SVT > Utrikes

Saturday, 23 February, 20:08

Liknande nyheter

Taggar: Angela, Merkels, viktigaste, utmaningar
Nyheter 24 - 21 aug 13 kl. 11:01

Drogad bodybuilder tog sig in i Angela Merkels plan ? hade nakenfestMerkel var på opera

KÖLN. Tysk polis har startat en utredning efter att det framkommit att en 24 år gammal bodybuilder, endast omnämnd som "Volkan T", tagit sig ombord på Tysklands förbundskansler Angela Merkels flygplan. Ett flygplan som dessutom stod inlåst på en avspärrad militär del av Kölns flygplats.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 15 kl. 20:37

Angela Merkels liv blir film

Angela Merkels liv ska bli film, men vem som ska spela den tyska förbundskanslern är ännu inte bestämt.— Folk pratar alltid om henne. De kritiserar eller berömmer allt hon gör för människor, men många vet väldigt lite om henne, som var hon kommer från eller vad hon står för, säger Walid Nakschbandi som arbetar med filmen.

Sydsvenskan - 18 mar 15 kl. 20:37

Angela Merkels liv blir film

Angela Merkels liv ska bli film, men vem som ska spela den tyska förbundskanslern är ännu inte bestämt.— Folk pratar alltid om henne. De kritiserar eller berömmer allt hon gör för människor, men många vet väldigt lite om henne, som var hon kommer från eller vad hon står för, säger Walid Nakschbandi som arbetar med filmen.

SR - 25 mar 11 kl. 06:00

Angela Merkels CDU kan puttas ner från tronen

På söndag är det val i den tyska delstaten Baden Württemberg. Opinionsmätningar tyder på en smärre revolution: förbundskansler Angela Merkels parti CDU kan förlora efter nästan 58 år vid makten..

E24 - 23 sep 13 kl. 08:11

?Angela Merkels viktigaste frågor?

Aktiestrateg om reaktioner på tyska valet..

UNT - 18 mar 15 kl. 20:35

Angela Merkels liv blir film

Angela Merkels liv ska bli film, men vem som ska spela den tyska förbundskanslern är ännu inte bestämt..

Västerbottens Folkblad - 18 mar 15 kl. 20:37

Angela Merkels liv blir film

Angela Merkels liv ska bli film, men vem som ska spela den tyska förbundskanslern är ännu inte bestämt. — Folk pratar alltid om henne. De kritiserar eller berömmer allt hon gör för människor, men många vet väldigt lite om henne, som var hon kommer från eller vad hon står för, säger Walid Nakschbandi som arbetar […].

SvD - 18 mar 15 kl. 20:35

Angela Merkels liv blir film

Angela Merkels liv ska bli film, men vem som ska spela den tyska förbundskanslern är ännu inte bestämt..

Expressen - 06 jan 16 kl. 09:18

Mystiskt paket utanför Angela Merkels kontor

Enligt tysk polis ska den tyska förbundskanslern Angela Merkels kontor ha spärrats av efter att ett mystiskt paket hittats. Det uppger nyhetsbyrån Reuters..

DN - 05 sep 16 kl. 20:01

Angela Merkels ”öppna dörr” ifrågasätts

Ett tydligt nej till Angela Merkels generösa flyktingpolitik – så tolkas nederlaget för hennes parti CDU mot högerpopulistiska AFD i söndagens delstatsval. Nu ifrågasätts förbundskanslern även av många partikamrater..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Uppgifter: Första sändningen med nödhjälp har nått Venezuela

Den första sändningen med internationell nödhjälp har rullat in i Venezuela från söder, rapporterar Washington Post. Samtidigt förvärras konflikten på lördagen mellan Venezuelas president Nicolás Maduro och opositionsledaren Juan Guaidó och deras anhängare som drabbar samman..

SVT - 2 timmar sedan

Personer begravda i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland..

SVT - 2 timmar sedan

94 döda av hembränd sprit i Indien

Minst 94 personer har dött och över 150 personer vårdas på sjukhus efter att de konsumerat förorenad hembränd sprit, enligt CNN. De drabbade uppges vara arbetare på teplantager i delstaten Assam. Det är andra fallet av massdöd på kort tid då indier druckit giftig hembränd alkohol..

SVT - 6 timmar sedan

Venezuela: Uppgifter om tårgas vid gränsen

Venezuelanska soldater skjuter tårgas mot en grupp människor som försöker ta sig över gränsen mot Colombia, rapporterar Reuters Samtidigt kommer det uppgifter om att tre soldater som posterats vid gränsen lämnat sina poster..

SVT - 8 timmar sedan

USA fördömer militären i Venezuela efter dödsskjutningar vid gränsen

USA fördömer Venezuelas militär sedan soldater skjutit ihjäl två personer vid gränsen till Brasilien. ”Oerhört brott mot mänskliga rättigheter av Maduro och de som följer hans order kommer inte att undgå straff”, uppger Vita huset i ett pressmeddelande..

SVT - 9 timmar sedan

Saudiska systrar fast i Hongkong – fruktar dödsstraff om de deporteras

Två saudiska systrar har flytt sin familj och sitter fast i Hongkong. Nu fruktar de för sina liv om de deporteras till hemlandet. – Antingen kommer vi att dödas eftersom de vill få bort skammen över att vi kvinnor gav oss av på egen hand, eller så kommer de att tvinga oss att gifta oss med våra kusiner, säger 20-åriga Reem..

SVT - 10 timmar sedan

Nigeria går till val – står mellan Muhammadu Buhari och Atiku Abubakar

För en vecka sedan sköts valet upp – men på lördagen går nigerianerna till valurnorna. Kampen står mellan den sittande presidenten Muhammadu Buhari och förre vicepresidenten Atiku Abubakar. Vinnaren kommer att få tampas med strömavbrott, säkerhetshot, en trög ekonomi och korruption..

SVT - 10 timmar sedan

Känslig appinformation delas med Facebook

Miljontals appanvändare kan omedvetet ha delat med sig av privat information till Facebook, rapporterar The Wall Street Journal. En granskning av tidningen visar att användaren inte ens behöver ha ett konto på sociala medier-jätten för att dela informationen..

SVT - 18 timmar sedan

Trump nominerar Kelly Craft till ny FN-ambassadör

USA:s president Donald Trump nominerar Kelly Craft som landets nya FN-ambassadör. Craft är i dag USA:s ambassadör i Kanada..

SVT - 18 timmar sedan

Kista lämnades utanför presidentpalatset på Haiti

Haitisk polis satte in tårgas och sköt gummikulor för att skingra omkring 200 demonstranter vid det tidigare presidentpalatset i Port-au-Prince..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.