DN > Utrikes

Wednesday, 12 December, 13:03

DN - 07 dec 18 kl. 10:15

Philip Teir: När snön faller på min rygg är det som i tropikernaNu när folk slutar flyga kan uppvärmda utomhuspoler vara ett alternativ. I Helsingfors simmar man numera i alla väder..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Teir, Helsingfors

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Philip, TeirNär , snön, fallerpå min , ryggär , det som i tropikerna
YLE - 13 jan 15 kl. 13:54

Teir om tidningsförnyelsen: Vi vet att dubbelprenumeranter faller bort

Idag utkom den nya tidningen Östnyland och den förnyade tidningen Västra Nyland, och reaktionerna är blandade. Kritikerna tycker att det gemensamma materialet är för stort, medan andra säger att det är skönt att få mer innehåll i en och samma tidning. KSF-medias vd Barbro Teir säger att satsningen kommer att innebära att s.

SR - 17 aug 15 kl. 06:00

Farväl till Philip Roth - och ett skrivsätt

Den manlige hjälten faller alltid tungt hos Philip Roth. Men vad som sägs vara den ständiga Nobelpriskandidatens sista roman, "Nemesis", känns också som sista sucken för den här typen av enögt maskulint perspektiv..

Nyan - 28 feb 15 kl. 12:26

Kirurg och hantverkare faller för varandra

"Micke och Veronica" är den senaste produktionen från teamet bakom bland annat "Sommaren med Göran", "En gång i Phuket" och tv-serien "Hey Baberiba". I helgen har filmen premiär på bio Savoy. Filmen väckte uppmärksamhet under inspelningarna eftersom före detta Bond-tjejen Izabella Scorupco lämnat Hollywood och tagit sin första roll i en svensk komedi.

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 15 kl. 11:47

Alla bitar faller på plats i Chess

Chess in Concert Konsert med Gunilla Backman, Sarah Dawn Finer, Anders Glenmark, Philip Jalmelid, Johan Schinkler, Stockholms Concert Orchestra, Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör, Helene Stureborgs Kammarkör samt rockband och popkör. Dirigent Anders Eljas. Helsingborgs Arena, lördag 18 april..

YLE - 01 aug 16 kl. 10:45

Under en vecka till OS – då faller seglingsrampen ihop

Seglingsrampen i Marina da Gloria föll ihop i helgen efter en kombination av högvatten och blåst. Ingen skadades, men det blir bråttom med reparationsarbetet då seglingstävlingarna i OS inleds om en vecka. Organisationskommitténs talesperson Philip Wilkinson menar att byggfirman som ansvarar för rampen förväntas kunna reparera den inom fyra dagar.

YLE - 09 jun 14 kl. 05:18

Ersättning för älskador kan upphöra

I juni besluter EU om Finland, som enda land i EU, får fortsätta att betala ut ersättningar som orsakas av att älgarna äter upp skogsplanteringar. I övriga Europa får skogsägarna ersättning endast för skador som fridlysta djur orsakar i skogen. Skogsägare kräver att älgstammen måste minska om ersättningarna upphör.

YLE - 09 jun 14 kl. 05:18

Ersättning för älgskador kan upphöra

I juni besluter EU om Finland, som enda land i EU, får fortsätta att betala ut ersättningar som orsakas av att älgarna äter upp skogsplanteringar. I övriga Europa får skogsägarna ersättning endast för skador som fridlysta djur orsakar i skogen. Mån 9.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 05:00

Flyktingbråk kan bli fråga för regeringen

lund-staffanstorp Av en slump fick Lunds kommunledning veta att Staffanstorp har placerat fem flyktingfamiljer i Veberöd, utan att informera Lunds kommun.
Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Lund, vill gå till högre instans för att få klarhet i tillämpningen av den nya lagstiftningen.–Vi har i flera månaders tid, utan resultat, försökt att få till ett avtal med Staffanstorps kommun.

Uppsalanyheter.se - 13 mar 15 kl. 02:12

Världsklass när IceOpti SM avgjordes i Järlåsa

Utrustade med spikskor, flytväst och hjälm samlades i lördags nio ungdomar på Bredsjöns is vid Järlåsa. Sommartid kappseglar de alla med Optimistjolle vid klubbarna UKF, ESK, KOJK, KSSS och SäSS. Nu hade de med sig varsin IceOpti, för att genomföra årets SM-tävling.

Sydsvenskan - 13 maj 15 kl. 04:00

Analys: Folkpartiet blir jokern i budgetspelet i Lund

Lunds rödgrönrosa styre har presenterat sitt budgetförslag, som bland annat innehåller en skattehöjning på 25 öre . Men det långt ifrån säkert att de får som de vill. I kommunfullmäktige, som beslutar om budgeten, har de rödgrönrosa inte egen majoritet.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Misstroendeomröstning om May under onsdagen

Det brittiska parlamentet kommer på onsdagen att hålla en misstroendeomröstning om premiärminister Theresa May, skriver BBC och Reuters..

DN - 11 timmar sedan

Kanadensare uppges ha frihetsberövats i Kina

En kanadensisk ex-diplomat, nu aktiv inom en ideell organisation, uppges ha frihetsberövats i Kina. Motivet är fortfarande oklart, men misstänks kunna vara en motreaktion på gripandet av Huaweis finanschef Meng Wanzho i början av december. .

DN - 12 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DN - 15 timmar sedan

Marianne Björklund: Macron riskerar ny kritik – den här gången från EU

Efter massiv kritik från Gula västarna riskerar Frankrikes president Emmanuel Macron även en åthutning från EU. Eftergifterna till demonstranterna lämnar hål i budgeten och kan göra att landet bryter mot EU:s budgetregler..

DN - 15 timmar sedan

Franska folket delat om Macrons löften

23 miljoner fransmän följde Emmanuel Macrons tal till nationen under måndagskvällen. Dagen efter har både folket och Gula västarnas ”ledare” delade meningar om huruvida presidentens löften var tillräckliga eller inte..

DN - 16 timmar sedan

Dödlig skottlossning i Strasbourg

Franks polis rapporterar om skottlossning i centrala Strasbourg..

DN - 17 timmar sedan

May på desperat Europaturné för att vädja om eftergifter

– Vår premiärminister är på rymmen, konstaterade Labourledaren Jeremy Corbyn i spefull ton när det brittiska underhuset höll en extrainsatt Brexit-debatt på tisdagseftermiddagen. Snarare än en flykt, ska nog dock Theresa Mays rundresa ses som ett sista desperat försök att få EU-ledarna att ge efter tillräckligt för att stilla vreden i det motstridiga parlamentet på hemmaplan. .

DN - 19 timmar sedan

Fem döda i skjutning vid brasiliansk katedral

En beväpnad man ska ha öppnat eld i en katedral i staden Campinas i Brasilien, rapporterar Reuters. Mannen ska ha hunnit skjuta och döda fyra personer innan han tog sitt eget liv..

DN - 20 timmar sedan

Parterna i Jemenkriget har enats om fångutbyte

Krigets två parter, Jemens regering och de huthiska rebellerna har enats om ett datum då ett fångutbyte omfattande fler än 15.000 personer ska ha ägt rum, rapporterar AP..

DN - 23 timmar sedan

Man skjuten med elpistol vid Londons parlament

Beväpnade poliser har gripit en man vid grindarna till det brittiska parlamentet i London, rapporterar brittiska medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.