Barometern > Nyheter

Sunday, 17 February, 11:18

Liknande nyheter

Taggar: Ny Oknöbrooch , modern, badplats, gång
Barometern - 21 nov 13 kl. 08:12

Färjeläget blir ny badplats

Nu satsar kommunen på att göra i ­ordning en ny badplats. Gamla färjeläget längst ut på Oknö får en ansiktslyftning. Ända sedan Ölandsfärjorna slutade gå från Oknö för många år sedan har färjeläget utgjort en fråga för kommunen.

Barometern - 30 jan 19 kl. 17:00

Ny bro över till Oknö i sommar

Efter många år av turer fram och tillbaka är det nu klart med en ny bro över till Oknö. Bron ska stå färdig i sommar och prislappen är på 5,3 miljoner kronor..

Barometern - 17 jun 16 kl. 11:42

Ny badplats på Oknö

Den nya badplatsen vid gamla färjeläget på Oknö håller på att ta form, med sandbunkrar och nya soldäck..

Barometern - 13 jul 16 kl. 17:50

Invigningen av ny badplats blev publikmagnet

Hundratals människor vallfärdade till gamla färjeläget på Oknö för att se när den nya badplatsen invigdes på onsdagskvällen..

Barometern - 20 dec 18 kl. 09:48

Populär badplats inte tillgänglig för alla

För ett par år sedan gjordes en rejäl upprustning av badplatsen vid gamla färjeläget på Oknö och den har varit flitigt använd sedan dess, men det är inte alla som kan bada där..

Barometern - 30 jan 19 kl. 14:08

Liberalerna vill ha badplats för rörelsehindrade

I samband med att badplatsen vid hopptornet vid Oknöström ska rustas upp har Liberalerna skickat en interpellation till kommunstyrelsens ordförande..

Barometern - 28 aug 14 kl. 07:42

C vill ge nyanlända barn egna klasser

För att bättre kunna hantera situationen när allt fler nyanlända kommer, vill Centerpartiet införa förberedelseklasser för de nyanlända barnen. – När vi tar emot nya elever måste det planeras, både med tanke på de nyanlända och de elever som redan finns i klassrummet. I särskilda förberedelseklasser för nyanlända barn kan de lära sig det svenska basord­förrådet innan de går ut i ordinarie klasser och undervisning, säger Centerpartisterna Roland Åkesson och Jacqueline Doohan.

Barometern - 27 feb 17 kl. 19:41

Förening vill ha hängbro

Nu kommer nya förslag om den delvis förstörda bron till Ramsö. Oknö stugförening vill att kommunen bygger en helt ny bro..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ölandshotell till salu: ”Spekulanter i Europa"

I september förra året lades Brukshotellet i Degerhamn ut till försäljning. Hittills har ingen ny köpare dykt upp, men spekulanter är det ingen brist på, berättar Bill Nilsson. .

Barometern - 15 minuter sedan

Recension: ”Rörande att uppleva publikens kärlek till Lasse Stefanz”

Legendariska dansbandet Lasse Stefanz turnerar land och rike runt för utsålda hus med sin konserthusturné - Lasse Stefanz, de första ljuva åren. På lördagskvällen är Kalmarsalen fullsatt till sista plats av förväntansfulla och hängivna fans. .

Barometern - 5 minuter sedan

Lovande när Llojd 2.0 spelade på hemmaplan

Llojd var ett hajpat popband som tröttnade på skivbolaget och lade ner. Nu är Kalmarbandet tillbaka på ett lovande sätt..

Barometern - 30 minuter sedan

SVT stänger av strömmen för dokusåpadeltagare

Hur klarar vi oss om elen försvinner? Efter stormen Alfrida blev många varse sin egen och samhällets sårbarhet. Deltagarna i SVT:s dokusåpa "Nedsläckt land" ställs inför en liknande situation.

Barometern - 30 minuter sedan

MBS inleder Asienturné med besök i Pakistan

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman, även kallad MBS, har inlett en rundtur i Asien med Pakistan som första anhalt.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Dansk polis på jakt efter turkiska spioner

Turkisk säkerhetspolis ska ha fått hjälp med att jaga regimmotståndare i Danmark. Misstankarna handlar om att personer som är bosatta i Danmark ska ha samlat information om personer med koppling till Gülen-rörelsen.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Frida Karlsson topp tio i VC-debuten

Frida Karlsson har presenterat sig på den stora skidscenen. I sin världscupdebut, på 10 kilometer klassiskt i italienska Cogne, blev det en sjundeplats för det 19-åriga framtidslöftet. Frida Karlsson har väntat och längtat.

Barometern - 1 timme sedan

Flera bränder på kort tid i Emmaboda

En övertänd husvagn, eldsvådor i byggnader och ett nedbrunnet magasin. På tolv dagar har det brunnit nio gånger i Emmaboda kommun, skriver Barometern. Natten mot söndag brann en husvagn.

Barometern - 1 timme sedan

Rouhani vill förbättra relationer i regionen

Iran är redo att förbättra relationerna med gulfstaterna, deklarerar president Hassan Rouhani i ett tv-sänt tal från södra Iran.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Light-läsk kan öka risken för stroke

Äldre kvinnor som dricker mycket sockerfri läsk bör kanske hålla nere sin konsumtion. Risken för stroke ser nämligen ut att öka, varnar forskare. I syfte att hålla nere både vikten och sockerintaget dricker många så kallad light-läsk i stället.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.