterfest á la tha Doggfather på Avenyn. – Jag gör det här för att bjuda mina gäster på en riktig upplevelse, och visa att vi kan ta hem riktigt stor bokning och gör det bra, säger Bryggeriets vd Yusuf Dinler..

Expressen - 02 dec 16 kl. 23:28

Hundratals evakuerade efter röklarm på krog

Två krogar längs Avenyn i centrala Göteborg har evakuerats efter larm om rökutveckling.Ett vittne uppskattar att närmare 200 kroggäster fick lämna lokalerna.– Man ska både ha sett och känt lukten av rök, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 10:07

Ledarkollen: Last night in Sweden

Dagens ledarkoll handlar om situationen i Sverige, Brexit, populismens livsluft och så kulturelitens totala förfall. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Last night in Sweden DI skriver om tillståndet i nationen: ”Samma natt kastade två svartklädda män in en handgranat i en restaurang på Avenyn i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 19 jan 12 kl. 06:30

Stadsfestivalen ska resa sig

Foto: Tommy Svensson
"Diskussionen har alltid varit uppe om den ska finnas kvar eller inte", säger Jan Nordh. Trots höga kostnader har Festivaldax överlevt och i år är fler involverade än tidigare.
I sommar arrangeras den 21:a upplagan av festivalen.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Henrik Harlaut trea i Dew Tour

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Fornling ny IBO-världsmästare

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Tunghoppat för svenskarna i Super Grand Prix

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Länderna överens om regelverk för klimatarbetet

Sent på lördagskvällen, efter utdragna förhandlingar, enades länderna på FN:s klimatmöte i polska Katowice om regelverket för Parisavtalet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Magnussons Bergmandokumentär prisas

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tredje raka segern för Real

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Så hanterar du klapparnas vett och etikett

Släkt och familj är samlade kring granen, och alla förväntar sig klappar. Men måste man verkligen ge till varenda en? Och är det okej att strunta i klapparna utan att framstå som en snåljåp?.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ny metod på Sahlgrenska ska hjälpa barn med fetma

Fetma bland barn blir allt vanligare. Nu väljer Sahlgrenska Universitetssjukhuset en ny arbetsmetod för att hjälpa både barn och föräldrar. Samtidigt som föräldrarna får utbildning i att hantera sina barns beteende får barnen lära sig om kroppen.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ariana Grande återvänder till Manchester

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Strasbourgskyttens familjemedlemmar frigesOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.