Barometern > Nyheter

Sunday, 17 February, 11:10

Barometern - 07 dec 18 kl. 11:24

Överraskades med jämställdhetspris: ”Står för det vi säger”På Internationella Kvinnodagen, 8 mars, berättade Astrid Larsson, Tove Almroth, Elin Gripstrand, Celina Olsson och Tilda Sandberg i Barometern om den tuffa vardagen som ung tjej. Nu får de Kalmarsunds gymnasieförbunds Jämställdhetspris för sin kamp för ett jämställt samhälle..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Internationella Kvinnodagen, Astrid Larsson, Almroth, Gripstrand, Olsson, Tilda Sandberg, Barometern, Kalmarsunds, Jämställdhetspris

Dela artikeln

222 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överraskadesmed , jämställdhetspris, Stårför det vi säger
Barometern - 08 dec 17 kl. 10:26

De fick årets jämställdhetspris på Kagg och Stagg

Med blommor och diplom överraskades Stagg-läraren Karl-Johan Arnér och Kagg-kuratorn Therese Ämtvall på fredagsmorgonen. De delar på årets Jämställdhetspris från Kalmarsunds gymnasieförbund, KSGYF. – Jag är chockad, säger en överrumplad och glad Therese Ämtvall..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

SVT stänger av strömmen för dokusåpadeltagare

Hur klarar vi oss om elen försvinner? Efter stormen Alfrida blev många varse sin egen och samhällets sårbarhet. Deltagarna i SVT:s dokusåpa "Nedsläckt land" ställs inför en liknande situation.

Barometern - 15 minuter sedan

MBS inleder Asienturné med besök i Pakistan

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, även kallad MBS, har inlett en rundtur i Asien med Pakistan som första anhalt.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Dansk polis på jakt efter turkiska spioner

Turkisk säkerhetspolis ska ha fått hjälp med att jaga regimmotståndare i Danmark. Misstankarna handlar om att personer som är bosatta i Danmark ska ha samlat information om personer med koppling till Gülen-rörelsen.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Frida Karlsson topp tio i VC-debuten

Frida Karlsson har presenterat sig på den stora skidscenen. I sin världscupdebut, på 10 kilometer klassiskt i italienska Cogne, blev det en sjundeplats för det 19-åriga framtidslöftet. Frida Karlsson har väntat och längtat.

Barometern - 45 minuter sedan

Flera bränder på kort tid i Emmaboda

En övertänd husvagn, eldsvådor i byggnader och ett nedbrunnet magasin. På tolv dagar har det brunnit nio gånger i Emmaboda kommun, skriver Barometern. Natten mot söndag brann en husvagn.

Barometern - 1 timme sedan

Rouhani vill förbättra relationer i regionen

Iran är redo att förbättra relationerna med gulfstaterna, deklarerar president Hassan Rouhani i ett tv-sänt tal från södra Iran.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Light-läsk kan öka risken för stroke

Äldre kvinnor som dricker mycket sockerfri läsk bör kanske hålla nere sin konsumtion. Risken för stroke ser nämligen ut att öka, varnar forskare. I syfte att hålla nere både vikten och sockerintaget dricker många så kallad light-läsk i stället.

Barometern - 1 timme sedan

Måns Herngren: Livet är inte så jävla enkelt

På måndag är "Bonusfamiljen" tillbaka i tv-rutan. Huvudregissören Måns Herngren tror att igenkänningsfaktorn är en av nycklarna till seriens framgång. - Livet är inte så jävla enkelt och jag tror att alla de där situationerna när man känner â??

Barometern - 1 timme sedan

Varmaste februaridagen i Kalmar sedan mätningarna startade

SMHI:s mätstation på Kalmar flygplats visade 13,6 grader som mest på lördagen, det är den högsta februaritemperaturen som uppmätts där sedan mätningarna startade. Ändå var platsen inte varmast i länet..

Barometern - 1 timme sedan

Vårtecken - skicka dina bilder till oss!

De senaste dagarnas mildväder har fått många att drömma om våren. Vilka tecken har du sett på att vi snart byter årstid? Skicka din bild till oss!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.