Sydsvenskan > Sport

Saturday, 15 December, 02:51

Sydsvenskan - 07 dec 18 kl. 06:33

Dalby GIF: Äldre flickor ”oerhörd attraktionskraft” för att få yngre att stanna kvar inom fotbollenFotbollsklubbar i Lund ger sin syn på blandade flick- och pojklag..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
GIF, Lund

Dela artikeln

146 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dalby, GIF, Äldre, flickor, oerhörd, attraktionskraftför att , , yngre att stanna kvar inom fotbollen
Sydsvenskan - 06 jun 18 kl. 14:52

Dalby GIF:s ordförande: Vi skulle behöva en konstgräsplan till

”Under hösten, vintern och tidig vår så har vi bara en konstgräsplan. Där huserar alla lagen.”.

Skånskan - 06 dec 18 kl. 06:00

Sanering på gång för ny park i Dalby

Dalby Nu tas ett steg framåt för den försenade Tegelbruksparken i Dalby i och med att upphandling av marksaneringen inletts.Anbuden, som även gäller VA-anläggningar, ska vara inne senast den 29 januari och arbetet beräknas pågå 2019-2021.
Kommunen ska svara för 14,5 miljoner av kostnaden för saneringsprojektet och VA Syd för återstoden, 2,2 miljoner.

YLE - 19 apr 17 kl. 18:29

Fyrvaktarens flickor gör upp om arv på Teater Rampfeber

- Vi har inte gjort något liknande här tidigare, så det känns extra spännande, berättar skådespelarna i årets uppsättning av Teater Rampfeber i Vanda. Tre mycket olika damer ska göra upp om en fyrvaktares arv. Tove Appelgren har skrivit pjäsen Fyrvaktarens dotter som nu sätts upp på Teater Rampfeber i Vanda.

Sydsvenskan - 25 jun 12 kl. 16:42

Ofredade flickor på buss

En 35-årig man bosatt i Lunds kommun har dömts av Lunds tingrätt för sexuellt ofredande. Vid två tillfällen har mannen antastat flickor på buss 6 mellan Dalby och Lund..

Sydsvenskan - 26 jun 12 kl. 06:30

35-åring ofredade flickor på buss ? döms till böter

En 35-årig man bosatt i Lunds kommun har dömts av Lunds tingrätt för sexuellt ofredande. Vid två tillfällen har mannen antastat flickor på buss 6 mellan Dalby och Lund.Den 9 maj satte han sig bredvid en 16-årig flicka på bussen och vidrörde hennes bröst med armbågen hela resan.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 01:16

Källarbrand i Dalby

Lund Ett källarförråd i Dalby i Lunds kommun eldhärjades under natten mot fredag.

Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden som ska ha varit av mindre omfattning. Det bor en del äldre personer i huset.

Skånskan - 10 dec 16 kl. 14:00

Flickor känner ökad stress på gymnasiet

YSTAD Flickor upplever ökad stress, otrygghet och mer psykisk ohälsa, framför allt på gymnasiet, i Ystad än snittet i Skåne.
Det visar Region Skånes enkätundersökning bland elever i alla kommuner. ERWP.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rosengårds flickor har börjat säsongen – i pojkserien

FC Rosengårds flickor 04 är duktiga. Så pass duktiga att de ska spela i pojkserien den kommande säsongen. – Vi har spelat många träningsmatcher med killar.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 05:00

”Vi ser en organisation som sitter i Dalby”

Dalby Dalbybon Kent Karlsson kände att något behövde göras för att bevara polisen i byn. Hans namninsamling fick stort gensvar och har fått politiker att ändra åsikt.Det var för drygt två månader sedan som Karlsson startade sin namninsamling tillsammans med andra initiativtagare.

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 17 kl. 11:20

Skånsk mästarinna i Båstad GIF

På Atleticumspelen i Malmö 11-12 februari blev Båstad GIF´s Linnéa Andersson, 16 år,DM-mästare i längdhopp för flickor 17 år..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ovanlig turturduva skådad i Halland

Fågelskådare flockas i Halmstad för att betrakta en ovanlig gäst. Den större turturduvan, Streptopelia orientalis, har nämligen dykt upp där. – För oss fågelskådare är det här nästan lika stort som om Bruce Springsteen hade dykt upp i Halmstad, säger An.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

FN fördömer våld mot kongolesisk opposition

FN:s människorättschef Michelle Bachelet fördömer säkerhetsstyrkornas våld mot oppositionen i Kongo-Kinshasa, sedan minst sex människor dödats i demonstrationer som letts av oppositionen under den senaste veckan. Hon säger i ett uttalande att hon är dju.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya blodiga etniska strider i Etiopien

Minst 21 personer har dödats under två dagar av oroligheter mellan olika etniska grupper i södra Etiopien, rapporterar den statskopplade radiostationen Fana. Dödsoffren har krävts nära staden Moyale vid gränsen till Kenya under våldsamheter mellan männi.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Facebook-bugg kan ha drabbat 6,8 miljoner

Facebook säger att bolaget upptäckt en sårbarhet i sitt system gällande delningen av foton som kan ha påverkat 6,8 miljoner användare. I ett blogginlägg skriver företaget att de som loggat in på Facebook och gett tredje parts-applikationer tillgång till.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Rök ihop på invägningen: "Översittarfasoner"

Sven Fornling backade inte när hans VM-matchs motståndare klev emot..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Löfven ger inte upp trots nej

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök. – Även om det var väntat så beklagar jag det naturligtvis, säger statsminister Stefan Löfven.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Kammarrätten ger Bahnhof delvis rätt

Bredbandsleverantören Bahnhof är inte skyldigt att ge polisen tillgång till uppgifter om vissa abonnemang – men måste däremot lämna ut andra. Det konstaterar kammarrätten i en dom. Enligt kammarrätten behöver Bahnhof inte lämna uppgifter om abonnemang s.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Hurula släpper låt om hemska minnen

Hurula är på gång med ny musik. Luleåartisten har släppt singeln "Självmedicinering". Låten är den första från albumet "Klass", som kommer 22 februari – och den tar avstamp i hemska minnen.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Läsartext: Rätt skall vara rätt

Matproducent och inte knallare. Rätt skall vara rätt tycker vi..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Regeringskritisk tidning läggs ned

Den regeringskritiska tidningen El Nacional i Venezuela läggs ned..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.