DN > Utrikes

Saturday, 23 February, 19:59

Liknande nyheter

Taggar: Philip, TeirNär , snön, fallerpå min , ryggär , det som i tropikerna
YLE - 13 jan 15 kl. 13:54

Teir om tidningsförnyelsen: Vi vet att dubbelprenumeranter faller bort

Idag utkom den nya tidningen Östnyland och den förnyade tidningen Västra Nyland, och reaktionerna är blandade. Kritikerna tycker att det gemensamma materialet är för stort, medan andra säger att det är skönt att få mer innehåll i en och samma tidning. KSF-medias vd Barbro Teir säger att satsningen kommer att innebära att s.

SR - 17 aug 15 kl. 06:00

Farväl till Philip Roth - och ett skrivsätt

Den manlige hjälten faller alltid tungt hos Philip Roth. Men vad som sägs vara den ständiga Nobelpriskandidatens sista roman, "Nemesis", känns också som sista sucken för den här typen av enögt maskulint perspektiv..

Nyan - 28 feb 15 kl. 12:26

Kirurg och hantverkare faller för varandra

"Micke och Veronica" är den senaste produktionen från teamet bakom bland annat "Sommaren med Göran", "En gång i Phuket" och tv-serien "Hey Baberiba". I helgen har filmen premiär på bio Savoy. Filmen väckte uppmärksamhet under inspelningarna eftersom före detta Bond-tjejen Izabella Scorupco lämnat Hollywood och tagit sin första roll i en svensk komedi.

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 15 kl. 11:47

Alla bitar faller på plats i Chess

Chess in Concert Konsert med Gunilla Backman, Sarah Dawn Finer, Anders Glenmark, Philip Jalmelid, Johan Schinkler, Stockholms Concert Orchestra, Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör, Helene Stureborgs Kammarkör samt rockband och popkör. Dirigent Anders Eljas. Helsingborgs Arena, lördag 18 april..

YLE - 01 aug 16 kl. 10:45

Under en vecka till OS – då faller seglingsrampen ihop

Seglingsrampen i Marina da Gloria föll ihop i helgen efter en kombination av högvatten och blåst. Ingen skadades, men det blir bråttom med reparationsarbetet då seglingstävlingarna i OS inleds om en vecka. Organisationskommitténs talesperson Philip Wilkinson menar att byggfirman som ansvarar för rampen förväntas kunna reparera den inom fyra dagar.

YLE - 09 jun 14 kl. 05:18

Ersättning för älskador kan upphöra

I juni besluter EU om Finland, som enda land i EU, får fortsätta att betala ut ersättningar som orsakas av att älgarna äter upp skogsplanteringar. I övriga Europa får skogsägarna ersättning endast för skador som fridlysta djur orsakar i skogen. Skogsägare kräver att älgstammen måste minska om ersättningarna upphör.

YLE - 09 jun 14 kl. 05:18

Ersättning för älgskador kan upphöra

I juni besluter EU om Finland, som enda land i EU, får fortsätta att betala ut ersättningar som orsakas av att älgarna äter upp skogsplanteringar. I övriga Europa får skogsägarna ersättning endast för skador som fridlysta djur orsakar i skogen. Mån 9.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 05:00

Flyktingbråk kan bli fråga för regeringen

lund-staffanstorp Av en slump fick Lunds kommunledning veta att Staffanstorp har placerat fem flyktingfamiljer i Veberöd, utan att informera Lunds kommun.
Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Lund, vill gå till högre instans för att få klarhet i tillämpningen av den nya lagstiftningen.–Vi har i flera månaders tid, utan resultat, försökt att få till ett avtal med Staffanstorps kommun.

Uppsalanyheter.se - 13 mar 15 kl. 02:12

Världsklass när IceOpti SM avgjordes i Järlåsa

Utrustade med spikskor, flytväst och hjälm samlades i lördags nio ungdomar på Bredsjöns is vid Järlåsa. Sommartid kappseglar de alla med Optimistjolle vid klubbarna UKF, ESK, KOJK, KSSS och SäSS. Nu hade de med sig varsin IceOpti, för att genomföra årets SM-tävling.

Sydsvenskan - 13 maj 15 kl. 04:00

Analys: Folkpartiet blir jokern i budgetspelet i Lund

Lunds rödgrönrosa styre har presenterat sitt budgetförslag, som bland annat innehåller en skattehöjning på 25 öre . Men det långt ifrån säkert att de får som de vill. I kommunfullmäktige, som beslutar om budgeten, har de rödgrönrosa inte egen majoritet.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

”Maduro måste bort – annars kommer många fler att dö”

CÚCUTA. Venezuela har stängt gränsen till Colombia för att stoppa hjälpsändningarna. På vardera sida av gränsen står soldater med skarpladdade vapen och väntar order.

DN - 2 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

DN - 2 timmar sedan

Flera begravda i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland..

DN - 3 timmar sedan

Körde på hästekipage – flydde till skogs

En man i 65-årsåldern har gripits utanför Borlänge, missänkt för att med sin bil ha kört på ett hästekipage. Djuret fick avlivas och föraren fördes till sjukhus..

DN - 7 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

DN - 8 timmar sedan

Storlopp av VM-debutanten Frida Karlsson – Johaug överlägsen

SEEFELD/STOCKHOLM. Therese Johaug var totalt överlägsen på damernas skiathlon. Bakom henne överraskade svenska VM-debutanten Frida Karlsson med en femteplats..

DN - 12 timmar sedan

Kvinna gripen misstänkt för mordförsök

En kvinna har gripits misstänkt för mordförsök efter att en man hittats skadad i ett trapphus i Ronneby i Blekinge..

DN - 12 timmar sedan

Ahed Tamimi - palestiniernas kantstötta kampsymbol

Den sextonåriga palestinskan Ahed Tamimi örfilade en israelisk soldat på Västbanken. Videon spreds via nätet. Hon dömdes till åtta månaders fängelse och händelsen gjorde Ahed känd över hela världen.

DN - 14 timmar sedan

Trump tror på avtal med Kina

USA:s president ser stora chanser att man kommer att nå ett avtal med Kina för att få ett stopp på handelskriget mellan länderna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.