SVT > Inrikes

Tuesday, 19 February, 04:09

SVT - 07 dec 18 kl. 10:57

Så stor är chansen för en vit jul där du borRunt tredje advent kan det komma snö i stort sett hela landet. Men chansen till ett helt snötäckt Sverige på julafton är liten, enligt SVT:s meteorolog Pia Hultgren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, SVT, Pia Hultgren

Dela artikeln

144 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , storär , chansenför en , vit, juldär , du bor
SR - 29 aug 17 kl. 20:13

Stor amerikansk vit makt-sida har tagits bort från nätet

Den stora amerikanska vit makt-sidan Stormfront har tagits bort från nätet. Det följer efter att flera andra vit makt-sajter och sociala medie-konton tagits bort av amerikanska bolag..

YLE - 25 nov 17 kl. 11:59

Stor blåvit besvikelse efter vallningskatastrof – Marit Björgen omöjlig att stoppa

Kerttu Niskanen var bästa finländska på en tolfte plats på damernas 10 kilometer klassiskt i Rukas världscup. Bara två hemmaåkare fanns bland de 25 främsta. Charlotte Kalla ledde länge men fick till slut ge sig mot Marit Björgen..

DI - 16 feb 14 kl. 15:28

Så stor chans har du på lönebingo

Är det värt besväret att ta i lite extra eller smöra in sig hos högsta chefen? Här kan du se om har stor chansen är att du får bättre betalt än kollegorna..

Expressen - 15 dec 13 kl. 16:29

Så stor är chansen för en vit jul i Sydsverige

En vit jul i Sydsverige? Nej, enda chansen till det är nog att hålla sig spik nykter. Vädrets makter ser inte ut att bidra.

DN - 23 dec 14 kl. 10:54

Vit jul väntas i Stockholmsområdet


SMHI lovar en vit jul i Stockholmsområdet. ”På julaftons kväll och natten mot juldagen kommer det att falla rikligt med snö – och på juldagen väntas minusgrader, så då är chansen stor att det lagt sig ett snötäcke”, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI..

Expressen - 10 dec 17 kl. 20:31

Så stor är chansen för en vit jul i år

I norra Sverige vräker snön ner och en vit jul är redan garanterad.Men hur stora är chanserna i södra delen av landet där det ännu är barmark?Någonstans mellan 20 och 50 procent, enligt meteorologen Johan Groths bedömning.

Sydöstran - 14 dec 18 kl. 06:37

Så stor är chansen för en vit jul i Blekinge – ”Snö i hela landet”

Det ser mörkt ut för den som hoppas på en vit jul i Blekinge. Milt väder och risk för halka dominerar prognoserna fram till jul..

Skånskan - 30 sep 16 kl. 16:51

En Snövitsaga med stor aktualitet

Recension/scen scen
Snövit och de sju
sjuksköterskorna
Baserad på en saga av: Sara Hansson. (Sagan ingår i boken Banditsagor – Stulna berättelser.)
Av Banditsagor, Malmö
Regi: Sanne Ahlqvist Boltes
Musik/ ljuddesign: Jonas Åkesson
Scenografi: Anna Ericsson
Rörelsehandledning: Andrea Erfors
Producent: Anna Jonsson Björck
På scen: Malin Molin, Oskar Stenström & Sanne Ahlqvist Boltes
Målgrupp: från 6 till 12 år
Urpremiär: 29 september 2016 på Rosengårdsbiblioteket i Malmö, spelperiod: Hösten 2016 och våren 2017.

Skånskan - 08 dec 16 kl. 01:00

Håll kon­takt med den vit­ryska op­po­si­tionen

ERWP.fif(0)Vit­ryss­land brukar kallas Eu­ro­pas sis­ta dik­ta­tur. Pes­si­misten säger istäl­let enda, efter­som ut­vecklingen på sina håll i Europa är dys­ter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vit, smal och snygg – sluta hylla Ruby RoseOm skribenten

Det nya stjärnskottet i serien Orange is the new black har tagit mig med storm. Den vrålsnygga skådespelerskan Ruby Rose har förfört alla som sett serien – och alla andra. Hon är det snyggaste jag har sett med sitt korta mörka hår, sina tatueringar och sin djupa blick.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Chefläkare: Ska ta ställning till hur vi hanterar avtalet efter 1177-

Chefläkare för region Stockholm, Johan Bratt, kan i nuläget inte svara på om man kommer fortsätta samarbetet med företaget Medhelp, underleverantören som nu står i centrum för avslöjandet om att miljontals samtal till Vårdguiden 1177 legat öppet på internet. – Vårdgivaren måste anmäla det här till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, säger Bratt i SVT:s Aktuellt..

SVT - 7 timmar sedan

Socialministern om inspelade vårdsamtalen: ”Fullständigt oacceptabelt”

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är ”allvarliga och uppseendeväckande”. .

SVT - 6 timmar sedan

Ny tvåstjärnig svensk krog i Michelin-guiden

Danmark går om Sverige efter måndagens utdelning av Michelinstjärnor i Århus. Men vi fick en ny tvåstjärnig svensk krog i Stockholmsrestaurangen Gastrologi. Sverige har även fortfarande en restaurang som lever upp till tre Michelinstjärnor, då krogen Frantzén fick behålla sina från förra året..

SVT - 8 timmar sedan

Kristersson om att återupprätta Alliansen: “Klart det inte går”

Ulf Kristersson (M) ser inte hur Alliansen ska återuppstå inom den närmsta framtiden. Det berättar M-ledaren när turen kom till honom att möta SVT Nyheters mångårige politikreporter Mats Knutson i intervjuserien Mats möter..

SVT - 9 timmar sedan

Trots haveriet: Ny beslutsrobot lanseras av Arbetsförmedlingen

Samma dag som SVT Nyheter avslöjade att en robot på Arbetsförmedlingen kan ha fattat 70 000 felaktiga beslut lanserade myndigheten en ny robot. Istället för aktivitetsstöd ska den ta beslut om nystartsjobb. Men den snabba automatiseringen får kritik av forskare..

SVT - 9 timmar sedan

Rädda barnen blev miljoninvesterare i Lundin Petroleum

Ett ovanligt stort arv donerat till Rädda barnens riksförbund innebär att de för tillfället äger aktier värda 3,5 miljoner kronor i företaget Lundin Petroleum. Ett företag som står under utredning för brott mot folkrätten. – Vi kommer att avyttra aktierna inom en till två veckor, säger Freddie Hellström, ekonomichef på Rädda barnen..

SVT - 10 timmar sedan

Åklagaren och Säpo oeniga om Sveriges Kina-ambassadören: Utreds för mildare brott

Sveriges Kina-ambassadör Anna Lindstedt riskerar två års fängelse om hon fälls för sitt agerande vid det hemliga mötet om fängslade Gui Minhai. SVT Nyheter kan nu avslöja att åklagaren beslutat om en mildare brottsrubricering än vad Säpo föreslagit i sin utredning. – Det anses ändå som ett mycket allvarligt brott, säger Iain Cameron, professor i internationell rätt vid Uppsala universitet..

SVT - 11 timmar sedan

Säkerhetsexperten om inspelade vårdsamtalen: Det ska inte kunna hända

Computer Swedens granskning visar hur miljontals timmar med känsliga samtal till Vårdguiden har legat helt öppet på internet. En som inte är förvånad är säkerhetsexperten David Jacoby. – Har man den här typen av känslig information ska man inte lagra det på internet, den ska ligga internt, säger han..

SVT - 11 timmar sedan

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar?

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar? Tio deltagare anländer till två olika hus för vad de tror är ett härligt semesteräventyr. Plötsligt går elen.

SVT - 14 timmar sedan

2,7 miljoner inspelade samtal till 1177 Vårdguiden helt oskyddade på internet

Ett avslöjande på Computer Sweden avslöjar att alla telefonsamtal som ringts till 1177 sedan 2013 och som tagits emot av vårdentreprenören Medicall har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.