Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 February, 16:10

Nyteknik - 07 dec 18 kl. 11:27

”Därför är detta en historisk dag för Ny Teknik”Ända sedan vi för nästan 25 år sedan började publicera nyheter på nätet har allt innehåll varit gratis. Nu är det dags för förändring, skriver Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ny Teknik, Ny Tekniks, Per Danielson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är detta en historisk, dagför Ny , Teknik
SR - 03 aug 11 kl. 19:23

Mubaraks rättegång: "En historisk dag"

I dag ställdes den avsatte egyptiske presidenten Hosni Mubarak inför rätta tillsammans med sina två söner Alaa och Gamal och den tidigare inrikesministern Habib al-Adly och ytterligare sex andra. Många kallar det en historisk dag..

Supermiljöbloggen - 11 okt 13 kl. 14:21

Ek: ?en historisk dag för det globala miljöarbetet?

Avtal för att fasa ut användningen av kvicksilver på plats. I går undertecknade Sverige och över 100 andra länder den nya Minamatakonventionen som är tänkt att skydda människor och miljö från kvicksilver. Miljöminister Lena Ek (C) kommenterade under torsdagen överenskommelsen i ett pressmeddelande: ?

Nyhetskanalen - 07 jun 12 kl. 17:15

Historisk dag i Danmark när homolag ändrades

Oavsett vad danskarna anser om kyrklig vigsel av homosexuella så är torsdagen 7 juni 2012 en historisk dag i landet. Folketinget godkänner idag en lag som ger homosexuella möjlighet att ingå äktenskap och kalla varandra för äkta makar i stället för registrerade partners.

Kyrkan är splittrad; var tredje sockenpräst vill inte viga homosexuella.

SvD - 23 apr 15 kl. 22:23

New york: historisk dag fÖr nasdaq composite, s&p500 +0,2%

USA-indexen fortsatte att avancera under torsdagen efter onsdagens ökning, och för Nasdaq Composite blev det en historisk dag då indexet stängde på den högsta nivån hittills..

SvD - 23 apr 15 kl. 22:23

Historisk dag för Nasdaq

USA-indexen fortsatte att avancera under torsdagen efter onsdagens ökning, och för Nasdaq Composite blev det en historisk dag då indexet stängde på den högsta nivån hittills..

SvD - 10 jun 16 kl. 15:54

Statsministern: ”En historisk dag”

Energiöverenskommelsen är klar. Detta efter att fem partier från båda sidor om blockgränsen enats om energipolitiken. Statsminister Stefan Löfven menar att det här är en historisk dag..

SmålandsPosten - 10 jun 16 kl. 15:50

Löfven: Historisk dag

– Det här är en historisk dag, när vi för första gången får en så här bred, långsiktig överenskommelse om energipolitiken, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

UNT - 30 sep 16 kl. 09:25

Andersson: En historisk dag

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna..

Expressen - 30 sep 16 kl. 09:32

Finansministern: "En historisk dag"

I somras presenterades huvuddragen i Överskottsmålskommitténs förslag – bland annat att överskottsmålet ska vara 0,3 procent. Nu överlämnas hela förslaget till finansminister Magdalena Andersson (S): – Det är en historisk dag..

DN - 30 sep 16 kl. 09:35

Finansministern: ”En historisk dag”

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna. Samtidigt varnar en ekonom för att sänkningen av målet medför en risk för underskott i framtiden..

UNT - 30 sep 16 kl. 09:50

Andersson: En historisk dag

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 timmar sedan

”Nu är det dags för alternativ till forskningsinstituten”

När företag låter forskningsinstitut utvärdera en ny innovation blir resultaten hemliga. Kanske behövs en ny testinstans, skriver Ny Tekniks reporter Linda Nohrstedt..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - 23 timmar sedan

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - Igår: 15:18

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - Igår: 14:11

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - Igår: 11:12

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - Igår: 12:37

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - Igår: 11:30

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - Igår: 10:31

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..

Nyteknik - Igår: 09:26

Tekniken ska hindra ”sängrullare” från att störa nattfriden

Värmesökande sängrullare kan vara en plåga för de lättstörda. Men om separata sängar känns för drastiskt så finns nu en lösning: en säng som använder teknik från fordonsindustrin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.