SVT > Inrikes

Tuesday, 11 December, 19:35

Liknande nyheter

Taggar: , storär , chansenför en , vit, juldär , du bor
SR - 29 aug 17 kl. 20:13

Stor amerikansk vit makt-sida har tagits bort från nätet

Den stora amerikanska vit makt-sidan Stormfront har tagits bort från nätet. Det följer efter att flera andra vit makt-sajter och sociala medie-konton tagits bort av amerikanska bolag..

YLE - 25 nov 17 kl. 11:59

Stor blåvit besvikelse efter vallningskatastrof – Marit Björgen omöjlig att stoppa

Kerttu Niskanen var bästa finländska på en tolfte plats på damernas 10 kilometer klassiskt i Rukas världscup. Bara två hemmaåkare fanns bland de 25 främsta. Charlotte Kalla ledde länge men fick till slut ge sig mot Marit Björgen..

DI - 16 feb 14 kl. 15:28

Så stor chans har du på lönebingo

Är det värt besväret att ta i lite extra eller smöra in sig hos högsta chefen? Här kan du se om har stor chansen är att du får bättre betalt än kollegorna..

Expressen - 15 dec 13 kl. 16:29

Så stor är chansen för en vit jul i Sydsverige

En vit jul i Sydsverige? Nej, enda chansen till det är nog att hålla sig spik nykter. Vädrets makter ser inte ut att bidra.

DN - 23 dec 14 kl. 10:54

Vit jul väntas i Stockholmsområdet


SMHI lovar en vit jul i Stockholmsområdet. ”På julaftons kväll och natten mot juldagen kommer det att falla rikligt med snö – och på juldagen väntas minusgrader, så då är chansen stor att det lagt sig ett snötäcke”, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI..

Expressen - 10 dec 17 kl. 20:31

Så stor är chansen för en vit jul i år

I norra Sverige vräker snön ner och en vit jul är redan garanterad.Men hur stora är chanserna i södra delen av landet där det ännu är barmark?Någonstans mellan 20 och 50 procent, enligt meteorologen Johan Groths bedömning.

Skånskan - 30 sep 16 kl. 16:51

En Snövitsaga med stor aktualitet

Recension/scen scen
Snövit och de sju
sjuksköterskorna
Baserad på en saga av: Sara Hansson. (Sagan ingår i boken Banditsagor – Stulna berättelser.)
Av Banditsagor, Malmö
Regi: Sanne Ahlqvist Boltes
Musik/ ljuddesign: Jonas Åkesson
Scenografi: Anna Ericsson
Rörelsehandledning: Andrea Erfors
Producent: Anna Jonsson Björck
På scen: Malin Molin, Oskar Stenström & Sanne Ahlqvist Boltes
Målgrupp: från 6 till 12 år
Urpremiär: 29 september 2016 på Rosengårdsbiblioteket i Malmö, spelperiod: Hösten 2016 och våren 2017.

Skånskan - 08 dec 16 kl. 01:00

Håll kon­takt med den vit­ryska op­po­si­tionen

ERWP.fif(0)Vit­ryss­land brukar kallas Eu­ro­pas sis­ta dik­ta­tur. Pes­si­misten säger istäl­let enda, efter­som ut­vecklingen på sina håll i Europa är dys­ter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vit, smal och snygg – sluta hylla Ruby RoseOm skribenten

Det nya stjärnskottet i serien Orange is the new black har tagit mig med storm. Den vrålsnygga skådespelerskan Ruby Rose har förfört alla som sett serien – och alla andra. Hon är det snyggaste jag har sett med sitt korta mörka hår, sina tatueringar och sin djupa blick.

Jmini.se - 11 dec 15 kl. 05:31

Vit jul - för att julen tillhör barnen

Gratis Bowling i Jönköping på Julafton. Junis vill ge alla barn chansen till ett bra jullov, därför driver vi tillsammans med hela IOGT-NTO rörelsen den rikstäckande Vit Jul kampanjen. Vit jul är en kampanj, där vuxna får skriver under på att avs.....

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Stefan Löfven (S) prövas som statsminister på fredag

Imorgon kommer talmannen att föreslå att Stefan Löfven (S) prövas som statsminister av riksdagen. Förslaget kommer att prövas av riksdagen fredagen den 14 december klockan 09.00..

SVT - 3 timmar sedan

Löfven: ”Man kan inte styra landet på en servettskiss”

Stefan Löfven menar att det är mer logiskt att Ulf Kristersson prövas om M-KD-budgeten går igenom i morgon..

SVT - 3 timmar sedan

Programledarna är instängda i buren – följ Musikhjälpen här

Programledarna Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz sänder direkt från Musikhjälpenburen i totalt 144 timmar. Här kan du följa sändningen..

SVT - 7 timmar sedan

Nobelmiddagen – här händer det som inte får hända

Många servitörers värsta mardröm är att tappa maten på nobelfesten. Därför läggs det mycket tid på att öva för att se till att det inte händer. En av servitörerna hade dock väldigt otur..

SVT - 7 timmar sedan

Intern AF-rapport om M-budgeten: Tusentals färre jobb och insatser för arbetslösa

Totalstopp för extratjänster. Stopp för insatser till tusentals arbetslösa. Färre nyanlända och personer med funktionsnedsättning ut i arbete.

SVT - 7 timmar sedan

Så påverkas du av M och KD:s gemensamma budget

Sänkt inkomstskatt för alla, sänkt pensionärsskatt och skrotade byggsubventioner. Det är några av förslagen i Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budgetförslag som sannolikt blir det som gäller oavsett vilka partier som i slutändan bildar regering. Så här påverkas du av förslagen..

SVT - 8 timmar sedan

Går inte att betala med Swish – nere för alla bankkunder

Sedan i tisdags morse går det inte att överföra pengar med den mobila betaltjänsten Swish. Företaget vet inte vad felet beror på men meddelar att man jobbar febrilt med att hitta orsaken. – Det ligger nere för alla banker, säger Per Ekwall, pressansvarig vid betaltjänsten Swish..

SVT - 8 timmar sedan

Bosse Lindquist: ”Extremt glädjande”

– Det är extremt glädjande att åklagaren tagit beslutet att återuppta förundersökningen så att dessa allvarliga händelser får en rättslig prövning. Det säger journalisten och författaren Bosse Lindquist som gjort den uppmärksammade dokumentären om Paolo Macchiarini..

SVT - 8 timmar sedan

Macchiarinis framtid avgörs ännu en gång

Han har kallats allt från ett geni till en bluff. I oktober förra året lades förundersökningen mot honom ned. Nu ska åklagarmyndigheten avgöra den skandalomsusade kirurgen Paolo Macchiarinis framtid.

SVT - 10 timmar sedan

De jagades av turkisk säkerhetstjänst – nu bor de i Sverige

Nurettin Aytug deporterades från Irak till Turkiet, där han satt häktad i 500 dagar. Familjen Ozcelik saknar i sin tur sin pappa, farfar och make. Han riskerar många års fängelse efter att ha utlämnats från Malaysia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.