Barometern > Nyheter

Wednesday, 12 December, 13:43

Liknande nyheter

Taggar: Ny Oknöbrooch , modern, badplats, gång
Barometern - 21 nov 13 kl. 08:12

Färjeläget blir ny badplats

Nu satsar kommunen på att göra i ­ordning en ny badplats. Gamla färjeläget längst ut på Oknö får en ansiktslyftning. Ända sedan Ölandsfärjorna slutade gå från Oknö för många år sedan har färjeläget utgjort en fråga för kommunen.

Barometern - 17 jun 16 kl. 11:42

Ny badplats på Oknö

Den nya badplatsen vid gamla färjeläget på Oknö håller på att ta form, med sandbunkrar och nya soldäck..

Barometern - 13 jul 16 kl. 17:50

Invigningen av ny badplats blev publikmagnet

Hundratals människor vallfärdade till gamla färjeläget på Oknö för att se när den nya badplatsen invigdes på onsdagskvällen..

Barometern - 28 aug 14 kl. 07:42

C vill ge nyanlända barn egna klasser

För att bättre kunna hantera situationen när allt fler nyanlända kommer, vill Centerpartiet införa förberedelseklasser för de nyanlända barnen. – När vi tar emot nya elever måste det planeras, både med tanke på de nyanlända och de elever som redan finns i klassrummet. I särskilda förberedelseklasser för nyanlända barn kan de lära sig det svenska basord­förrådet innan de går ut i ordinarie klasser och undervisning, säger Centerpartisterna Roland Åkesson och Jacqueline Doohan.

Barometern - 27 feb 17 kl. 19:41

Förening vill ha hängbro

Nu kommer nya förslag om den delvis förstörda bron till Ramsö. Oknö stugförening vill att kommunen bygger en helt ny bro..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Skyltmissen som förvirrar i Fjölebro: ”Trafikmärket gäller”

30 eller 50 kilometer i timmen i Fjölebro? Det är svårt att köra lagligt i det nya bostadsområdet. .

Barometern - 15 minuter sedan

LOV-företag får inte rätt

Företaget 2 Sjuksystrar AB får inte rätt att utföra LOV-tjänster i Torsås kommun..

Barometern - 15 minuter sedan

Nioåring skriver till kommunen om säkrare skolväg

En nioårig flicka på Rödsleskolan vill att kommunen vidtar åtgärder för att förbättra säkerheten vid Lagermans väg i Rödsle..

Barometern - 15 minuter sedan

Parlaments-ja till Japan-avtal i EU

"Otroligt viktigt", säger EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström sedan EU-parlamentet gett sitt slutliga klartecken till det nya handelsavtalet med Japan. Redan från den 1 februari kan avtalet börja gälla.(TT).

Barometern - 5 minuter sedan

Tv-licenspengar lagom till fattiga januari

Lagom till att decemberlönen börjar sina i januari efter julklappsinköpen, så kommer en present från Radiotjänst, skriver Hem och Hyra. Omkring en miljard kronor ska betalas ut till omkring tre miljoner hushåll eftersom public service numera ska betalas via skattsedeln.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Lena Herder ny Sverigechef för Ikea

Från landschef för Ikea i Nederländerna till landschef på hemmaplan - Lena Herder tillträder som möbelföretagets nya Sverigechef i februari. Efter 25 år på Ikea och sex år på posten lämnar Håkan Svedman företaget.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Sverige mot Island på januariturnén

Herrlandslaget möter Island i sin andra match under januariturnén i Qatar, skriver Svenska fotbollförbundet i ett pressmeddelande. Matchen kommer att spelas den 11 januari. "Island har ju en del spelare med Sverigeanknytning som kanske kan bli uttagna så det ska bli spännande.

Barometern - 1 timme sedan

Jönsson: "En dryg jäkel med glimten i ögat"

Petter Northugs karriär är över. Gamla lagkamrater och motståndare hyllar nu den tidigare världsstjärnan. "Petter är en jäkla stjärna som med 20 medaljer från OS och VM måste räknas som en av och kanske till och med den starkast lysande stjärna som sporten någonsin har haft på herrsidan.

Barometern - 1 timme sedan

Ouppklarade mordfall ska ut på nätet

De ouppklarade mordfallen ska upp från arkivet och ut på nätet. Polisen hoppas att det nya greppet ska ge nya avgörande tips. - Vi vet att det finns människor som har information i de flesta av de här ärendena, säger Bo Lundqvist, chef för polisens kallafallgrupp i region Syd.

Barometern - 1 timme sedan

Fängslad regissör hyllad i EU

Kusinen Natalja Kaplan och advokaten Dmitrij Dinze fanns på plats när den Rysslands-fängslade ukrainske filmregissören Oleg Sentsov hedrades med EU-parlamentets Sacharov-pris för tankefrihet på torsdagen. - Sentsov får det här priset för sitt fredliga motstånd.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.