Nyteknik > Teknik

Saturday, 15 December, 05:10

Nyteknik - 07 dec 18 kl. 11:27

”Därför är detta en historisk dag för Ny Teknik”Ända sedan vi för nästan 25 år sedan började publicera nyheter på nätet har allt innehåll varit gratis. Nu är det dags för förändring, skriver Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ny Teknik, Ny Tekniks, Per Danielson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är detta en historisk, dagför Ny , Teknik
SR - 03 aug 11 kl. 19:23

Mubaraks rättegång: "En historisk dag"

I dag ställdes den avsatte egyptiske presidenten Hosni Mubarak inför rätta tillsammans med sina två söner Alaa och Gamal och den tidigare inrikesministern Habib al-Adly och ytterligare sex andra. Många kallar det en historisk dag..

Supermiljöbloggen - 11 okt 13 kl. 14:21

Ek: ?en historisk dag för det globala miljöarbetet?

Avtal för att fasa ut användningen av kvicksilver på plats. I går undertecknade Sverige och över 100 andra länder den nya Minamatakonventionen som är tänkt att skydda människor och miljö från kvicksilver. Miljöminister Lena Ek (C) kommenterade under torsdagen överenskommelsen i ett pressmeddelande: ?

Nyhetskanalen - 07 jun 12 kl. 17:15

Historisk dag i Danmark när homolag ändrades

Oavsett vad danskarna anser om kyrklig vigsel av homosexuella så är torsdagen 7 juni 2012 en historisk dag i landet. Folketinget godkänner idag en lag som ger homosexuella möjlighet att ingå äktenskap och kalla varandra för äkta makar i stället för registrerade partners.

Kyrkan är splittrad; var tredje sockenpräst vill inte viga homosexuella.

SvD - 23 apr 15 kl. 22:23

New york: historisk dag fÖr nasdaq composite, s&p500 +0,2%

USA-indexen fortsatte att avancera under torsdagen efter onsdagens ökning, och för Nasdaq Composite blev det en historisk dag då indexet stängde på den högsta nivån hittills..

SvD - 23 apr 15 kl. 22:23

Historisk dag för Nasdaq

USA-indexen fortsatte att avancera under torsdagen efter onsdagens ökning, och för Nasdaq Composite blev det en historisk dag då indexet stängde på den högsta nivån hittills..

SvD - 10 jun 16 kl. 15:54

Statsministern: ”En historisk dag”

Energiöverenskommelsen är klar. Detta efter att fem partier från båda sidor om blockgränsen enats om energipolitiken. Statsminister Stefan Löfven menar att det här är en historisk dag..

SmålandsPosten - 10 jun 16 kl. 15:50

Löfven: Historisk dag

– Det här är en historisk dag, när vi för första gången får en så här bred, långsiktig överenskommelse om energipolitiken, säger statsminister Stefan Löfven (S)..

UNT - 30 sep 16 kl. 09:25

Andersson: En historisk dag

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna..

Expressen - 30 sep 16 kl. 09:32

Finansministern: "En historisk dag"

I somras presenterades huvuddragen i Överskottsmålskommitténs förslag – bland annat att överskottsmålet ska vara 0,3 procent. Nu överlämnas hela förslaget till finansminister Magdalena Andersson (S): – Det är en historisk dag..

DN - 30 sep 16 kl. 09:35

Finansministern: ”En historisk dag”

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna. Samtidigt varnar en ekonom för att sänkningen av målet medför en risk för underskott i framtiden..

UNT - 30 sep 16 kl. 09:50

Andersson: En historisk dag

"En historisk dag", säger finansminister Magdalena Andersson (S) under presentationen av det nya överskottsmålet för de offentliga finanserna..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 13 timmar sedan

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - 21 timmar sedan

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - 15 timmar sedan

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Gammal medicin med tillväxthormon befaras kunna orsaka alzheimer

Personer som har behandlats med en äldre variant av tillväxthormoner kan löpa ökad risk att drabbas av Alzheimers sjukdom. Det befarar forskare efter att ha funnit bevis för att medicinen kan innehålla "frön" till sjukdomen..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Här är allt vi vet om 2019 års nya Iphone 11

Apple verkar ha hittat ett format de gillar. Även nästa år kommer det att bli tre nya Iphones med samma skärmstorlekar som dagens tror analytiker..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Huaweis nya iot-satsning – startar ingenjörsteam i Lund

Det kinesiska teknikbolaget växlar upp i Skåne med ett utvecklingsteam inriktat på videoövervakning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.